Probléma a junior admin mod telepítésekor

Szerző
Üzenet
pr3dat0r
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.06.12. Kedd 16:07
Hozzászólások: 63
Hozzászólás Elküldve: 2007.07.25. 09:32    Hozzászólás témája: Probléma a junior admin mod telepítésekor
Hozzászólás az előzmény idézésével
Az a problémám ezzel a moddal, hogy amikor a telepítésnél azt írja, hogy a subsilver témában illesszek be egy parancsot, nem tudom beilleszteni, ugyanis nincs meg a fájlban a hivatkozás:

Idézet:

templates/subSilver/admin/index_body.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<!-- END guest_user_row -->
</table>

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
{JR_ADMIN_INFO_TABLE}
Nekem ez van az egészben:

Idézet:

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" border="0" align="center">
<tr>
<td align="left" valign="bottom"><span class="gensmall">
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
{LAST_VISIT_DATE}<br />
<!-- END switch_user_logged_in -->
{CURRENT_TIME}<br /></span><span class="nav"><a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a></span></td>
<td align="right" valign="bottom" class="gensmall">
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<a href="{U_SEARCH_NEW}" class="gensmall">{L_SEARCH_NEW}</a><br /><a href="{U_SEARCH_SELF}" class="gensmall">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
<!-- END switch_user_logged_in -->
<a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}" class="gensmall">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a></td>
</tr>
</table>

<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<th colspan="2" class="thCornerL" height="25" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_FORUM}&nbsp;</th>
<th width="50" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</th>
<th width="50" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_POSTS}&nbsp;</th>
<th class="thCornerR" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_LASTPOST}&nbsp;</th>
</tr>
<!-- BEGIN catrow -->
<tr>
<td class="catLeft" colspan="2" height="28"><span class="cattitle"><a href="{catrow.U_VIEWCAT}" class="cattitle">{catrow.CAT_DESC}</a></span></td>
<td class="rowpic" colspan="3" align="right">&nbsp;</td>
</tr>
<!-- BEGIN forumrow -->
<tr>
<td class="row1" align="center" valign="middle" height="50"><img src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" width="46" height="25" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" /></td>
<td class="row1" width="100%" height="50"><span class="forumlink"> <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
</span> <span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}<br />
</span><span class="gensmall">{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}</span></td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOPICS}</span></td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS}</span></td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50" nowrap="nowrap"> <span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span></td>
</tr>
<!-- END forumrow -->
<!-- END catrow -->
</table>

<table width="100%" cellspacing="0" border="0" align="center" cellpadding="2">
<tr>
<td align="left">
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}" class="gensmall">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></span>
<!-- END switch_user_logged_in -->
</td>
<td align="right"><span class="gensmall">{S_TIMEZONE}</span></td>
</tr>
</table>

<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="cattitle"><a href="{U_VIEWONLINE}" class="cattitle">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="center" valign="middle" rowspan="2"><img src="templates/subSilver/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
<td class="row1" align="left" width="100%"><span class="gensmall">{TOTAL_POSTS}<br />{TOTAL_USERS}<br />{NEWEST_USER}</span>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE} &nbsp; {COLOR_GROUPS_LIST}<br />{RECORD_USERS}<br />{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
</tr>
</table>

<table width="100%" cellpadding="1" cellspacing="1" border="0">
<tr>
<td align="left" valign="top"><span class="gensmall">{L_ONLINE_EXPLAIN}</span></td>
</tr>
</table>

<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<td class="catHead" height="28"><a name="login"></a><span class="cattitle">{L_LOGIN_LOGOUT}</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="center" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">{L_USERNAME}:
<input class="post" type="text" name="username" size="10" />
&nbsp;&nbsp;&nbsp;{L_PASSWORD}:
<input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />
<!-- BEGIN switch_allow_autologin -->
&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;{L_AUTO_LOGIN}
<input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
<!-- END switch_allow_autologin -->
&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" />
</span> </td>
</tr>
</table>
</form>
<!-- END switch_user_logged_out -->

<br clear="all" />

<table cellspacing="3" border="0" align="center" cellpadding="0">
<tr>
<td width="20" align="center"><img src="templates/subSilver/images/folder_new_big.gif" alt="{L_NEW_POSTS}"/></td>
<td><span class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</span></td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="templates/subSilver/images/folder_big.gif" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
<td><span class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</span></td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="templates/subSilver/images/folder_locked_big.gif" alt="{L_FORUM_LOCKED}" /></td>
<td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
</tr>
</table>
Emiatt amikor szeretném az edit modullal beállítani a jogosultságokat egy szürke lap jelenik meg csak, bal oldalt a beállítási opciókkal:

Kép Kép

(a képek kicsik, de látszik rajtuk a semmi)

Ezt a parancsot hova tudom beilleszteni, hogy megfelelően működjön?

Előre is köszi!
_________________
--== PREDATOR ==---

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pr3dat0r
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.06.12. Kedd 16:07
Hozzászólások: 63
Hozzászólás Elküldve: 2007.07.25. 10:15    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nem ez a probléma, mivel felraktam egy olyan index_body.tpl-t, amely tartalmazza ezt a

Idézet:

<!-- END guest_user_row --></table>
-t, de így is maradt a szürke rész. Sajnos nem tudom, hogy hol lehet a hiba, ugyanis hibaüzenetet nem ír ki. A moderátor cp szintén eltünt (mivel szerkeszteni kellett a page_tail.php-t is amiben szerepelt a mod cp parancssor), ami nem is lenne olyan nagy probléma, ha üzemelne a junior admin mod. :? Tanácstalan vagyok. Aki tud segítsen már ebben. Köszi!
_________________
--== PREDATOR ==---

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Alfika
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s


Csatlakozott: 2006.04.02. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 163
Hozzászólás Elküldve: 2007.07.25. 19:23    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

pr3dat0r írta:

Nem ez a probléma...
Te valamibe mocsokul bekavarodtál :)

Amit alább linkeltél, az tuti nem a /templates/subSilver/admin/index_body.tpl

Próbáld megkeresni...
_________________
Üdw: Alfika

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés