Időzóna: (GMT +1 óra)

19 találat

Szerző
Üzenet

Téma: Témák, topic-ok kilistázásának sorbarendezése

csuki001
Válaszok: 8
Megtekintve: 396
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2010.02.07. 15:58   Téma: Témák, topic-ok kilistázásának sorbarendezése
nem tudom pattant e ki valakinek már a forumon az agyából az öklet de a következőt lenne jó megvalósítani :

A témákat, topic-okat sorba lehetne rendezni cím szerint ABC sorrendbe , a válaszok

Téma: Súlyos hiba - meghal a böngészőm , de mindig ugyan ott

csuki001
Válaszok: 7
Megtekintve: 443
Szerintem az teljesen más probléma lehet amit linkeltél

Nekem helyreáll a cucc ha a gyorsítótárat meg a cache mappát törölgetem ... aztán nyitok jó pár új témát és fórumot , és a hiba újra előjön

Téma: BB kódok használata

csuki001
Megtekintve: 714
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2010.01.16. 13:56   Téma: BB kódok használata
kicsit béna a youtube-os kódod !

így néz ki helyesen nálam :

youtube-link :
http://www.youtube.com/watch?v=wRzinXCPAqM

az analfabéta fórumos nem vágja a weblaptervezést , könnyítsük

csuki001
A fórumbeállításoknál szokott előjönni , ha belépek az adminpultba mindig ugyanannál a fórumtémánál fagy le , aztán mostanában azt csinálom hogy törlöm a gyorsítótárat , és akkor a hiba megszűnik ...

csuki001
.

.

A hiba még midig fenn áll ... az AVP -be szoktam ügyködni és egyszer csak totál meghal a firefox böngésző és semmilyen weboldalt nem képes megnyitni !
ki kell lépnem belőle bezárni

Téma: adott topic-ba beágyazott blog vagy képgaléria

csuki001
Megtekintve: 429
_zso2 !

azzal nins gond hogy megcsinálom a táblázatot és kódjait ... azzal van hogy ha valaki szintén használja a táblázatozást a fórumomon akkor egy lezáratlan táblázattal ha csak szimplán beírja

csuki001
.

amire jutottam :
AVP adminfelület / üzenetküldés / BBcode / új BBcode felvétele

egy elég kókány megoldás ... BBcóddal bepakoltam egy blogot ami kb nálam valahogy így néz ki :
le

csuki001
vagy nem lehetne valahogy táblázatot csinálni legalább ? ... elég gáz hogy nem tudok egy tábázatot létrehozni valamibe ... max megcsinálom gif-be de az nem az igazi

vagy ha új BBcode-okat akarnék

csuki001
üdv !

Egy olyat szeretnék csinálni hogy van pl mondjuk egy topic
weboldalam/viewtopic.php?f=10&t=4&sid=ab2bf40142df27c44229f56247c15cc0

szóval a fórumba ugyanúgy a témák között

Téma: "Automatikus bejelentkezés" nem működik

csuki001
Megtekintve: 744
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.12.28. 22:01   Téma: "Automatikus bejelentkezés" nem működik
"Autómatikus bejelentkezés" nem műxik !

Hiába pipálom belejelentkezésnél ki hogy mindig jelentkezzen be autómatán ... egyszerűen nem akarja megcsinálni , ahányszor bemegyek a fórumomra

Téma: Fórumba ágyazott google hirdetések - kis mellékes jövedelem

csuki001
Válaszok: 9
Megtekintve: 870
HozzászólásFórum: phpBB tárgyaló   Elküldve: 2009.12.27. 14:07   Téma: Fórumba ágyazott google hirdetések - kis mellékes jövedelem
Mi vele a probléma ???

működik oszt kész ! :P

csuki001
Most a következőt szeretném csinálni :

beléptem a /freeweb.hu/phpmyadmin/ oldalon a jelszavammal meg felhasználónevemmel ... szóval itt tudom pakolászni a táblákat meg minden !
aaszt kellene

csuki001
Súlyos hiba - meghal a böngészőm , de mindig ugyan ott

Modzilla firefox-ot használok és nem rég csináltam a phpbb3-mas fórumomat freewebre ... na a lényeg hogy az adminisztrátori vezérlő pultba

csuki001
HozzászólásFórum: phpBB tárgyaló   Elküldve: 2009.12.24. 17:01   Téma: Fórumba ágyazott google hirdetések - kis mellékes jövedelem
na szenvedtem vele megint pár órát de úgy néz ki műxik

amit az "index_body.html" file-ba raktam az csak két apró rész a megfelelő helyre ami beolvassa a másik file-okat :

<!--

csuki001
HozzászólásFórum: phpBB tárgyaló   Elküldve: 2009.12.24. 14:58   Téma: Fórumba ágyazott google hirdetések - kis mellékes jövedelem
Na olyat mondj amit még nem tudok !

szerintem valami php fügvénnyel kellene bepakolni a hirdetpést ... mer a google js file meg ilyenek bezavarja az eredeti stíluslapinformációkat
Hirdetés
Hirdetés