Adatvédelmi elveink

Az oldalon történő regisztrációhoz felhasználónév, jelszó és elektronikus levélcím megadása szükséges, emellett különféle más adatok megadására is lehetősége van felhasználóinknak. A felhasználónév és a szabadon feltüntethető adatok oldalunk minden látogatója számára megtekinthetők. A felhasználói jelszavak kódolva szerepelnek adatbázisunkban, így azok senki számára nem hozzáférhetőek, míg a levélcím a felhasználóval történő kapcsolatfelvétel céljából az adminisztrátorok (és megfelelő beállítás mellett az oldal látogatói) számára hozzáférhető.

Felhasználóink látogatási szokásairól összesített adatokat tartunk nyilván. Ezeket és a felhasználói beállításokat kizárólag az oldal megfelelő működtetése, illetve felhasználóink igényeinek, szokásainak megismerése érdekében tároljuk. Ezen adatokhoz kizárólag az adminisztrátorok férnek hozzá, harmadik félnek azokat semmilyen célból nem adjuk át.

A Világhálón nyílt csatornákon áramlanak az információk, amely technológiailag lehetővé teszi, hogy az adatok elküldésének pillanatában a Magyar phpBB Közösségen kívülálló személyek hozzájussanak a felhasználók adataihoz. Ezt a jogsértő magatartást a Magyar phpBB Közösség teljes mértékben kizárni nem tudja.

A regisztráció során megadott adatokat a Felhasználó kezdeményezésére töröljük. Ilyen igény esetén a kérést a Magyar phpBB Közösség adminisztrátoraihoz kell eljuttatni.

Hirdetés
Hirdetés