Időzóna: (GMT +1 óra)

73 találat

Szerző
Üzenet

Téma: Képek darabszáma

Breki
Válaszok: 23
Megtekintve: 2102
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.08.12. 22:29   Téma: Képek darabszáma
Az eredeti probléma ugye az volt, hogy néhányan sportot űztek a képek mutogatásából, és kreáltak olyan hozzászólást a csevegő topicba, amit páran be sem tudtak tölteni, mert 30-40 körüli darabot

Téma: Képek darabszáma

Breki
Válaszok: 23
Megtekintve: 2102
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.08.11. 20:05   Téma: Képek darabszáma
Tudom, de a nagykep funkcióval beillesztett képnél sem változik. A lényeg, hogy ne teljes méretben jelenjen meg.
A képek mérete korlátozva van, már jó ideje. Megszokták :)
1024×768 a max méret, kb.

Téma: Képek darabszáma

Breki
Válaszok: 23
Megtekintve: 2102
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.08.11. 19:10   Téma: Képek darabszáma
Ez a kapcsoló alapból be van építve a phpbb-be :D
a Felhasználói vezérlőpult - Fórumbeállítások - Megjelenítési beállításokban a legelső lehetőség, a képek megjelenítése a hozzászólásban. Ha

Téma: Képek darabszáma

Breki
Válaszok: 23
Megtekintve: 2102
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.08.10. 15:27   Téma: Képek darabszáma
A forum_id-t ha kiveszem a SELECT-ből, akkor Unknown column '$forum_id' in 'where clause' hibával kidob. Ragadozó megoldásával tökéletes.
Konkrétan ezt a táblát nem kérdezi le, így kell bele

Téma: Képek darabszáma

Breki
Válaszok: 23
Megtekintve: 2102
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.08.09. 22:30   Téma: Képek darabszáma
A MOD beharangozása után kitört egy kisebb lázadás a fórumon :D
Autós fórum lévén, a saját parkolójába mindenki annyi képet tesz be a hozzászólásokba, amennyit akar, ésszerű keretek mellett. A baj,

Téma: Képek darabszáma

Breki
Válaszok: 23
Megtekintve: 2102
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.07.30. 22:12   Téma: Képek darabszáma
Tökéletes, pont erre van szükségem :)
Fél napig kotorásztam a netet érte, mégsem találtam rá :(

Hálásan köszönöm a segítséged :)

Téma: Képek darabszáma

Breki
Válaszok: 23
Megtekintve: 2102
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.07.30. 15:08   Téma: Képek darabszáma
Sziasztok!
Megoldható lenne-e valamilyen módon, hogy a hozzászólásokba illesztett képek darabszámát korlátozni lehessen?
Pont úgy, ahogy pl. AVP-ben megadható a vigyorok, vagy a linkek

Téma: Usermap és chat

Breki
Válaszok: 26
Megtekintve: 2324
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.07.23. 18:39   Téma: Usermap és chat
Az egy dolog, de nem ezt kell keresni, hanem ezt:


default:
$location = $user->lang['INDEX'];
$location_url =

Téma: Usermap és chat

Breki
Válaszok: 26
Megtekintve: 2324
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.07.23. 18:02   Téma: Usermap és chat
Csak megjegyezném, hogy nincs olyan részlet megadva a szerkesztési feladatok között, ami több helyen is szerepelne. Minden vessző, zárójel, kapcsos zárójel számít!!!
A megadott keresési

Téma: Usermap és chat

Breki
Válaszok: 26
Megtekintve: 2324
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.07.21. 18:49   Téma: Usermap és chat
Nem ezt keressük?

// jQ User Map api3 / 4seven / 2012
'U_M' => 'Felhasználók térképe',
'U_M_NO' => 'Nincsenek felhasználók a térképen',
'U_M_JUMP' => 'Ugrás

Téma: Usermap és chat

Breki
Válaszok: 26
Megtekintve: 2324
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.07.20. 19:22   Téma: Usermap és chat
Ez csak egy gomb, amit kértél.
Javasoltam a google-t, a térképet neked kell elkészítened, a linkjét meg beilleszteni a gomb alá.
A helyét beírtam.
Az hogy google, vagy más, rajtad múlik, amit

Téma: Usermap és chat

Breki
Válaszok: 26
Megtekintve: 2324
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.07.20. 17:25   Téma: Usermap és chat
Notepad tökéletesen megfelel a célnak.
Akkor ennyi a dolgod:
Keresd ezt:

<li><a href="{U_FAQ}"

Téma: Usermap és chat

Breki
Válaszok: 26
Megtekintve: 2324
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2014.07.20. 15:12   Téma: Usermap és chat
Ez nálunk google maps megoldással van

Téma: Időzített téma megjelenítés

Breki
Válaszok: 7
Megtekintve: 949
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2014.07.01. 23:00   Téma: Időzített téma megjelenítés
A kérdés arra irányult, hogy megoldható-e a feladat. :)
Sajnos még a 3.0.7-hez készült, és nem fejlesztették tovább.
3.0.12-ön nekem nem megy, kíváncsiságból tesztfórumon kipróbáltam, de kezdő

Téma: Időzített téma megjelenítés

Breki
Válaszok: 7
Megtekintve: 949
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2014.06.30. 18:16   Téma: Időzített téma megjelenítés
Sztem meg van rá MOD https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=1980815
Azt, hogy működik-e 3.0.12-őn ki kell próbálni.
Hirdetés
Hirdetés