Téma szétválasztása egy másik témába

Szerző
Üzenet
DTN
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.09.25. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 43
Hozzászólás Elküldve: 2007.01.21. 14:01    Hozzászólás témája: Téma szétválasztása egy másik témába
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy egy témából szeretném
az oda nem illő hsz-eket átrakni egy másik témához.
Letöltöttem a MOD-ot "talán sikerült is" aktiválnom, de nem tudom,
hogy kell áthelyeznem a hozzászólást.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.01.21. 15:13    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
A téma szétválasztásánál (ami korábban is ott volt) lehet egy új topic létrehozása helyett kiválasztani egy lehetőséget, hogy egy már létező témába kerüljenek a hozzászólások.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
FuReady
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.23. Péntek 1:00
Hozzászólások: 29
Hozzászólás Elküldve: 2007.02.03. 11:42    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a legaktívabban működő fórumtopikomból szeretnék egy hozzászólást egy másikba tenni, de mikor ezt szeretném végrehajtani, be sem jönnek a hozzászólások és ezt a hibaüzenetet kapom:

Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /includes/bbcode.php on line 773

A topik amúgy több, mint 7000 hozzászólást tartalmaz...
Hogyan lehetne ezt a hibát kiküszöbölni, mert más topikba, ahol nincs ennyi hozzászólás, simán megy a dolog...

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.02.03. 11:49    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

FuReady írta:

Sziasztok!!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a legaktívabban működő fórumtopikomból szeretnék egy hozzászólást egy másikba tenni, de mikor ezt szeretném végrehajtani, be sem jönnek a hozzászólások és ezt a hibaüzenetet kapom:

Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /includes/bbcode.php on line 773

A topik amúgy több, mint 7000 hozzászólást tartalmaz...
Hogyan lehetne ezt a hibát kiküszöbölni, mert más topikba, ahol nincs ennyi hozzászólás, simán megy a dolog...
1. Megemeled a max_execution_time php.ini direktívát (pl. az egyébként általános 30-as értékre).
2. Vagy írsz rá egy modot. :) Úgyhogy inkább az első megoldást javaslom, bár az se valami szép (és a böngésződnek is időbe fog telni, mire feldolgozza a kapott adatot).
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
FuReady
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.23. Péntek 1:00
Hozzászólások: 29
Hozzászólás Elküldve: 2007.02.03. 12:43    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

FuReady írta:

Sziasztok!!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a legaktívabban működő fórumtopikomból szeretnék egy hozzászólást egy másikba tenni, de mikor ezt szeretném végrehajtani, be sem jönnek a hozzászólások és ezt a hibaüzenetet kapom:

Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /includes/bbcode.php on line 773

A topik amúgy több, mint 7000 hozzászólást tartalmaz...
Hogyan lehetne ezt a hibát kiküszöbölni, mert más topikba, ahol nincs ennyi hozzászólás, simán megy a dolog...
1. Megemeled a max_execution_time php.ini direktívát (pl. az egyébként általános 30-as értékre).
2. Vagy írsz rá egy modot. :) Úgyhogy inkább az első megoldást javaslom, bár az se valami szép (és a böngésződnek is időbe fog telni, mire feldolgozza a kapott adatot).
Köszi a tippeket, azt hiszem az 1-est választanám... :lol:
Mod-ot sosem írtam, és nem is vagyok nagy php programozó hírében.
Ezt a max_execution_time php.ini valamit hol találom meg, hogy megemelhessem? (és lehet, hogy ebben is a segítségedet kérném)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Thomas RC
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 1:00
Hozzászólások: 4377
Hozzászólás Elküldve: 2007.02.03. 12:45    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
a php.ini -ben találod meg.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.02.03. 13:31    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Több féle módon lehet beállítani, nem biztos, hogy az összes működik (ingyenes szolgáltatóknál egyik se fog valószínűleg).
A legelegánsabb módtól a kevesébé elegánsabbig:
  1. Megkéred a szolgáltatód, hogy állítsa be. Egyértelműen ezt javaslom (bár nem értem, hogy állíthatnak be 10 másodperces korlátot, még ingyenes szolgáltatóknál is 15 szokott lenni).
  2. Készítesz a phpBB gyökérkönyvtárába egy php.ini fájlt a következő tartalommal:

    Kód:

    max_execution_time = 30

  3. Készítesz egy .htaccess fájlt a phpBB gyökérkönyvtárába a következő tartalommal:

    Kód:

    php_value max_execution_time 40

  4. Megnyitod a phpBB common.php fájlját, és a <?php után beszúrsz egy sort a következő tartalommal:

    Kód:

    ini_set('max_execution_time', 30);


_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
FuReady
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.23. Péntek 1:00
Hozzászólások: 29
Hozzászólás Elküldve: 2007.02.03. 15:07    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszönöm szépen a segítséget, megpróbálok valamit "tenni az ügy érdekében". (amúgy az oldalam az ATW-n van)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.02.03. 16:30    Hozzászólás témája: ATW-n nem fog menni
Hozzászólás az előzmény idézésével

FuReady írta:

amúgy az oldalam az ATW-n van
Akkor nem fog menni.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Gasszi
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.12. Szerda 1:00
Hozzászólások: 331
Hozzászólás Elküldve: 2007.02.03. 19:21    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Helló!
Nekem valaki megcsinálná ezt a módosítsát a modcp.php-t?
Sokat segítene!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Thomas RC
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 1:00
Hozzászólások: 4377
Hozzászólás Elküldve: 2007.02.03. 19:23    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nem is volt szó itten a modcp.php -ről :?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atomjani
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.10.14. Vasárnap 10:35
Hozzászólások: 399
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.08. 21:47    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
nem jó,nem jó ahogy van. Nem áthelyezi,hanem átmásolja a másikba. És ha törölni akarom az eredeti hozzászólást,akkor a másik is törlödik. Ez nálatok is így van?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.08. 21:57    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

atomjani írta:

nem jó,nem jó ahogy van. Nem áthelyezi,hanem átmásolja a másikba. És ha törölni akarom az eredeti hozzászólást,akkor a másik is törlödik. Ez nálatok is így van?
Valószínűleg az a gond, hogy a böngésződ gyorsítótárazza az oldalt, ezért látszik úgy, hogy a hozzászólás még mindig ott van a régi témában. Nyomj egy frissítést a böngésződben.

Egyébként ezen az oldalon is működik ez a MOD.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atomjani
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.10.14. Vasárnap 10:35
Hozzászólások: 399
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.08. 22:09    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Igazad van. Leellenőriztem Internet Exploper allatt is,és ott már rendesen át volt helyezve.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés