Szerző
Üzenet
Egy kérdésem lenne..nem enged az oldalamra avatart feltölteni :S
És nem tudom mi ennek az oka, azt javasolták, hogy itt kérdezzem meg ezt!
Amugy minden stimmel a méret a pixel..probáltam feltöltéssel is számítógépről is de sehogyse jó,mert ezt írja ki:
Fatal error: Call to undefined function user_avatar_upload() in /mnt/users/s/k/skmsite/includes/usercp_register.php on line 475
Előre is köszönet a segítségért!!
És nem tudom mi ennek az oka, azt javasolták, hogy itt kérdezzem meg ezt!
Amugy minden stimmel a méret a pixel..probáltam feltöltéssel is számítógépről is de sehogyse jó,mert ezt írja ki:
Fatal error: Call to undefined function user_avatar_upload() in /mnt/users/s/k/skmsite/includes/usercp_register.php on line 475
Előre is köszönet a segítségért!!
Honnan nem enged feltölteni? Feltételezem, hogy a felhasználó gépéről - ebben az esetben az felhasználói avatarok könyvtárának a jogosultságaival lehet a gond. Ha jól emlékszem, a felhasználói avatarok a fórum images/avatars könyvtárába mennek, ennek a jogosultságait kellene 777-re állítani.
(Pls valaki nálam hozzáértőbb, jelezzétek, hogy jó könyvtárat adtam-e meg!)
Bár... Valahogy nekem ez a hibaüzenet gyanús, lehet, hogy máshol van a hiba.
Bár... Valahogy nekem ez a hibaüzenet gyanús, lehet, hogy máshol van a hiba.
Legjobb tudomásom szerint,
user_avatar_upload() függvény nincs phpBB2-ben.
Mi volt a hiba?
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!
Üdv Urak!
Én is ezzel a problemmel küzdök, csak kovika_21 aki megoldotta, nem írta le a megoldást.
Tudtok segíteni?
üdv. Donibcsi
Én is ezzel a problemmel küzdök, csak kovika_21 aki megoldotta, nem írta le a megoldást.
Tudtok segíteni?
üdv. Donibcsi
Elvégezted a könyvtár jogosultság módosítást, amit HoremWeb írt?
Hogyan ellenőrzi le a PHPbb avatar feltöltése hogy mondjuk 60*60 pixel széles a kép?
Sziasztok!
Nekünk az extra.hu tárhelyszolgáltatónál van egy phpBB2-es fórumunk. Amióta volt náluk az adatbázisok elérésének szigorítása, azóta nem tudunk avatart feltölteni. Valószínűleg van a kettő között összefüggés, mert előtte sosem volt vele probléma. A fórum beállításainak megfelelő kép feltöltésénél a következő hibaüzenetet kapjuk: "Az avatar kép nem lehet nagyobb mint 14 KByte." Pedig 11,3 KByte-os a kép! Van valami ötletetek erre? Előre is köszi!
Nekünk az extra.hu tárhelyszolgáltatónál van egy phpBB2-es fórumunk. Amióta volt náluk az adatbázisok elérésének szigorítása, azóta nem tudunk avatart feltölteni. Valószínűleg van a kettő között összefüggés, mert előtte sosem volt vele probléma. A fórum beállításainak megfelelő kép feltöltésénél a következő hibaüzenetet kapjuk: "Az avatar kép nem lehet nagyobb mint 14 KByte." Pedig 11,3 KByte-os a kép! Van valami ötletetek erre? Előre is köszi!
<M>
Az áttérés ettől a hibától függetlenül is javasolt lenne, mivel a phpBB2-t már nem fejlesztik / javítják. Már van egy ilyen phpBB3-as témánk, az abban leírt módosítás független a phpBB verziójától, tegyetek vele egy próbát: Avatar feltöltés a számítógépről nem működik - extra.hu.
Nagyon szépen köszönöm! Igen, működik!
Köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy nem lehet az én problémámat megoldani, de azért hátha. Nos, azt szeretném meg tudni, hogy hogyan lehet a fórumom galériájába új avatarokat feltölteni, hogy a sajátjaim közül és ne az eredetiekből kelljen választaniuk a felhasználóimnak.
Előre is köszönöm: anim
Lehet, hogy nem lehet az én problémámat megoldani, de azért hátha. Nos, azt szeretném meg tudni, hogy hogyan lehet a fórumom galériájába új avatarokat feltölteni, hogy a sajátjaim közül és ne az eredetiekből kelljen választaniuk a felhasználóimnak.
Előre is köszönöm: anim
A fórum images/avatars/ könyvtárába létrehozol egy új könyvtárat értelmezhető névvel (ez a név fog megjelenni az avatarcsoport neveként is!), és ebbe töltöd fel az avatarjaidat. Ez után a "gyári" avatarokat akár könyvtárastul törölheted is. De azért előbb csinálj biztonsági mentést róluk, hogy ha valami nem úgy sikerül, ahogy kellene, akkor legyen miből helyreállítani az eredeti állapotot.
VIGYÁZZ! A könyvtár nevében nem lehet ékezetes és speciális karakter, csak azok, amik egy UNIX fájlnévben megengedettek!
Ja, és mivel a phpBB2 támogatása már lejárt, gondolkozz el azon, hogy át kellene térned a 3-as verzióra.
(Nem szerencsés, ha így színessel és megnövelt betűkkel írsz. Ez itt nem szokás, így olyan benyomást kelt, mintha türelmetlen lennél, "tolnád" a kérdésedet. Nagyon szívesen segítünk, és amilyen gyorsan csak lehet, nem szükséges kiemelni a kérésedet / kérdésedet. Ha csak esztétikai szempont vezetett, akkor meg azt ajánlom a figyelmedbe, hogy a honlap és a fórum egy már kialakult esztétikai koncepció köré épült, és nem szerencsés felborítani azt, még akkor sem, ha nem tetszik.
Mindez csak baráti tanácsként, mielőtt valaki rosszkedvű tenné szóvá.
)
Ja, és mivel a phpBB2 támogatása már lejárt, gondolkozz el azon, hogy át kellene térned a 3-as verzióra.
(Nem szerencsés, ha így színessel és megnövelt betűkkel írsz. Ez itt nem szokás, így olyan benyomást kelt, mintha türelmetlen lennél, "tolnád" a kérdésedet. Nagyon szívesen segítünk, és amilyen gyorsan csak lehet, nem szükséges kiemelni a kérésedet / kérdésedet. Ha csak esztétikai szempont vezetett, akkor meg azt ajánlom a figyelmedbe, hogy a honlap és a fórum egy már kialakult esztétikai koncepció köré épült, és nem szerencsés felborítani azt, még akkor sem, ha nem tetszik.
Viszont nekem ez még mindig magas
ugyanis az elérési útvonal...nem tudok rájönni mi az Ha kérhetnék egy példát
mert ügye ha ezt ütöm be a címsorba, hogy http://phpbb.hu/images/avatars/gallery/ kidob két linket de ezt én se törölni se újakat feltölteni nem tudok. Hát igen én még nagyon kezdő vagyok ebben, de igyekszem.
Üdv: anim
U.i. köszönöm a tanácsot ez el is fogadom
Viszont nekem ez még mindig magas
Üdv: anim
U.i. köszönöm a tanácsot ez el is fogadom
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.