Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Oldal váltás átütéssel

Szerző
Üzenet
Lucifer
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2007.05.08. Kedd 9:07
Hozzászólások: 32
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.16. 13:24    Hozzászólás témája: Oldal váltás átütéssel
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok
Szeretném a forumomat ugy megcsinálni hogy amikor uj oldal nyilik meg az valamilyen formába váltson át ne csak át ugorjon pl halványodik a régi oldal és az uj pedig elö tünik

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kislab
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.23. Péntek 16:52
Hozzászólások: 573
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.16. 14:10    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Ehhez mit szólsz?

Kód:

<html>
<head>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">


hexa = new Array(16);
for(var i = 0; i < 10; i++) hexa[i] = i;
hexa[10]="a"; hexa[11]="b"; hexa[12]="c";
hexa[13]="d"; hexa[14]="e"; hexa[15]="f";

function hex(i) {
   if (i < 0) return "00";
   else if (i > 255) return "ff";
   else return "" + hexa[Math.floor(i/16)] + hexa[i%16];
}

function setbgColor(r, g, b) {
   var hr = hex(r); var hg = hex(g); var hb = hex(b);
   document.bgColor = "#"+hr+hg+hb;
}

var sr,sg,sb,er,eg,eb,step,at;

function setBg() {
   setbgColor(
      Math.floor(sr * ((step-at)/step)  + er * (at/step)),
      Math.floor(sg * ((step-at)/step) +  eg * (at/step)),
      Math.floor(sb * ((step-at)/step) +  eb * (at/step)));
   at++;
   if (at<=step) setTimeout("setBg()",1);
   }

function fade(a,b,c,d,e,f,g) {
   sr=a;sg=b;sb=c;er=d;eg=e;eb=f;step=g;at=1;
   setBg();
   }

fade(0,0,0,255,255,255,100);


</SCRIPT>

</head>
<body>
IDE jöhet Bármi!
</body>
</html>


A bemutatót itt tudod megnézni:
_________________
Üdv: KisLab - Kísérleti Laboratórium

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.16. 17:14    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Azért azt hozzátenném, hogy ez egy idő után elég idegesítő tud lenni, még ha elsőre jól is néz ki! :wink:
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kislab
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.23. Péntek 16:52
Hozzászólások: 573
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 12:33    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
hát ez igaz. és nem alkalmazom, csak mintaként.
_________________
Üdv: KisLab - Kísérleti Laboratórium

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lucifer
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2007.05.08. Kedd 9:07
Hozzászólások: 32
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 13:12    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
És ezt hova kell beilleszteni a phpbb2-be hogy mindegyik oldal igy vagy mondjuk véletlen szerüen máskép csinálja? olvastam egy két oldalon hogy lehet kör formájába kifele meg befele jelenik meg az uj oldal vagy négyszögbe ugyan igy,bár mondjuk az nem a phpbb-hez volt hanem oldal szerkesztéshez volt

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
_zso2
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.25. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2029
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 13:15    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
sablonod/overall_header.tpl
_________________
Tapasztalást pénzért venni vagy hagyományképpen kapni nem lehet - fizetni kell azért mindég és mindegyiknek.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lucifer
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2007.05.08. Kedd 9:07
Hozzászólások: 32
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 13:18    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
És ezt lehet változtatni hogy más formába változzon véletlen szerüen vagy egy csak egyféle modon megy?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kislab
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.23. Péntek 16:52
Hozzászólások: 573
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 13:26    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
ebben a kódban nem.
_________________
Üdv: KisLab - Kísérleti Laboratórium

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lucifer
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2007.05.08. Kedd 9:07
Hozzászólások: 32
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 13:35    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Valamit nem jó csinálok mert nem lesz ilyen halvány meg minden csak át ugrik és kész be másoltam a head fejrészbe de nem csinál semmi érdekeset :lol:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kislab
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.23. Péntek 16:52
Hozzászólások: 573
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 13:52    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
csak az alábbi kódot kell bemásolni, és a <head> és a </head> közé. (de zet szerintem inkább a tpl.ekbe kell(ene) rakni)

Kód:


<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
hexa = new Array(16);


for(var i = 0; i < 10; i++) hexa[i] = i;


hexa[10]="a"; hexa[11]="b"; hexa[12]="c";


hexa[13]="d"; hexa[14]="e"; hexa[15]="f";

function hex(i) {

   if (i < 0) return "00";

   else if (i > 255) return "ff";

   else return "" + hexa[Math.floor(i/16)] + hexa[i%16];
}
function setbgColor(r, g, b) {
   var hr = hex(r); var hg = hex(g); var hb = hex(b);
   document.bgColor = "#"+hr+hg+hb;
}
var sr,sg,sb,er,eg,eb,step,at;
function setBg() {
   setbgColor(


      Math.floor(sr * ((step-at)/step)  + er * (at/step)),


      Math.floor(sg * ((step-at)/step) +  eg * (at/step)),


      Math.floor(sb * ((step-at)/step) +  eb * (at/step)));


   at++;
   if (at<=step) setTimeout("setBg()",1);
   }
function fade(a,b,c,d,e,f,g) {
   sr=a;sg=b;sb=c;er=d;eg=e;eb=f;step=g;at=1;
   setBg();
   }
fade(0,0,0,255,255,255,100);

</SCRIPT>

_________________
Üdv: KisLab - Kísérleti Laboratórium

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lucifer
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2007.05.08. Kedd 9:07
Hozzászólások: 32
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 14:08    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Akkor sem müködik pedig oda tettem be

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
MyR
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 315
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 14:55    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Ha ezt beilleszted az overall_header.tpl-be, akkor működni fog, de csak IE esetén:

Kód:

<meta http-equiv="Page-Enter" content="blendTrans(Duration=0.5)">
<meta http-equiv="Page-Exit" content="blendTrans(Duration=0.5)">

(A durationt nem célszerű magasabbra állítani, mert akkor elég sokáig tart az effekt, és az lehet, hogy nem fog tetszeni a felhasználóknak.)

Ez a megoldás azért is jó, mert teljesen betölti a következő oldalt, mielőtt megnyitná, így szép lesz az átmenet. Ami még előnye talán, hogy ha a böngésző nem tud vele mit kezdeni, akkor se ad semmi hibaüzenetet, mert ugye ez nem szkript, hanem csak egy egyszerű meta teg. De ahogy írtam, sajnos csak IE esetén működik.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
_zso2
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.25. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2029
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 14:59    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

MyR írta:

...
De ahogy írtam, sajnos csak IE esetén működik.
Avagy: hála a jó égnek ;)
_________________
Tapasztalást pénzért venni vagy hagyományképpen kapni nem lehet - fizetni kell azért mindég és mindegyiknek.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
MyR
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 315
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 16:51    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
De az miért jó, ha csak azzal működik? :?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kislab
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.23. Péntek 16:52
Hozzászólások: 573
Hozzászólás Elküldve: 2007.05.17. 20:06    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

MyR írta:

De az miért jó, ha csak azzal működik? :?
mert az aki nem ie-t használ, az 2 óra múlva nem izzó piros szemmel fog felálni a monitor elől :wink:
_________________
Üdv: KisLab - Kísérleti Laboratórium

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés