Időzóna: (GMT +1 óra)

3 találat

Szerző
Üzenet

Téma: [0]-as sql hiba, segitsetek plz

r0n1n
Válaszok: 5
Megtekintve: 1112
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.08.20. 23:11   Téma: [0]-as sql hiba, segitsetek plz
Ezt irta ki debug mode-ban, hivatalos forumon sincs semmi errol :(

SQL

No values specified for SQL IN comparison

BACKTRACE

FILE: includes/db/dbal.php
LINE: 364
CALL:

Téma: [0]-as sql hiba, segitsetek plz

r0n1n
Válaszok: 5
Megtekintve: 1112
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.08.20. 13:58   Téma: [0]-as sql hiba, segitsetek plz
ha a cimre vagy kivancsi, akkor forum.ujpestbulldogs.hu a szolgaltato pedig az interlink (interlink.hu)

Téma: [0]-as sql hiba, segitsetek plz

r0n1n
Válaszok: 5
Megtekintve: 1112
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2007.08.20. 13:09   Téma: [0]-as sql hiba, segitsetek plz
Feltelepitettem a 3-as verziot, minden faszan mukodott, aztan masnap delutan nezem, es egy

General Error
SQL ERROR

hibat ir ki. Probaltam a config es session tablakat repairelni, de nem volt
Hirdetés
Hirdetés