Új téma létrehozása csak moderátoroknak (jogosultság)
Szerző
Üzenet
Sajnos nem találtam pont idevágó topicot.
Hogy lehet megcsinálni, hogy a felhasználók ne tudjanak új témát létrehozni, csak a moderátorok.
Köszi,
Ádám
Hogy lehet megcsinálni, hogy a felhasználók ne tudjanak új témát létrehozni, csak a moderátorok.
Köszi,
Ádám
adam81 írta:
Köszi,
Ádám
dtommy79 írta:
Admin panel => Fórumok/Jogosultságok => és a Témanyitásnál beállítod, hogy ki hozhat létre témát.adam81 írta:
Köszi,
Ádám
Most azt keresem, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy ne is jelenjen meg az a új téma felirat, ha nem jogosult.
Megtaláltam a viewforum.php-ban az $is_auth['auth_post']-ot, ami majd kell ehhez, csak azt nem tudom, hogy melyik fájlban és hol íratja ki a post.gif képet azaz, hogy jelenjen meg a felirat.
Köszi,
Ádám
Már lehet hogy nem,sőt biztos hogy nem,de akit még érdekel akkor:
Adminisztráció -> Fórum -> Jogosultságok és ott a Bővített módot kell kiválasztani
Ez phpBB 2 re vonatkozik
Adminisztráció -> Fórum -> Jogosultságok és ott a Bővített módot kell kiválasztani
Ez phpBB 2 re vonatkozik
Hali!
Az lenne a gondom, hogy amikor Admin panelben állítom a fórumokat, akkor hiába adok hozzá újat, egyiknél sem tűnik fel a Új Téma opció.
mit csinálok rosszul?
thx
Az lenne a gondom, hogy amikor Admin panelben állítom a fórumokat, akkor hiába adok hozzá újat, egyiknél sem tűnik fel a Új Téma opció.
mit csinálok rosszul?
thx
Pontosítsd, légyszi, hogy mit és hogyan csinálsz, mert ez így félreérthető. Egyébként szinte biztos, hogy a jogosultságokat kellene ellenőrizned. Kapcsold részletes nézetbe, úgy pontosabban tudod követni, hogy ki kivel van
Élet, üdv, egészség! - HoremWeb
KEMET = Az Ókori Egyiptom
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.