Problémák Sablonokkal!
Szerző
Üzenet
Üdv!
Ide írjátok a problémákat a sablonokkal!
Nekem az a problémám, hogy a Chronicles sablonnál nincs olyan lehetőség, hogy "egy ellenőrző kódot kell beírnod regisztrációnál", biztos láttatok olyat hogy sdfd42jfs - ezt "furán -rajzosan látod", és be kell írnod... na az itt nem mükszik....
csak enny egyenlőre
---------------------------------------
s egy tök más - rohadt jó lenne, ha egy 2.0.19-es vagy 20as verzió EGÉSZEN új adminisztrátori elemeket tartalmazna, ahol be lehetne állítani különböző dolgokat és új lehetőségek is lennének....
--
ennyi
bye
Nekem az a problémám, hogy a Chronicles sablonnál nincs olyan lehetőség, hogy "egy ellenőrző kódot kell beírnod regisztrációnál", biztos láttatok olyat hogy sdfd42jfs - ezt "furán -rajzosan látod", és be kell írnod... na az itt nem mükszik....
csak enny egyenlőre

s egy tök más - rohadt jó lenne, ha egy 2.0.19-es vagy 20as verzió EGÉSZEN új adminisztrátori elemeket tartalmazna, ahol be lehetne állítani különböző dolgokat és új lehetőségek is lennének....
--
ennyi
bye
MS-Mester írta:
Üdv!
csak enny egyelőre![]()
![]()
--
ennyi
bye

A sablont frissíteni kéne. Lehet, hogy letölthető egy újabb, majd utánanézek.
Új adminisztrátori elemek nem lesznek a 2.0.x-es verziókban, most már csak a hibákat javítják ki, hogy legyen egy stabil verzió.
A phpBB3-ban természetesen lesz néhány új dolog.
http://www.phpbbhacks.com/category/1/
http://www.phpbbhacks.com/category/1/
wow
Mérhetetlenül köszönöm a segítséget!
Amúgy a phpbb3 rohadtul érdekel - hol lehet tesztelni, mert annál az olympus- izénál nem láttam letöltési lehetőséget!
De már nagyon várom - nyílván fasza lesz!
JÓ ez a phpbb közösség
na bye majd még írok
uff
Mérhetetlenül köszönöm a segítséget!
Amúgy a phpbb3 rohadtul érdekel - hol lehet tesztelni, mert annál az olympus- izénál nem láttam letöltési lehetőséget!
De már nagyon várom - nyílván fasza lesz!

JÓ ez a phpbb közösség

na bye majd még írok
uff
Hali!
Leszedtem a xredex sablont tőletek! Felteszem módosítom a profilomat! Innen érdekes a dolog mert nem tudtam visszaállítani a sablont másra mert nem engedte! Persze átírtam SQL-ben de ez másnak is kényelmetlen lehet... Nézzétek meg légyszi nehogy később valakinek baja legyen belőle... Az adminba sem tudtam belpni miatta!
Leszedtem a xredex sablont tőletek! Felteszem módosítom a profilomat! Innen érdekes a dolog mert nem tudtam visszaállítani a sablont másra mert nem engedte! Persze átírtam SQL-ben de ez másnak is kényelmetlen lehet... Nézzétek meg légyszi nehogy később valakinek baja legyen belőle... Az adminba sem tudtam belpni miatta!
Hellosztok! Lenne egy gondom a phpBB fórummal. Telepítettem a fórumot, egy darabig működött is rendesen. Aztán megpróbáltam felrakni egy sablont, de nem sikerült, de még működött a fórum. Aztán másnap léptem volna be,
de kiírt rgy hibaüzenetet, hogy a kiválasztott sablon nem található, és a fórum se indult el. megpróbáltam újratelepíteni, de ezt a hibaüzenetet írja ki:
Hiba történt az adatbázis frissítésének próbálása közben (feltehetőleg már egyszer megpróbáltad telepíteni a phpBB-t - győződj meg arról, hogy nincsenek táblák az adatbázisban megadott előtaggal, ha vannak töröld őket, vagy változtasd meg a tábla előtagot).
Table 'phpbb_auth_access' already exists. Kérlek segítsetek!
Köszönettel: Benke Dániel
de kiírt rgy hibaüzenetet, hogy a kiválasztott sablon nem található, és a fórum se indult el. megpróbáltam újratelepíteni, de ezt a hibaüzenetet írja ki:
Hiba történt az adatbázis frissítésének próbálása közben (feltehetőleg már egyszer megpróbáltad telepíteni a phpBB-t - győződj meg arról, hogy nincsenek táblák az adatbázisban megadott előtaggal, ha vannak töröld őket, vagy változtasd meg a tábla előtagot).
Table 'phpbb_auth_access' already exists. Kérlek segítsetek!
Köszönettel: Benke Dániel
semmi gond, a tábla előtag mezőben a phpbb_ részt írd át valami másra pl forum_ és akkor menni fog, csak arra figyelj hogy ezentúl a forum_ előtagot fogja használni

És akkor hogyan telepítsem a sablont? Mert ha bemásolom a templates könyvtárba, a sablon beállításoknál csak az alap SubSilver jelenik meg...
Sablonok/Hozzáadás menü
Igen ott azt írja h válasszam ki a sablont és menjek az új telepítésre.
Csakhogy nem lehet egyiket se választani...Most mitévő legyek?
Vagy az is lehet h a sablon hibás?
Dani
Csakhogy nem lehet egyiket se választani...Most mitévő legyek?
Vagy az is lehet h a sablon hibás?
Dani
lehet hogy eXtreme styles mod-ot igényel... bár mennie kéne
Helló!Nekem minden megy rendesen,de az a gondom ha feltöltök egy sablont!!Akkor nem jelenít meg bizonyos szineket!Kimarad,nincs betáplálva vagy ilyesmi,valaki tud segíteni?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.