Időzóna: (GMT +1 óra)

31 találat

Szerző
Üzenet

Téma: "Visszaigazoló oldalak" kiiktatása

Plattypussz
Válaszok: 18
Megtekintve: 2559
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.04.27. 18:13   Téma: "Visszaigazoló oldalak" kiiktatása
Sikerült az ajánlott 3 mod közül a 2.-at igénybevéve.
Mostmár autómatikusan egyből átirányít, meg se jelenik vizuálisan az ucp.php és atöbbi.
Ha valakinek ugyenilyen problémája van, itt a

Téma: "Visszaigazoló oldalak" kiiktatása

Plattypussz
Válaszok: 18
Megtekintve: 2559
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.04.27. 17:54   Téma: "Visszaigazoló oldalak" kiiktatása
Letöltöttem mégegyszer(ugyanazt) a legfrissebb phpbb3-at innen ( A phpBB 3.0.4 verziója teljes magyar fordítással ) A functions.php-t és az ucp.php-t is felülírtam vele, de nincs változás. Valamint

Téma: "Visszaigazoló oldalak" kiiktatása

Plattypussz
Válaszok: 18
Megtekintve: 2559
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.04.25. 20:34   Téma: "Visszaigazoló oldalak" kiiktatása
Sziasztok, éngem is bosszantott picit ez az üzenet, átírtam a 3-at 1-re. A gond csak az, hogy nálím ezek az üzenetek csak úgy vannak bambán, nem továbbítanak 'azonnal' (mint ahogy a phpbb2-es fórumom

Téma: Bejelentkezés utáni automatikus átirányítás

Plattypussz
Válaszok: 3
Megtekintve: 1229
Egy PHPBB 3 fórum van használatban a honlapomon. Az index oldalról, tehát a fórumon kívülről (is) lehet bejelentkezni, ezután, ha a bejelentkezés sikeres, megjelenik a phpbb 3 fórum ucp.php oldala,

Téma: Bejelentkezés utáni automatikus átirányítás

Plattypussz
Válaszok: 3
Megtekintve: 1229
OFF: Én ennek a fordítottjára lennék kíváncsi...Bejelentkezés után egy autómatikus átirányításra lenne szükségem...
ON: Sajnos nem tudom

Téma: phpBB : Critical Error Could not connect to the database

Plattypussz
Válaszok: 5
Megtekintve: 2058
Illetve utána megint rossz lett, viszont kikapcsoltam a csodaszuper windows tűzfalat, feltettem a comodo tűzfalat, beírtam a totalcommandert a megbízható programok közé a tűzfal listáján.
Ezután már

Téma: phpBB : Critical Error Could not connect to the database

Plattypussz
Válaszok: 5
Megtekintve: 2058
azt használtam utána kb 3 file feltöltéséhet, köztük a config.php-val, de azzal sajnos csak egyenként lehet töltögetni....

Ami jó hír: most kipróbáltam a total commandert, hátha csoda történt, és

Téma: phpBB : Critical Error Could not connect to the database

Plattypussz
Válaszok: 5
Megtekintve: 2058
úúúúú.

Nagyon köszi fberci!
Már kezdtem azt hinni, hogy teljesen szét csúsztattam a mysql-t és dobhatom az egészet a kukába... :)

Tényleg a config.php ban kellett beírni az új jelszót, mert

Téma: phpBB : Critical Error Could not connect to the database

Plattypussz
Válaszok: 5
Megtekintve: 2058
Sziasztok, a problémámra kerestem választ, de nem találtam, leszámítva azt hogy várjak, lehet a szerver gagyizik.

szóval van egy PHPBB 2-es fórummal rendelkező oldalam az extrán, és az egészre ki

Téma: PHPBB 2es fórum backup-ja PHPBB 3-as fórumba?

Plattypussz
Válaszok: 1
Megtekintve: 653
Sziasztok, az a helyzet, hogy a honlapomat, melyhez egy PHPBB 2-es fórum tartozott, átköltöztettem egy másik adatbázisba, ugyanúgy extrás. persze így, hogy csak simán átmásoltam (tudom, nem így kell)

Téma: Bejelentkezés más oldalról

Plattypussz
Válaszok: 83
Megtekintve: 16499
HozzászólásFórum: 2.0.x MOD-ok   Elküldve: 2008.07.07. 13:08   Téma: Bejelentkezés más oldalról
Igen, mert a fórum ami az egész keretét adja, phpbb2 es.
...
Nah jó bevallom a kérdésem megválaszolásához(elvileg) nem igazán szükséges phpbb2-es fórum ismerete.. tehát kissé off kérdés volt...

Téma: Bejelentkezés más oldalról

Plattypussz
Válaszok: 83
Megtekintve: 16499
HozzászólásFórum: 2.0.x MOD-ok   Elküldve: 2008.07.06. 17:47   Téma: Bejelentkezés más oldalról
Sziasztok, nekem hasonló kérdéseim lennének, de szerencsére sokkal egyszerűbbek.

Egy html oldalról lenne szó, aminek az index lapjára tettem 2 labelt a felhasználónévnek és a jelszónak, egy login

Téma: CSS kérdések

Plattypussz
Válaszok: 9
Megtekintve: 2411
HozzászólásFórum: 2.0.x Sablonok   Elküldve: 2007.12.30. 19:49   Téma: CSS kérdések
De mondjuk ha mind2 file ban nem felülírom, csak hozzáteszem azt a subsilverből, ami hiányzik belőlük.... és az újakat, amikkel kiegészítettem a chunkstyle tpl-jét és a css-ét azokat meg

Téma: CSS kérdések

Plattypussz
Válaszok: 9
Megtekintve: 2411
HozzászólásFórum: 2.0.x Sablonok   Elküldve: 2007.12.30. 19:00   Téma: CSS kérdések
Köszi, megpróbálom... És szerintetek az működne, ha a saját módosított chunkstyle sablon viewtopic_body-tpl-jét felülirnám a subsilveréjével, meg a ccs-ét is? -esetleg 1-2 apró változtatással,

Téma: CSS kérdések

Plattypussz
Válaszok: 9
Megtekintve: 2411
HozzászólásFórum: 2.0.x Sablonok   Elküldve: 2007.12.28. 13:38   Téma: CSS kérdések
köszi, a 2. frankón működik, szuper, csak van egy kis gubanc az 1.-vel...
A helyzet az, hogy én a chunkstyle sablont töltöttem, le, és csak a css-ében a színeket, és a képeket megváltoztattam, a
Hirdetés
Hirdetés