Időzóna: (GMT +1 óra)

10 találat

Szerző
Üzenet

Téma: Telepítési probléma

recotel
Válaszok: 0
Megtekintve: 351
HozzászólásFórum: 3.2.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2017.03.29. 10:57   Téma: Telepítési probléma
tíz éve használom a phpbb-t, ezalatt 4-5 -öt telepítettem. Ilyen még nem fordult elő, hogy a telepítésnél kitöltöm a mysql adatokat, a következő oldalon a http- s kérdéseket, majd az elküld után

Téma: Login oldal megjelenítése

recotel
Válaszok: 4
Megtekintve: 996
HozzászólásFórum: 3.0.x Megjelenések   Elküldve: 2014.04.11. 08:05   Téma: Login oldal megjelenítése
Bocsánat, mégis az első volt az egyszerűbb, mert két sor beszúrása után már jó is, MOD-ot pedig még soha nem telepítettem és a leírások szerint nem olyan egyszerű. mégegyszer kössz

Téma: Login oldal megjelenítése

recotel
Válaszok: 4
Megtekintve: 996
HozzászólásFórum: 3.0.x Megjelenések   Elküldve: 2014.04.11. 07:45   Téma: Login oldal megjelenítése
Köszönöm a tippeket, azt hiszem a második azért is jobb, mert az elsőnél frissítés esetén külön ismét bele kell tenni, hiszen felülíródik. Jól sejtem?

Téma: Login oldal megjelenítése

recotel
Válaszok: 4
Megtekintve: 996
HozzászólásFórum: 3.0.x Megjelenések   Elküldve: 2014.04.10. 10:32   Téma: Login oldal megjelenítése
Segítséget kérnék abban, hogyan tudom beállítani, hogy a login oldalon semmilyen információ ne jelenjen meg. jelengel a "ki van itt" és a statisztika is megjelenik. Hogyan lehet eltüntetni?

Téma: hozzászólások - előző

recotel
Válaszok: 2
Megtekintve: 787
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2013.05.09. 13:18   Téma: hozzászólások - előző
köszönöm, a ctrl nem is kell, elég az end, de a legjobb megoldás a csökkenő sorrend. Hiába, minden csak megszokás kérdése :)

Téma: hozzászólások - előző

recotel
Válaszok: 2
Megtekintve: 787
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2013.05.08. 21:18   Téma: hozzászólások - előző
Azt szeretném megkérdezni, beállítható-e, hogy a hozzászólások olvasásakor az <előző> -re kattintva az előző hozzászólás tehát az előző oldal utolsó (lap alja) hozzászólása jelenjen meg. hiszen

Téma: 3.0.1-re frissítés után PHP hiba a hooks-okkal

recotel
Válaszok: 6
Megtekintve: 532
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.05.12. 11:32   Téma: hooks
3.0.0 --> 3.0.1 -re. Az automatikus frissítő szerint az adatbázis és az állományok frissítése is sikeres volt

Téma: 3.0.1-re frissítés után PHP hiba a hooks-okkal

recotel
Válaszok: 6
Megtekintve: 532
ellenőriztem, minden fent van, egyébként pedig természetesen frissítés előtt már fél éve hibátlanul működött a cucc, és a frissítő script is azt jelezte, hogy hibátlanul frissült a rendszer 3.0.1-re

Téma: 3.0.1-re frissítés után PHP hiba a hooks-okkal

recotel
Válaszok: 6
Megtekintve: 532
kössz az ötletet, felmásoltam, most ez a hiba jött

Call to undefined method cache::obtain_hooks()

???????????

Téma: 3.0.1-re frissítés után PHP hiba a hooks-okkal

recotel
Válaszok: 6
Megtekintve: 532
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2008.05.08. 20:01   Téma: update utáni hiba
update után 3.0.0. --> 3.0.1. -re az alábbi hibaüzenet jött



tud valaki segíteni, hogy miért van ez?
az includes-ben valóban nincs hooks könyvtár, de a letöltött frissítésben sincs
Hirdetés
Hirdetés