Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Kereső MOD

Szerző
Üzenet
Vesta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 22:29
Hozzászólások: 266
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.17. 16:49    Hozzászólás témája: Kereső MOD
Hozzászólás az előzmény idézésével
Tudtok olyan MOD-ot, amelyik a profilból, vagy a memberlistából képes keresni, megadott paraméterek alapján?

Pl. A userek korára, nemére, magasságára stb..., melyek természetesen meg vannak adva a profiljukban és a memberlistában.

Mit javasoltok?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Vesta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 22:29
Hozzászólások: 266
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.18. 21:15    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Próbálok összedobni egy összetett keresőt és elakadtam, szükségem lenne a segítségetekre.

Ott tartok, hogy van egy keres.php fájlom, amely szépen megjelenik az oldalon:

Kód:

<form name="form" action="search.php" method="get">
  <p class="főcimek">Keresés az adatbázisban </p>
  <table width="100%" border="0" cellspacing="0">

<tr>
      <td>Keress <b>név</b> szerint:</td>
      <td><name="username" size="1" id="phpbb_user/username">
<input type="text" class="post"style="width: 200px"  name="username" size="25" maxlength="100"/>
</td>
    </tr>

<tr>
      <td>Keress <b>nem</b> szerint:</td>
      <td><select name="gender" size="1" id="phpbb_user/user_gender">
      <option>Nő</option> 
      <option>Férfi</option> 
     </select></td>
    </tr>

    <tr>
      <td>Keress <b>tartózkodási hely </b> szerint:</td>
      <td><name="location" size="1" id="phpbb_user/user_from">
<input type="text" class="post"style="width: 200px"  name="location" size="25" maxlength="100"/>
</td>
    </tr>

    <tr>
      <td>Keress <b>kor</b> szerint:</td>
      <td><name="info" size="1" id="phpbb_user/user_info">
<input type="text" class="post"style="width: 200px"  name="info" size="25" maxlength="100"/>
</td>
    </tr>


    <tr>
      <td>Keress <b>testmagasság</b> szerint:</td>
      <td><name="hei" size="1" id="phpbb_user/user_hei">
<input type="text" class="post"style="width: 200px"  name="hei" size="25" maxlength="100"/>
</td>
    </tr>

    <tr>
      <td>Keress <b>testsúly</b> szerint:</td>
      <td><name="wei" size="1" id="phpbb_user/user_wei">
<input type="text" class="post"style="width: 200px"  name="wei" size="25" maxlength="100"/>
</td>
    </tr> 
 
   <td>&nbsp;</td>
      <td><input type="submit" name="Submit2" value="Keresés" />


És van egy kereső scriptem, ami hibát ad.

Kód:

<?php

// Get the search variable from URL
    $var = @$_GET['phpbb_users/username'] ;
     $var2 = @$_GET['phpbb_users/user_gender'] ;
   $var3 = @$_GET['phpbb_users/user_from'] ;
   $var4 = @$_GET['phpbb_users/user_info'] ;
   $var5 = @$_GET['phpbb_users/user_hei'] ;
   $var6 = @$_GET['phpbb_users/user_wei'] ;

  $trimmed = trim($var); //trim whitespace from the stored variable

// rows to return
$limit=10;

// check for an empty string and display a message.
if ($trimmed == "")
  {
  echo "<p>Please enter a search...</p>";
  exit;
  }

// check for a search parameter
if (!isset($var))
  {
  echo "<p>We dont seem to have a search parameter!</p>";
  exit;
  }

$limit=10;

//connect to your database ** EDIT REQUIRED HERE **
mysql_connect("localhost","*****","*****"); //(host, username, password)

//specify database ** EDIT REQUIRED HERE **
mysql_select_db("******_db") or die("Unable to select database"); //select which database we're using

// Build SQL Query 
$query = "select * from user where username like '%$var%' and gender like '%$var2%' and location like '%$var3%' and info like '%$var4%' and hei like '%$var5%' and wei like '%$var6%'"
order by "phpbb_users/user_id"; // EDIT HERE and specify your table and field names for the SQL query
 

 $numresults=mysql_query($query);
 $numrows=mysql_num_rows($numresults);

// If we have no results, offer a google search as an alternative

if ($numrows == 0)
  {
  echo "<h4>Találatok</h4>";
  echo "<p>Sajnálom, a kereses: &quot;" . $trimmed . "&quot; szóra nem járt sikerrel</p>";

// google
 echo "<p><a href=\"http://www.google.com/search?q="
  . $trimmed . "\" target=\"_blank\" title=\"Look up
  " . $trimmed . " on Google\">Click here</a> to try the
  search on google</p>";
  }

// next determine if s has been passed to script, if not use 0
  if (empty($s)) {
  $s=0;
  }

// get results
  $query .= " limit $s,$limit";
  $result = mysql_query($query) or die("Couldn't execute query");

// display what the person searched for
echo "<p>A keresés a: &quot;" . $var . "&quot; szóra</p>";

