Időzóna: (GMT +1 óra)

29 találat

Szerző
Üzenet

Téma: phpBB + WP és szín problémák

Zolee
Válaszok: 0
Megtekintve: 1153
HozzászólásFórum: 3.0.x Megjelenések   Elküldve: 2014.02.18. 14:58   Téma: phpBB + WP és szín problémák
Sziasztok! Ne haragudj a zavarásért, régen phpbbztem már!
Most egy WP és phpBB összekapcsolással szenvedek (http://hayday.hu/forum).

A problémám az lenne, hogy a gyári prosilver téma szineit

Téma: Megjelenési hiba!

Zolee
Válaszok: 6
Megtekintve: 710
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.01.25. 20:28   Téma: Megjelenési hiba!
Ez elég erősen szerverproblémának néz ki. Most például a MySQL szerverhez se tud csatlakozni. Az ingyenes szolgáltatók csak ilyen minőséget tudnak kínálni.

Nálam a serverhez simán tud kapcsolódni.

Téma: Megjelenési hiba!

Zolee
Válaszok: 6
Megtekintve: 710
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.01.25. 19:52   Téma: Megjelenési hiba!
Sziasztok!

Valami gáz van a phpbb3 -as forumommal. Nem tölt le egy képet se semilyne megjelenést! Lesstek meg: http://zolee-forum.atw.hu/ ha most törölném a cache könytár tartalmát akkor mindne

Téma: Időszakos megjelenési probléma!

Zolee
Válaszok: 4
Megtekintve: 627
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.12.31. 15:08   Téma: Időszakos megjelenési probléma!
Most töröltem a cache könyvtárat ugyhogy most megin jó nem látnál rajt semmit. Most kb 1 hétig jó is lesz.

Téma: Időszakos megjelenési probléma!

Zolee
Válaszok: 4
Megtekintve: 627
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.12.31. 12:31   Téma: Időszakos megjelenési probléma!
Sajnos nemhiszem h ez a hiba, se IE -vel se Firefoxal és nem csak egy gépen próbáltam tehát nem is helyi hiba. Csak a cache könyvtár üritése után lezs ismét jó. Az admin felületen pedig még az is be

Téma: Időszakos megjelenési probléma!

Zolee
Válaszok: 4
Megtekintve: 627
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.12.31. 10:07   Téma: Időszakos megjelenési probléma!
Sziasztok!

Az mitől lehet h egy bizonyos idő után így jelenik meg a fórum: http://be-ta.atw.hu/forum.jpg Ha kitörlöm a cache könyvtár tartalmát utánna ismételten jó lesz. Mi okozhatja ezt?

Téma: Letöltött témával nem tudok admin területre lépni

Zolee
Válaszok: 3
Megtekintve: 720
Igen, mert az a téma RC1-hez készült.

Mit tudok tenni? :(

Téma: Letöltött témával nem tudok admin területre lépni

Zolee
Válaszok: 3
Megtekintve: 720
Sziasztok, ha eg ytémát használok akkor ha be akarok lépni az admin területre akkor mindig ezt kapom:
Általånos hiba
Az adminisztrátori vezérlőpulthoz való hozzáféréshez meg kell adnod a

Téma: Hozzászólások sorrendjénék beállítása

Zolee
Válaszok: 10
Megtekintve: 1942
Sziasztok!

Én ere írtam egy egyszerű kis php kodot ami kicserélgeti nekm indenkinél:

include("conect.php");
mysql_query("UPDATE forum_users SET

Téma: PHPBB 3 -beleturkálás

Zolee
Válaszok: 12
Megtekintve: 732
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.12.03. 19:33   Téma: PHPBB 3 -beleturkálás
Tudom nem idevág, de de valahol belehet álítani az admin vezérlőpultban hogy a témkban a hozzászólások időrendben nővekvő vagy csökkenő sorrendben jelenjenek meg alapértelmezetten? :S

Téma: PHPBB 3 -beleturkálás

Zolee
Válaszok: 12
Megtekintve: 732
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.12.03. 19:32   Téma: PHPBB 3 -beleturkálás
Ha közvetlen az index body html -be írom akkor az ékezeteket nem kezeli. Milyen programmal próbálod szerkeszteni?

notepad++

Téma: PHPBB 3 -beleturkálás

Zolee
Válaszok: 12
Megtekintve: 732
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.12.03. 19:04   Téma: PHPBB 3 -beleturkálás
Köszönöm megvagyok mindennel. Már csak egy bajom van. ha valami tbeleírok a index_body.html -be és a szövegrész heyére pl ezt írom: {DOKSI_KERES} és pl a language könyvtárba a common.php -ba

Téma: PHPBB 3 -beleturkálás

Zolee
Válaszok: 12
Megtekintve: 732
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.12.03. 18:26   Téma: PHPBB 3 -beleturkálás
Hogy kell kiüriteni a gyorsítótárat? :oops: simán törlöm?

Téma: PHPBB 3 -beleturkálás

Zolee
Válaszok: 12
Megtekintve: 732
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.12.03. 17:46   Téma: PHPBB 3 -beleturkálás
Köszi, bár akármit írok az alap fájlokba mindig a gyorsitotárban lévő fájlokat tölti. mit lehet ezzel csinálni?

Téma: PHPBB 3 -beleturkálás

Zolee
Válaszok: 12
Megtekintve: 732
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.12.03. 17:41   Téma: Re: PHPBB 3 -beleturkálás
OK megtaláltam, hogy a cache könyvtárba az tpl_prosilver_index_body.html.php de ez nem vmi gyorsítótár? Jó ha ezt szereztem vagy nem ez a nyerő?
Hirdetés
Hirdetés