Időzóna: (GMT +1 óra)

18 találat

Szerző
Üzenet

Téma: A képernyő méretéhez igazodjon fórum

Andras555
Válaszok: 2
Megtekintve: 1766
HozzászólásFórum: 3.0.x Megjelenések   Elküldve: 2012.02.29. 14:41   Téma: A képernyő méretéhez igazodjon fórum
Szia Andras555

Ez a probléma nálam is fent áll. Ha megtennéd, hogy megírnád hol keressem ezt a fáljt hálás lennék.

Az styles/a téma amit használsz/template/overall_header.html -be van

Téma: A képernyő méretéhez igazodjon fórum

Andras555
Válaszok: 2
Megtekintve: 1766
HozzászólásFórum: 3.0.x Megjelenések   Elküldve: 2012.01.08. 19:01   Téma: A képernyő méretéhez igazodjon fórum
Hogyan lehet azt hogy a fórum design ne fix legyen, hanem a képernyő méretéhez igazodjon mindig?
Mit, hol, hogyan kell átírni?

Azt hiszem megtalálta!
<div id="page-wrap"

Téma: E-mail értesitésnél nincs téma

Andras555
Válaszok: 5
Megtekintve: 1209
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2011.08.06. 13:44   Téma: E-mail értesitésnél nincs téma
Sajnálattal vettem észre, hogy senki nem szol hozzá semmit-se!
:(

Téma: E-mail értesitésnél nincs téma

Andras555
Válaszok: 5
Megtekintve: 1209
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2011.07.31. 17:15   Téma: E-mail értesitésnél nincs téma
Sziasztok!

Nem találtam ilyen részt és ezért hoztam létre.

Szóval felraktam a frissítést (3.0.9) és azóta van a hiba.

Ha a fórum küld e-mailt akkor tárgynak ezt írja: Nem adtad meg az

Téma: E-mail címek kigyűjtése

Andras555
Válaszok: 6
Megtekintve: 977
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2011.06.26. 12:49   Téma: E-mail címek kigyűjtése
A legegyszerűbb, hogy egyszerre hívd le az összes email címeket.

1, Amit ide írok kódot azt tedd bele egy új php fájlba
php létrehozására ill szerkesztésére a notepad++ progit ajánlom.

2.,

Téma: Értesítő e-mailek HTML-ben

Andras555
Válaszok: 38
Megtekintve: 3509
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2011.06.26. 10:13   Téma: Értesítő e-mailek HTML-ben
A magyar nyelvi fájloknál (lang/hu/email/..) talán ha sima szöveget átalakítod html kódra, lehet venni fogja a lapot, de nem biztos.

nem hiszem :wink:

Valami ilyesmit próbáltam de nem sikerül

Téma: E-mail címek kigyűjtése

Andras555
Válaszok: 6
Megtekintve: 977
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2011.06.26. 09:35   Téma: E-mail címek kigyűjtése
SELECT user_email FROM phpbb_users WHERE user_id >=54 lekérdezést kell

Elolvasva a phpMyAdmin részt mindent úgy csinálok ahogy ott levan írva de még is valami nem jó mert hibát ír ki.

#1146

Téma: E-mail címek kigyűjtése

Andras555
Válaszok: 6
Megtekintve: 977
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2011.06.25. 13:53   Téma: E-mail címek kigyűjtése
Próbáltam a leírtakat követni de nekem nem sikerül kinyerni az e-mail címeket. Tudnátok részletesében segíteni?

Szerk.:Megvan a baj szerintem nekem phpbb 3-van és nem kettő.
Valaki leírná a

Téma: Értesítő e-mailek HTML-ben

Andras555
Válaszok: 38
Megtekintve: 3509
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2011.06.25. 13:05   Téma: hmm
Nos mi lett ezzel a projekt-el? Mert nagyon jó lenne a ha a phpbb-ből lehetne csoportos e-mailt küldeni html-be.

Szerk.: Vagy hogyan lehet kinyerni a felhasználok e-mail címét mert akkor úgy

Téma: Téma megosztó

Andras555
Válaszok: 2
Megtekintve: 1164
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2011.05.08. 08:05   Téma: Téma megosztó
Egy ilyen nekem is jól jönne!

Téma: Ajax Chat telepítése

Andras555
Válaszok: 49
Megtekintve: 10304
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2011.05.06. 13:42   Téma: Ajax Chat telepítése
Igen, be!

És hol lehet ezt beállítani és hogyan kell? :oops:

Úgy látom titok! :roll:

Téma: Ajax Chat telepítése

Andras555
Válaszok: 49
Megtekintve: 10304
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2011.04.30. 13:17   Téma: Ajax Chat telepítése
Igen, be!

És hol lehet ezt beállítani és hogyan kell? :oops:

Téma: Ajax Chat telepítése

Andras555
Válaszok: 49
Megtekintve: 10304
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2011.04.30. 06:51   Téma: sziasztok
Be lehet valahol állítani hogy az ajax chat-be csak egy szoba legyen ne annyi ahány téma van a fórumon?

Téma: Banner elhelyezése

Andras555
Válaszok: 9
Megtekintve: 3984
HozzászólásFórum: 3.0.x Megjelenések   Elküldve: 2011.04.17. 18:29   Téma: banner csak a főoldalon
Sziasztok!

Elolvastam ezt a részt nagyon sokat segített rajtam, de lenne egy apró kérdésem:
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a banner ne minden oldalon jelenjen meg a weblap alján hanem csak a

Téma: BBcode - gyűjtemény

Andras555
Válaszok: 442
Megtekintve: 69818
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2011.02.24. 15:20   Téma: Re: BBcode
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy létezik e olyan BBcode ami úgy beilleszti a linket mint az index fórumon?



Szia!

Szerintem erre gondolsz! De javíts ki ha
Hirdetés
Hirdetés