Időzóna: (GMT +1 óra)

5 találat

Szerző
Üzenet

Téma: Regisztráció - Internal Server Error

mdforum
Válaszok: 10
Megtekintve: 1109
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2014.09.08. 13:42   Téma: Regisztráció - Internal Server Error
Nyugi fiúk, egész jól megértettem.

A php.ini-ben be van állítva, hogy a hibákat jelezze ki, meg is van adva, hogy a hiba és a mail log file-t a szerveren hova mentse. A cpanel-en és ftp-n

Téma: Regisztráció - Internal Server Error

mdforum
Válaszok: 10
Megtekintve: 1109
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2014.09.07. 19:11   Téma: Regisztráció - Internal Server Error
A php.ini-ben be van kapcsolva az error log, de nem logol semmit.

Már írtam a szolgáltatónak, várom a válaszát...

Téma: Regisztráció - Internal Server Error

mdforum
Válaszok: 10
Megtekintve: 1109
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2014.09.07. 16:30   Téma: Regisztráció - Internal Server Error
Az adatok és az explain működik. Hibaüzenetet nem ír ki.

Azt nem látom, milyen hiba van a küldés gomb megnyomásakor, mert az 500-as hibaoldalt dobja, be oldal frissítésre vagy a vissza gombra már

Téma: Regisztráció - Internal Server Error

mdforum
Válaszok: 10
Megtekintve: 1109
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2014.09.07. 12:33   Téma: Regisztráció - Internal Server Error
Átírtam a config.php-t. Hol tudom megnézni a debug infókat?

Téma: Regisztráció - Internal Server Error

mdforum
Válaszok: 10
Megtekintve: 1109
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2014.09.06. 17:15   Téma: Regisztráció - Internal Server Error
Üdv!

A következő a gond egy frissen telepített phpBB 3.0.12-vel.

Felhasználó regisztrációkor az adatlap elküldése után Internal Server Error-t ír ki. Nem küldi el a regisztrációt megerősítő
Hirdetés
Hirdetés