PHP látogatottság számláló weboldalra

Szerző
Üzenet
Szoles
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.12.18. Hétfő 17:05
Hozzászólások: 378
Hozzászólás Elküldve: 2007.04.09. 18:45    Hozzászólás témája: PHP látogatottság számláló weboldalra
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Olyan látogatottság számlálót szeretnék az oldalamra, (nem a fórumra, hanem a weboldalamra) ami nem klikkelgetést számol, de nem is IP alapján számol.

Keresgéltem, és találtam ezt a php számlálót:

http://kornel.zool.klte.hu/pub/counter/

Nagyon tetszik, ahogy működik (működne), de sajnos beletörött a bicskám. A leírás alapján nem tudtam megcsinálni, hogy menjen. "Mit is kéne hova raknom???"
Tud valaki segíteni? (Vagy esetleg tudtok hasonló, lehetőleg php számlálót? )Semmi extrát nem szeretnék, csak egy valós adatokat produkáló számlálót.

Ugyan jár a tárhelyemhez a Webalizer statisztika, de jó lenne egy számláló az oldalamra kirakva is. Ami most van, az szerintem az IP-ket figyeli, és emiatt a visszatérőket nem számolja. A számlálóm szerint 2300 körül járok, a statisztika szerint viszont 7200 körül.

Ha valaki tud segíteni, azt köszönöm!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kislab
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.23. Péntek 16:52
Hozzászólások: 573
Hozzászólás Elküldve: 2007.04.10. 08:08    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Illeszd be az oldalba ezt a kódot, ahol szeretnéd látni a számlálót!

Kód:

<SCRIPT src='http://kornel.zool.klte.hu/pub/counter/server_side_SBcounter.php'></SCRIPT>
   <SCRIPT>
         this.document.open();
         this.document.write( pre_ );
         this.document.write( counter );
         this.document.write( post_ );
   </SCRIPT>


példa:

Kód:



<HTML>
<HEAD>
<title>Próba</title>
</HEAD>
<BODY>
<h1>üdvözlünk!</h1>
<br>
<br>
<p> oldal látogatottsága: </p>
<SCRIPT src='http://kornel.zool.klte.hu/pub/counter/server_side_SBcounter.php'></SCRIPT>
   <SCRIPT>
         this.document.open();
         this.document.write( pre_ );
         this.document.write( counter );
         this.document.write( post_ );
   </SCRIPT>
</BODY>
</HTML>


Ekkor elvileg három 0 jelenik meg. Ha dizájnolni szeretnéd, akkor a kódban a

http://kornel.zool.klte.hu/pub/counter/server_side_SBcounter.php után berakod az oldal alján található paraméterek egyikét.

példa (most csak a kódot írom!)

Kód:



<SCRIPT src='http://kornel.zool.klte.hu/pub/counter/server_side_SBcounter.php?graphic=basic'></SCRIPT>
   <SCRIPT>
         this.document.open();
         this.document.write( pre_ );
         this.document.write( counter );
         this.document.write( post_ );
   </SCRIPT>


Remélem megértetted!
_________________
Üdv: KisLab - Kísérleti Laboratórium

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Szoles
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.12.18. Hétfő 17:05
Hozzászólások: 378
Hozzászólás Elküldve: 2007.04.10. 13:34    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszi! Remélem értem... :-) Mindjárt próbálkozom is a dologgal!

No, közben felraktam. (Hát ez tényleg nem volt bonyolult...)

Viszont valami nem stimmel, mert FF-ben ragaszkodik a 0001-hez, hiába lépek ki-be, a számláló nem megy. IE-ben viszont minden lapfrissítésnél számol egyet. (Esetleg nézz rá az oldalamra, lent, jobbra.)

Én csesztem el valamit, vagy ez így működik? Ha igen, akkor viszont lehet, hogy mégiscsak az kellene nekem, amit a topiknyitóban belinkeltem. (Csak tudnám felrakni! :( )

A másik ( a php-s számláló) felrakásában nem tudnál segíteni? Bocs, és még egyszer kösz!

Bocs, közben észrevettem, hogy FF-ben jól működik, tehát mindig csak új böngészőnyitásnál számol. IE-ben viszont maradt a gond, ott ha nem kellene, akkor is számol.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Szoles
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.12.18. Hétfő 17:05
Hozzászólások: 378
Hozzászólás Elküldve: 2007.04.12. 12:03    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Furcsállom, hogy senki sem tudja. Vagy csak nekem vannak ilyen "hülyeségeim"? Ha esetleg valaki mégis tudna tanácsokkal ellátni, annak nagyon örülnék.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.04.12. 14:15    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Valószínűleg cache-gondok lehetnek. De ha nem értesz a PHP-hez, akkor ezt nehéz lesz kijavítanod.

Bár meggyőződésem, hogy ezek a számlálók fölöslegesek.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés