Regisztrációs szabályzat átírása
Szerző
Üzenet
Sziasztok!
Bocs, hogy új témát nyitottam, gyorsan rákerestem erre a témára, de nem találtam ezzel foglalkozó topikot, ha van, akkor elnézést.
Az lenne a kérdésem, hogy a regisztrációs szabályzatot hol tudom átírni (szeretnék logot is berakni a szabályzatba)? Meg lehet ezt csinálni 2.0.x alatt (néztem a 3.0-as változatot, de iszonyatosan átláthatatlan és zagyva nekem).
Köszi.
Bocs, hogy új témát nyitottam, gyorsan rákerestem erre a témára, de nem találtam ezzel foglalkozó topikot, ha van, akkor elnézést.
Az lenne a kérdésem, hogy a regisztrációs szabályzatot hol tudom átírni (szeretnék logot is berakni a szabályzatba)? Meg lehet ezt csinálni 2.0.x alatt (néztem a 3.0-as változatot, de iszonyatosan átláthatatlan és zagyva nekem).
Köszi.
A language/lang_hungarian/lang_main.php-ben a $lang['Reg_agreement'] sorban tudod megváltoztatni, az üzenetben használhatsz HTML kódokat is, így képet is tudsz beilleszteni.
Jelezném hogy nekem is ilyen problémám volt, részben segített a dolog, de mar máshol van ez a szabályzat.
Én a phpbb3.0.5-ös verzióban itt találtam meg: language\hu\ucp.php
És most erre kell rákeresni a módosításhoz: 'TERMS_OF_USE_CONTENT'
Én a phpbb3.0.5-ös verzióban itt találtam meg: language\hu\ucp.php
És most erre kell rákeresni a módosításhoz: 'TERMS_OF_USE_CONTENT'
Te most itt a phpBB3-ról beszélsz, de ez a téma a phpBB2 fórumokkal foglalkozik, tehát Marcee megoldása a helyes.
Viszont van egy helyesebb megoldás is, mint Marceeé: áttérni a phpBB3-ra. A phpBB2 már nem támogatott, és lassanként biztonsági problémát is jelenthet, mert a "védelmét" sem fejlesztik.
Élet, üdv, egészség! - HoremWeb
KEMET = Az Ókori Egyiptom
HoremWeb írta:
Viszont van egy helyesebb megoldás is, mint Marceeé: áttérni a phpBB3-ra. A phpBB2 már nem támogatott, és lassanként biztonsági problémát is jelenthet, mert a "védelmét" sem fejlesztik.
Élet, üdv, egészség! - HoremWeb
KEMET = Az Ókori Egyiptom
<M>
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.