Időzóna: (GMT +1 óra)

9 találat

Szerző
Üzenet

Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)

szcsaba
Válaszok: 17
Megtekintve: 1371
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2016.05.11. 18:45   Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)
Újrakezdem a mondatot:
Lehet-e előtte gyakorolni mielőtt feltenném 1 igazi weblapra?

2) Közben találtam ilyet is az integrációról jónak tűnik te esetleg ismered?

Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)

szcsaba
Válaszok: 17
Megtekintve: 1371
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2016.05.11. 13:24   Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)
Letöltöttem közben a phpbb csomagot is de belenéztem a mappába és látom, hogy midnen fájl php kiterjesztésű. Ki lehet próbálni ezt még offline módban vagy akár szerkeszteni a weblapot offline is? (És

Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)

szcsaba
Válaszok: 17
Megtekintve: 1371
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2016.05.10. 18:40   Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)
Aha kösz! Majd nekiállok!

Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)

szcsaba
Válaszok: 17
Megtekintve: 1371
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2016.05.10. 17:41   Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)
Van már 1 régebbi wordpress oldalam is; annak is az ingyenes változatát használom mert blogírásra és átlagos honlapra aloldalakkal alkalmas és elég az is (3 gb free tárhely). Viszont annak meg fórum

Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)

szcsaba
Válaszok: 17
Megtekintve: 1371
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2016.05.08. 09:15   Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)
Ja keresek szolgáltatót bár az 1000/hó-hoz képest ez a cég mindössze évi 6$-t kér!

Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)

szcsaba
Válaszok: 17
Megtekintve: 1371
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2016.05.08. 06:17   Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)
:(
Hát ez szar :(
Tehát a szolgáltató a ludas?! Értem. Akkor ezt csak úgy lehet orvosolni ha nem ennél a szolgáltatónál vagyok hanem máshol v. saját .hu pl.?! Hiszen a motort ha letöltöm

Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)

szcsaba
Válaszok: 17
Megtekintve: 1371
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2016.05.08. 05:30   Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)
Ez igen érdekes mert az én feületem tök más!
Hol lehet megnézni a motor verziószámát? Mert nekem automatikusan jött létre az oldal amikor regiztem az oldalt.
Feltöltöttem 1 képet ezt nézd meg

Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)

szcsaba
Válaszok: 17
Megtekintve: 1371
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2016.05.07. 16:19   Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)
Lehet én vagyok béna de sem az általános fülön sem a felhasználók és csoportok fülön nem találtam olyan menüt, hogy "robotok beállítások"
A Csoportok beállítása pontban ez van:
Ezzel az

Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)

szcsaba
Válaszok: 17
Megtekintve: 1371
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2016.05.07. 11:41   Téma: tartalmat nem talál a keresőmotor(?)
Sziasztok!
Nem sokat értek a programozáshoz ezért talán naív kérdést teszek fel.
Szóval most hoztam létre 1 fórumot. A fórummotor az a phpbb3 míg a szolgáltató a http://www.forumotion.com/ a domain
Hirdetés
Hirdetés