Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Bejelentkezés más oldalról

Szerző
Üzenet
Trianta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.14. Szerda 9:44
Hozzászólások: 105
Hozzászólás Elküldve: 2007.04.18. 10:09    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Linkről ($_GET[]) változókkal hogy lehet bejelentkezni a fórumra? És azon belül egy adott témához?
Miket kell megadni GET-ben? (gondolom név és jelszó, stb,)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.04.18. 16:26    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Trianta írta:

Linkről ($_GET[]) változókkal hogy lehet bejelentkezni a fórumra? És azon belül egy adott témához?
Miket kell megadni GET-ben? (gondolom név és jelszó, stb,)
Sehogy. A felhasználónév és jelszó post metóduson keresztül kerül átadásra (pl. biztonsági okokból).
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Daff
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2007.07.09. Hétfő 18:01
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Elküldve: 2007.07.09. 18:07    Hozzászólás témája: Html kódos beléptetés
Hozzászólás az előzmény idézésével
szóval az lenne a problémám, hogy fórum elején említett formos beléptető nekem valahogy nem működik. mintha nem látná a login php-t vagy nem is tudom. a valam.html-re beírtam azt is hogy visszalépjen a kezdőoldalra meg az is hogy a fórum indexére, de semmi. Visszalép, hogy a keresett oldal nem található. Valami megoldás? vagy csak én vagyok béna?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.07.09. 18:31    Hozzászólás témája: Re: Html kódos beléptetés
Hozzászólás az előzmény idézésével

Daff írta:

szóval az lenne a problémám, hogy fórum elején említett formos beléptető nekem valahogy nem működik. mintha nem látná a login php-t vagy nem is tudom. a valam.html-re beírtam azt is hogy visszalépjen a kezdőoldalra meg az is hogy a fórum indexére, de semmi. Visszalép, hogy a keresett oldal nem található. Valami megoldás? vagy csak én vagyok béna?
Ha jól értem, a redirect paraméterrel van gondod.

Szerintem a könyvtárakat adtad meg rosszul. A továbbiakhoz pontos kód kéne.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Daff
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2007.07.09. Hétfő 18:01
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Elküldve: 2007.07.10. 12:46    Hozzászólás témája: Tehát a kód
Hozzászólás az előzmény idézésével
szia A kód így néz ki:

Kód:


<form action="http://greekland.uw.hu/forum/login.php" method="post">
<input type="hidden" name="redirect" value="http://greekland.uw.hu/forum/index.php">
<input type="text" name="username" value="">
<input type="password" name="password" value="">
<input type="submit" name="login" value="Belépek">
</form>


Amit módosítottam azok csakis az elérési utak. semmi több, próbáltam elösször http nélkül úgy sem.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.07.13. 20:50    Hozzászólás témája: Relatív hivatkozások kellenek abszolút helyett
Hozzászólás az előzmény idézésével
Relatív elérési utakat használj! Például így az oldalad gyökérkönyvtárából:

Kód:


<form action="forum/login.php" method="post">
<input type="hidden" name="redirect" value="index.php">
<input type="text" name="username" value="">
<input type="password" name="password" value="">
<input type="submit" name="login" value="Belépek">
</form>

_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Alex Menrich
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.10.25. Csütörtök 9:58
Hozzászólások: 45
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.15. 20:09    Hozzászólás témája: Re: bejelntkezés más oldalról
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

Senki írta:

Hali!
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a saját oldalamra elhelyezek 2 beviteli mezőt, egyet a névnek és egyet a jelszónak, illetve egy gombot és így be tudjak jelentkezni a fórumba az oldalról (olyasmi, mint a portáloknál...).
Csinálsz egy post metódusú űrlapot benne egy username és egy password nevű mezővel, meg egy login nevű submit gombbal, és actionnak megadod a fórum login.php-ját.

Senki írta:

Illetve hogyan tudok elhelyezni egy plussz linket az oldalra? pl a fórumlogo alá?
Új link a menübe, csak máshová kell rakni a linket.
Ezt megcsináltam és müködik jól, de hogyan tudom megcsinálni azt hogy elöröl nyisson meg mindent. Vagyis: ATW-nél vagyok és ha azt mondom hogy belépés és jo is akkor 2 db reklámcsik lesz. Hogyan kell azt csinálni hogy csak egy maradjon vagyis Locaiton-el nyissa meg. Vélemény?
_________________
Achievement Unlocked

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.15. 21:19    Hozzászólás témája: Re: bejelntkezés más oldalról
Hozzászólás az előzmény idézésével

Alex Menrich írta:

Ezt megcsináltam és müködik jól, de hogyan tudom megcsinálni azt hogy elöröl nyisson meg mindent. Vagyis: ATW-nél vagyok és ha azt mondom hogy belépés és jo is akkor 2 db reklámcsik lesz. Hogyan kell azt csinálni hogy csak egy maradjon vagyis Locaiton-el nyissa meg. Vélemény?
Valószínűleg ez lesz: utmutatok/18#atw
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Alex Menrich
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.10.25. Csütörtök 9:58
Hozzászólások: 45
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.15. 21:50    Hozzászólás témája: Re: bejelntkezés más oldalról
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

Alex Menrich írta:

