2.0.17

Szerző
Üzenet
meridian
Regisztrált tag
Regisztrált tag
Avatar

Csatlakozott: 2005.10.24. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Elküldve: 2005.10.24. 10:15    Hozzászólás témája: 2.0.17
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Előre is elnézést ha van, kerestem de nem találtam ilyen topicot.

A problémám a következő:
felinstalláltam a phpbb 2.0.17-et, a leirás szerint, de nem tudok se hozzászólni, se új témát nyitni, pedig nem minden rendben ment az installnál.
Valaki meg tudja mondani mit tegyek ?

Előre is thx.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2005.10.24. 14:52    Hozzászólás témája: Re: 2.0.17
Hozzászólás az előzmény idézésével

meridian írta:

Sziasztok!

Előre is elnézést ha van, kerestem de nem találtam ilyen topicot.

A problémám a következő:
felinstalláltam a phpbb 2.0.17-et, a leirás szerint, de nem tudok se hozzászólni, se új témát nyitni, pedig nem minden rendben ment az installnál.
Valaki meg tudja mondani mit tegyek ?

Előre is thx.
Telepítéses topicból van nem is egy...

meridian írta:

pedig nem minden rendben ment az installnál.
Ez alatt mit értsek?
Milyen hibaüzenetet ír ki, esetleg csak egyszerűen nem veszi fel az új témát? Másoknál is fellép ez a hiba?
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
meridian
Regisztrált tag
Regisztrált tag
Avatar

Csatlakozott: 2005.10.24. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Elküldve: 2005.10.24. 15:11    Hozzászólás témája: Re: 2.0.17
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

meridian írta:

Sziasztok!

Előre is elnézést ha van, kerestem de nem találtam ilyen topicot.

A problémám a következő:
felinstalláltam a phpbb 2.0.17-et, a leirás szerint, de nem tudok se hozzászólni, se új témát nyitni, pedig nem minden rendben ment az installnál.
Valaki meg tudja mondani mit tegyek ?

Előre is thx.
Telepítéses topicból van nem is egy...

meridian írta:

pedig nem minden rendben ment az installnál.
Ez alatt mit értsek?
Milyen hibaüzenetet ír ki, esetleg csak egyszerűen nem veszi fel az új témát? Másoknál is fellép ez a hiba?
Egyszerűen semmilyen hibát nem ír ki, és nem veszi fel az új témát...és ezért kérdezek itt :-)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2005.10.24. 15:18    Hozzászólás témája: Re: 2.0.17
Hozzászólás az előzmény idézésével

meridian írta:

[...]

Egyszerűen semmilyen hibát nem ír ki, és nem veszi fel az új témát...és ezért kérdezek itt :-)
A hozzászólás elküldése után kijön a szokásos üzenet, hogy sikeresen felvette a témát? Ez után hova lép tovább automatikusan?
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szenyor
Regisztrált tag
Regisztrált tag
Avatar

Csatlakozott: 2005.10.25. Kedd 1:00
Hozzászólások: 1
Hozzászólás Elküldve: 2005.10.25. 10:02    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
hi ( együtt csinálnánk úgyhogy én is vágom a problémát )

szval nem ír ki semmit az elküld gomb után. A posting.php a címsorban, és csak fehér képernyő. A szerver rendszergazdája állítólag azt mondta hogy valahol át kell írni és jó lesz. ( egyébként a fórum többi része tökéletesen működik )

köszi

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2005.10.25. 11:25    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

szenyor írta:

hi ( együtt csinálnánk úgyhogy én is vágom a problémát )

szval nem ír ki semmit az elküld gomb után. A posting.php a címsorban, és csak fehér képernyő. A szerver rendszergazdája állítólag azt mondta hogy valahol át kell írni és jó lesz. ( egyébként a fórum többi része tökéletesen működik )

köszi
Itt úgy látszik a szerverrel van akkor a baj. A meghegesztéshez szükséges lenne tudni, hogy mi miatt nem megy, mi van letiltva, mi van másképp, ezt gondolom a rendszergazda tudja (ha jól vettem ki a szavaidból, akkor ő ismeri a probléma forrását, mivel megoldást is tud rá).
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés