Időzóna: (GMT +1 óra)
19 találat
Szerző
Üzenet
Téma: Témák, topic-ok kilistázásának sorbarendezése
nem tudom pattant e ki valakinek már a forumon az agyából az öklet de a következőt lenne jó megvalósítani :
A témákat, topic-okat sorba lehetne rendezni cím szerint ABC sorrendbe , a válaszok
A témákat, topic-okat sorba lehetne rendezni cím szerint ABC sorrendbe , a válaszok
Téma: Súlyos hiba - meghal a böngészőm , de mindig ugyan ott
Szerintem az teljesen más probléma lehet amit linkeltél
Nekem helyreáll a cucc ha a gyorsítótárat meg a cache mappát törölgetem ... aztán nyitok jó pár új témát és fórumot , és a hiba újra előjön
Nekem helyreáll a cucc ha a gyorsítótárat meg a cache mappát törölgetem ... aztán nyitok jó pár új témát és fórumot , és a hiba újra előjön
Téma: BB kódok használata
kicsit béna a youtube-os kódod !
így néz ki helyesen nálam :
youtube-link :
http://www.youtube.com/watch?v=wRzinXCPAqM
az analfabéta fórumos nem vágja a weblaptervezést , könnyítsük
így néz ki helyesen nálam :
youtube-link :
http://www.youtube.com/watch?v=wRzinXCPAqM
az analfabéta fórumos nem vágja a weblaptervezést , könnyítsük
A fórumbeállításoknál szokott előjönni , ha belépek az adminpultba mindig ugyanannál a fórumtémánál fagy le , aztán mostanában azt csinálom hogy törlöm a gyorsítótárat , és akkor a hiba megszűnik ...
.
.
A hiba még midig fenn áll ... az AVP -be szoktam ügyködni és egyszer csak totál meghal a firefox böngésző és semmilyen weboldalt nem képes megnyitni !
ki kell lépnem belőle bezárni
.
A hiba még midig fenn áll ... az AVP -be szoktam ügyködni és egyszer csak totál meghal a firefox böngésző és semmilyen weboldalt nem képes megnyitni !
ki kell lépnem belőle bezárni
Téma: adott topic-ba beágyazott blog vagy képgaléria
_zso2 !
azzal nins gond hogy megcsinálom a táblázatot és kódjait ... azzal van hogy ha valaki szintén használja a táblázatozást a fórumomon akkor egy lezáratlan táblázattal ha csak szimplán beírja
azzal nins gond hogy megcsinálom a táblázatot és kódjait ... azzal van hogy ha valaki szintén használja a táblázatozást a fórumomon akkor egy lezáratlan táblázattal ha csak szimplán beírja
.
amire jutottam :
AVP adminfelület / üzenetküldés / BBcode / új BBcode felvétele
egy elég kókány megoldás ... BBcóddal bepakoltam egy blogot ami kb nálam valahogy így néz ki :
le
amire jutottam :
AVP adminfelület / üzenetküldés / BBcode / új BBcode felvétele
egy elég kókány megoldás ... BBcóddal bepakoltam egy blogot ami kb nálam valahogy így néz ki :
le
vagy nem lehetne valahogy táblázatot csinálni legalább ? ... elég gáz hogy nem tudok egy tábázatot létrehozni valamibe ... max megcsinálom gif-be de az nem az igazi
vagy ha új BBcode-okat akarnék
vagy ha új BBcode-okat akarnék
üdv !
Egy olyat szeretnék csinálni hogy van pl mondjuk egy topic
weboldalam/viewtopic.php?f=10&t=4&sid=ab2bf40142df27c44229f56247c15cc0
szóval a fórumba ugyanúgy a témák között
Egy olyat szeretnék csinálni hogy van pl mondjuk egy topic
weboldalam/viewtopic.php?f=10&t=4&sid=ab2bf40142df27c44229f56247c15cc0
szóval a fórumba ugyanúgy a témák között
Téma: "Automatikus bejelentkezés" nem működik
"Autómatikus bejelentkezés" nem műxik !
Hiába pipálom belejelentkezésnél ki hogy mindig jelentkezzen be autómatán ... egyszerűen nem akarja megcsinálni , ahányszor bemegyek a fórumomra
Hiába pipálom belejelentkezésnél ki hogy mindig jelentkezzen be autómatán ... egyszerűen nem akarja megcsinálni , ahányszor bemegyek a fórumomra
Téma: Fórumba ágyazott google hirdetések - kis mellékes jövedelem
Mi vele a probléma ???
működik oszt kész !
működik oszt kész !
Most a következőt szeretném csinálni :
beléptem a /freeweb.hu/phpmyadmin/ oldalon a jelszavammal meg felhasználónevemmel ... szóval itt tudom pakolászni a táblákat meg minden !
aaszt kellene
beléptem a /freeweb.hu/phpmyadmin/ oldalon a jelszavammal meg felhasználónevemmel ... szóval itt tudom pakolászni a táblákat meg minden !
aaszt kellene
Súlyos hiba - meghal a böngészőm , de mindig ugyan ott
Modzilla firefox-ot használok és nem rég csináltam a phpbb3-mas fórumomat freewebre ... na a lényeg hogy az adminisztrátori vezérlő pultba
Modzilla firefox-ot használok és nem rég csináltam a phpbb3-mas fórumomat freewebre ... na a lényeg hogy az adminisztrátori vezérlő pultba
na szenvedtem vele megint pár órát de úgy néz ki műxik
amit az "index_body.html" file-ba raktam az csak két apró rész a megfelelő helyre ami beolvassa a másik file-okat :
<!--
amit az "index_body.html" file-ba raktam az csak két apró rész a megfelelő helyre ami beolvassa a másik file-okat :
<!--
Na olyat mondj amit még nem tudok !
szerintem valami php fügvénnyel kellene bepakolni a hirdetpést ... mer a google js file meg ilyenek bezavarja az eredeti stíluslapinformációkat
szerintem valami php fügvénnyel kellene bepakolni a hirdetpést ... mer a google js file meg ilyenek bezavarja az eredeti stíluslapinformációkat