Ezt megcsináltam és müködik jól, de hogyan tudom megcsinálni azt hogy elöröl nyisson meg mindent. Vagyis: ATW-nél vagyok és ha azt mondom hogy belépés és jo is akkor 2 db reklámcsik lesz. Hogyan kell azt csinálni hogy csak egy maradjon vagyis Locaiton-el nyissa meg. Vélemény?
Valószínűleg ez lesz: utmutatok/18#atw
Félreértettél. A fórum jo lvan feltelepitve. Én a belépésről beszélek! Csináltam 2 textfield-et username és password el és a form actionja a forum loginja. Na most az a gondom ha belépek az oldalon, nem jelzi nem tom hogy beléptem vagy sem. És a gond hogy nem tom hogy nyitja megm egint az oldalt, mert 1 csik után 2 reklámcsik lesz. ha Locational tudnám megnyitni sikeres belépés után, akkor csak 1 lenne és az jo lenne.
_________________
Achievement Unlocked

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.15. 21:52    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nem értem a problémád. Kérlek, fogalmazz érthetően, és ügyelj a szavak helyes leírására (ne hagyj ki betűket).

Az előző hozzászólásodból az jött le, hogy az a gondod, hogy két reklámcsík van. Ez akkor szokott fellépni, ha nem users.atw.hu/felhasználónév/ alakot használod.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Thomas RC
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 1:00
Hozzászólások: 4377
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.16. 11:39    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
fberci: Szerintem az a gondja Alex Menrich-nek, hogy csinált egy (a fórumon kívül) html (vagy valamilyen) oldalt. Erre az oldalra csinált egy formot, aminek az action értéke megegyezik a fórumon taláható beléptető form action-jával. Gondolom így akarta megcsinálni, hogy a fórumon kívüli oldalról is be lehessen jelentkezni a fórumba.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.16. 13:56    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Az alapproblémát, kérdést értem, csak azt nem, hogy épp most aktuálisan mi nem jó (reklámcsíkok stb.). A legutolsó hozzászólása számomra nem érthető (nyelvileg).
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Alex Menrich
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.10.25. Csütörtök 9:58
Hozzászólások: 45
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.16. 14:29    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

Az alapproblémát, kérdést értem, csak azt nem, hogy épp most aktuálisan mi nem jó (reklámcsíkok stb.). A legutolsó hozzászólása számomra nem érthető (nyelvileg).
Elnézst kérek ha nem voltam érthető. Akkor leirom másképp hátha most sikerül. A gondom a következő:

Van 1 oldalam az atw szerverén. Mivel ingyen adják a tárhelyet köztudott hogy cserébe a regklámcsikot el kell viselni. Ha ezzel a modszerrel léptetem be amit it irtatok, akkor belép vagy nem tom, de még1 reklám csik lesz. Az a kérdésem ha a forum beléptetőjét használom, hogya tudom elérni azt hogy leelenőrzi hogy mikor van bent az illető. Vagyis van több php fájl az oldalon, és azt szeretném hogy ne kelljen mindig leelenőrizni a belépést. Tehát Ha belép akkor ne 2 reklámcsik legyen.

Ez valamivel jobb? :D
_________________
Achievement Unlocked

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.16. 15:51    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Most gondolatilag nem értem. :)

Ugye minden oldalon a fentebb vázolt módon használod a phpBB beépített munkamenetkezelését (meghívod a megfelelő fájlokat, inicializálod a munkamenetet stb. a megadott kóddal a fájl elején). Így valamelyik változóval ($userdata['user_logged_in"]?? vagy valami hasonló) le tudod ellenőrzni, a felhasználó be van-e lépve.

Két reklámcsík az atw-n a belépéskor jelenhet meg. Itt azt kell csinálni, hogy az admin felületen a domainnek users.atw.hu-t kell megadni a fórum elérési útvonalnak pedig /felhasználónév/fórum/-ot (természetesen ez utóbbit testreszabva). Ez van leírva a belinkelt útmutatóban is.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Alex Menrich
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.10.25. Csütörtök 9:58
Hozzászólások: 45
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.16. 17:52    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

Most gondolatilag nem értem. :)

Ugye minden oldalon a fentebb vázolt módon használod a phpBB beépített munkamenetkezelését (meghívod a megfelelő fájlokat, inicializálod a munkamenetet stb. a megadott kóddal a fájl elején). Így valamelyik változóval ($userdata['user_logged_in"]?? vagy valami hasonló) le tudod ellenőrzni, a felhasználó be van-e lépve.

Két reklámcsík az atw-n a belépéskor jelenhet meg. Itt azt kell csinálni, hogy az admin felületen a domainnek users.atw.hu-t kell megadni a fórum elérési útvonalnak pedig /felhasználónév/fórum/-ot (természetesen ez utóbbit testreszabva). Ez van leírva a belinkelt útmutatóban is.
Ez az! Köszi Sikerült! Na még van pár kérdésem. Szóval ($userdata['user_logged_in"] változoban tudom nézni hogy bentvan-e vagy sem, de mikor irja át ha kilép az illető? Vagy mi irja át ha mondjuk bezárom a böngésző ablakát, mi modosija azt?
_________________
Achievement Unlocked

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés