Időzóna: (GMT +1 óra)

105 találat

Szerző
Üzenet

Téma: Wievtopic.php -ban lapozó link átadása

Trianta
Válaszok: 0
Megtekintve: 2169
HozzászólásFórum: 2.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2010.01.25. 08:53   Téma: Wievtopic.php -ban lapozó link átadása
Sziasztok!

Szeretnék betenni a topkiba egy lenyílós lapozót is a másik mellé. Az a gond, hogy a form-ba lévő linket nem megfelelően adja át GET-tel a böngszőnek, ilyesmi lesz:

Téma: A felhasználókat néha kilépteti a fórum

Trianta
Válaszok: 30
Megtekintve: 5017
Azok phpBB2 vagy phpBB3 verziójúak? Ha jól értem ezek nem a te fórumaid, szóval vagy az üzemeltető állított el valamit vagy te nem engedélyezed a sütiket a böngésződben...

Igen, phpbb

Téma: A felhasználókat néha kilépteti a fórum

Trianta
Válaszok: 30
Megtekintve: 5017
Nekem is hasonló problémám van, itt a melóhelyen nem tudok írni néhány fórumba, mert kiléptet a rendszer.
4 böngészővel próbálta, mindegyiknél ugyan az a helyzet.

Téma: A phpbb_search_wordlist nem ipmortálódik Mysql 5 utf-8 -ba

Trianta
Válaszok: 7
Megtekintve: 1338
Szóval én Mysql4 Latin2 -ről tetteám át Myqsl5 UTF-8 -ra.
Nekem ebben atáblában jelenleg 196.000 sor van

Az alábbiak csak a phpbb_search_wordlist táblára vonatkozik, a többivel nem volt

Téma: A phpbb_search_wordlist nem ipmortálódik Mysql 5 utf-8 -ba

Trianta
Válaszok: 7
Megtekintve: 1338
Köszi!

Közben már sikerült megoldanom az importálást, de nem az általad belinkelt oldalon leírtak szerint csináltam.

Téma: A phpbb_search_wordlist nem ipmortálódik Mysql 5 utf-8 -ba

Trianta
Válaszok: 7
Megtekintve: 1338
SZiasztok!

Mysql 4 iso-8859-2 -ről áttérek Mysql 5 utf-8 -ra.
Egyetlen táblával akadt problémám, amit nem akar beimportálni az 5-ös.

Ez van az exportált fájl elején:
CREATE TABLE

Téma: A phpbb_search_wordlist tábla

Trianta
Válaszok: 4
Megtekintve: 1293
HozzászólásFórum: 2.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.09.23. 09:52   Téma: A phpbb_search_wordlist tábla
Aha, tehát akkor mégis csak kellene mindkettő.

Kösz!

Téma: A phpbb_search_wordlist tábla

Trianta
Válaszok: 4
Megtekintve: 1293
HozzászólásFórum: 2.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.09.23. 09:39   Téma: A phpbb_search_wordlist tábla
Az oké. De a phpbb_search_wordlist nem a keresőbe beírt szavakat tárolja? Mert ha de, akkor az maradhatna üresen az inportáláskor.

Téma: A phpbb_search_wordlist tábla

Trianta
Válaszok: 4
Megtekintve: 1293
HozzászólásFórum: 2.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.09.23. 09:01   Téma: A phpbb_search_wordlist tábla
Sziasztok!

Mysql4 -ről áttérek mysql5 (UTF-8) -re és a phpbb_search_wordlist táblát nem sikerül beinportálnom.

Működni fog rendesen a Fórum, ha csak létrehozom a táblát, de az adatokat nem

Téma: Keresés nem megfelelően működik

Trianta
Válaszok: 2
Megtekintve: 1253
HozzászólásFórum: 2.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.08.07. 14:13   Téma: Keresés nem megfelelően működik
Nagyjából megoldottam a témában keresést.
Már csak azt kellene kitalálni, hogy a search.php -ben hova kellene beírni, hogy csak egy bizonyos témaban keressen...

Téma: Keresés nem megfelelően működik

Trianta
Válaszok: 2
Megtekintve: 1253
HozzászólásFórum: 2.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.08.07. 12:54   Téma: Keresés nem megfelelően működik
Esetleg tud valaki egy olyan egyszerűbb kereső MOD-ot, amiket az egyes témék alá lehet betenni és csak azokon belül keres?

Téma: Header-be témacím beírása

Trianta
Válaszok: 2
Megtekintve: 1199
HozzászólásFórum: 2.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.08.01. 06:54   Téma: Header-be témacím beírása
Közben megoldottam SESSION-nőkkel, de mivel amit leírtál az jóval egyszerűbb, ezért inkább visszacsináltam és ezt a megoldát választottam.

Azt nem értem, hogy a fenébe nem tűnt fel, hogy ott van

Téma: Header-be témacím beírása

Trianta
Válaszok: 2
Megtekintve: 1199
HozzászólásFórum: 2.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.07.31. 10:14   Téma: Header-be témacím beírása
Sziasztok!

Hogy lehetne megoldani, hogy a header <title> részébe beírni az aktuális témacímet?

Próbáltam úgy, hogy az overall_header.tpl -be betettem a {TOPIC_TITLE} -t. de nem csinál

Téma: Keresés nem megfelelően működik

Trianta
Válaszok: 2
Megtekintve: 1253
HozzászólásFórum: 2.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.07.15. 06:22   Téma: Keresés nem megfelelően működik
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy a kereső rész nem jól működik, mintha az ékezettekkel lenne gondja.
PL: arra a szóra, hogy "autó" nem ad egyetlen találatot sem, az "auto"

Téma: Includolt fájl beillesztése a page_header -be?

Trianta
Válaszok: 5
Megtekintve: 1275
Ha a overal_header -be teszem, akkor csak a fejlécben, tehát az oldal felsőrészén fog megjelenni. Viszont nem csak ott szeretném megjelentetni.
Hirdetés
Hirdetés