Időzóna: (GMT +1 óra)

41 találat

Szerző
Üzenet

Téma: Unknown MySQL server host 'inflatus' (1) [2005]

chris0117
Válaszok: 6
Megtekintve: 1093
Az a helyzet, hogy ez a probléma engem is érint. (Már mint valami hasonló) Én is ATW-s vagyok és az elmúlt 2 napig tökkéletesen működött a 3.0.6 -os verzió.

Vélhetően frissítettek valamit az

Téma: phpBB Debug érdekesség

chris0117
Válaszok: 2
Megtekintve: 1139
HozzászólásFórum: Off   Elküldve: 2010.03.17. 11:29   Téma: phpBB Debug érdekesség
hálás köszönet! Átvariáltam a forráskódot, mindet feltételhez kötötem.

Ilyennel még nem találkoztam, hogy ez ne tetszett volna a php ben. De úgy látszik a phpbb nek viszont igen.

Köszi még 1x !

Téma: phpBB Debug érdekesség

chris0117
Válaszok: 2
Megtekintve: 1139
HozzászólásFórum: Off   Elküldve: 2010.03.16. 20:39   Téma: phpBB Debug érdekesség
Sziasztok!

Egy érdekes dolog történt velem. A forumot beágyaztam egy weblapba, és logint kihoztam minden és minden weblap elején így ellenőrzöm le hogy be van e lépve: define('IN_PHPBB',

Téma: ImageMagick telepítés

chris0117
Válaszok: 4
Megtekintve: 2270
HozzászólásFórum: Off   Elküldve: 2010.03.05. 22:49   Téma: ImageMagick telepítés
Az ImageMagick-et ingyenes tárhelyre nem hiszem, hogy fogod tudni telepíteni, fizetősnél is kérdéses, erről mindenképpen a tárhelyszolgáltatódnál kellene érdeklődnöd (az is elképzelhető, hogy már

Téma: ImageMagick telepítés

chris0117
Válaszok: 4
Megtekintve: 2270
HozzászólásFórum: Off   Elküldve: 2010.02.28. 10:50   Téma: ImageMagick telepítés
Sziasztok!

Kerestem, de nem találtam olyan útmutatót, amit végigkövetve, sikeresen tudom telepíteni a phpbb forumhoz az ImageMagick-et.

Letöltöttem a 12 megás fájlt, hogy ezek közül mit kell

Téma: Post subject helyett link arra a hsz-re amire válaszolunk

chris0117
Válaszok: 47
Megtekintve: 8498
HozzászólásFórum: 2.0.x MOD-ok   Elküldve: 2010.01.31. 13:36   Téma: Post subject helyett link arra a hsz-re amire válaszolunk
Üdv!

Elég rég volt itt hsz és a mod linkje sem él már. Hálás lennék, ha elérhetővé tudná valaki tenni? :)

Köszee

Téma: PhpBB SessionID

chris0117
Válaszok: 2
Megtekintve: 694
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2010.01.25. 22:19   Téma: PhpBB SessionID
Hálás köszönet a gyors tanácsért! Meg is oldódott! :mrgreen:

Ha más is ebbe a hibába jutna a megoldás kivitelezése ATW esetén:
Süti domain: users.atw.hu
Süti elérési út: /azonosító

pl:

Téma: PhpBB SessionID

chris0117
Válaszok: 2
Megtekintve: 694
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2010.01.25. 21:43   Téma: PhpBB SessionID
Üdv Mindenkinek!

Egy olyan gondom lenne, hogy a forumot beágyaztam egy weblapszerkezetbe. Minden rendben is működik, viszont ha átlépek a weblapon belül máshova és vissza a forumra már elveszti a

Téma: Kapcsolódás az adatbázishoz fórumon kívülről

chris0117
Válaszok: 4
Megtekintve: 834
Köszi a segítséget, sikerült összehoznom! :)

Téma: Kapcsolódás az adatbázishoz fórumon kívülről

chris0117
Válaszok: 4
Megtekintve: 834
Arra már rájöttem, hogy kapcsolódni kell az adatbázishoz. A kérdés már csak az, hogy mi a belső fv nye a phpbb nek.

Én találtam ilyet ezzel van meghívva: sql_connect($dbhost, $dbuser,

Téma: Kapcsolódás az adatbázishoz fórumon kívülről

chris0117
Válaszok: 4
Megtekintve: 834
Sziasztok!

Egy olyan kérdés merült fel bennem, hogy ha a forum be van építve egy weblapba és a forumon kívül el szeretném érni az phpbb adatbázisát, akkor mitévő legyek.

Létezik az adott

Téma: CSS fájl módosításai nem jelennek meg

chris0117
Válaszok: 6
Megtekintve: 549
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.11.16. 22:35   Téma: CSS fájl módosításai nem jelennek meg
Megoldódott a probléma... nem teljesen értem a miértjét, de a lényeg hogy van egy FTP- ahol van a forum, továbbá, vagy egy teszt mappa, ahol az adott forumon végzek módosításokat, ami az eredeti

Téma: CSS fájl módosításai nem jelennek meg

chris0117
Válaszok: 6
Megtekintve: 549
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.11.12. 21:20   Téma: CSS fájl módosításai nem jelennek meg
A stíluslapokat ftp-n írtad (át), vagy az AVP-n? Az utóbbi esetben az adatbázisban tárolódnak a változások, nem a fájlrendszerben, így ha később a fájlrendszeren változtatsz, akkor elképzelhető, hogy

Téma: CSS fájl módosításai nem jelennek meg

chris0117
Válaszok: 6
Megtekintve: 549
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.11.12. 08:46   Téma: CSS fájl módosításai nem jelennek meg
Előfordulhat, hogy a fórumod változott csak ép a te böngésződ dolgozott régi adatokkal ilyen már velem is előfordult, ez csak egy tipp, de ez tűnik a leglogikusabbnak :?

Töröld a böngésződ

Téma: CSS fájl módosításai nem jelennek meg

chris0117
Válaszok: 6
Megtekintve: 549
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.11.11. 22:44   Téma: CSS fájl módosításai nem jelennek meg
Szevasztok!

Utolsó elkeseredésemben írok. Van egy forumom, amihez van egy külső CSS fájl. Tehát 2 db css fájlból épül fel a stílus. Először mikor telepítettem a forumot sikerült megformáznom ahogy
Hirdetés
Hirdetés