// begin to show results set
echo "<table><tr><td>Név</td><td>Nem</td><td>Tartózkodási hely</td><td>Kor</td><td>Testmagasság</td><td>Testsúly</td></tr>";

$talal = mysql_query("select * from user where username like '%$var%' and gender like '%$var2%' and location like '%$var3%' and info like '%$var4%' and hei like '%$var5%' and wei like '%$var6%'");
while($talalat = mysql_fetch_assoc($talal)){
echo "<tr><td>".$talalat['username']."</td><td>".$talalat['gender']."</td><td>".$talalat['location']."</td><td>".$talalat['info']."</td><td>".$talalat['hei']."</td><td>".$talalat['wei']."</td></tr>";
}
 
?>


"Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /usr/home/vesta/public_html/forum/search.php on line 40"

hibaüzenetet kapok, de úgy sejtem ennek a javítását követően sem lesz még tökéletes.

Mit rontottam el?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Vesta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 22:29
Hozzászólások: 266
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.19. 17:27    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Marcee? :-)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2807
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.20. 17:52    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Elnézést, hogy ennyire késve váalszolok, de sok -fórumon kívüli- teendőm volt.

A HTML fájl:

Kód:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu">
<head>
</head>
<body>
<form name="form" action="tagkereses.php" method="GET">
<p class="főcimek">Keresés az adatbázisban</p>
<table width="100%" border="0" cellspacing="0">

<tr>
   <td>Keress <b>név</b> szerint:</td>
   <td>
      <input type="text" class="post" style="width: 200px" name="username" id="phpbb_user-user_name" size="25" maxlength="100" />
   </td>
</tr>

<tr>
   <td>Keress <b>nem</b> szerint:</td>
   <td>
      <select name="gender" size="1" id="phpbb_user-user_gender">
      <option value="2">Nő</option>
      <option value="1">Férfi</option>
      </select>
   </td>
</tr>

<tr>
   <td>Keress <b>tartózkodási hely</b> szerint:</td>
   <td>
      <input type="text" class="post" style="width: 200px" name="user_from" id="phpbb_user-user_from" size="25" maxlength="100" />
   </td>
</tr>

<tr>
   <td>Keress <b>kor</b> szerint:</td>
   <td>
      <input type="text" class="post"style="width: 200px" name="info" id="phpbb_user-user_info" size="25" maxlength="100" />
   </td>
</tr>


<tr>
   <td>Keress <b>testmagasság</b> szerint:</td>
   <td>
      <input type="text" class="post"style="width: 200px" name="hei" id="phpbb_user-user_hei" size="25" maxlength="100" />
   </td>
</tr>

<tr>
   <td>Keress <b>testsúly</b> szerint:</td>
   <td>
      <input type="text" class="post"style="width: 200px" name="wei" id="phpbb_user-user_wei" size="25" maxlength="100" />
   </td>
</tr>

<tr>
   <td>&nbsp;</td>
   <td><input type="submit" name="Submit2" value="Keresés" /></td>
</tr>
</body>
</html>


és a PHP:

Kód:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu">
<head>
</head>
<body>
<h1>Keresés</h1>
<?php
// Ha szükséges állítsd be az elérési útját
require_once('config.php');

// Maximum hány találat jelenjen meg a listában
$max_talalat=10;

// Kapcsolódás az adatbázishoz
$kapcsolat=mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpasswd) or die('<p>Nem sikerült csatlakoznom az adatbázis szerverhez.</p></body></html>'); //(host, username, password)
mysql_select_db($dbname, $kapcsolat) or die('<p>Nem sikerült kiválasztani az adatbázist.</p></body></html>'); //select which database we're using

// Értékek lekérdezése
$username = mysql_real_escape_string($_GET['username']); // Felhasználónév, eredeti phpBB mező
$gender = mysql_real_escape_string($_GET['gender']); // Nem
$user_from = mysql_real_escape_string($_GET['user_from']); // Lakóhely, eredeti phpBB mező
$info = mysql_real_escape_string($_GET['info']); // Életkor
$hei = mysql_real_escape_string($_GET['hei']); // Magasság
$wei = mysql_real_escape_string($_GET['wei']); // Testsúly
if (empty($gender)) $gender='1';

// Felépítjük a lekérdezést
$lekerdezes = 'SELECT * FROM '.$table_prefix.'users WHERE user_id!=-1 AND gender = '.$gender;
if (!empty($username)) $lekerdezes .= ' AND username LIKE "%'.$username.'%"';
if (!empty($user_from)) $lekerdezes .= ' AND user_from LIKE "%'.$user_from.'%"';
if (!empty($info)) $lekerdezes .= ' AND info LIKE "%'.$info.'%"';
if (!empty($hei)) $lekerdezes .= ' AND hei LIKE "%'.$hei.'%"';
if (!empty($wei)) $lekerdezes .= ' AND wei LIKE "%'.$wei.'%"';
$lekerdezes .= ' ORDER BY username LIMIT '.$max_talalat;

$eredmeny=mysql_query($lekerdezes, $kapcsolat) or die('<p>Hiba történt a keresés közben.</p></body></html>');
$sorok_szama=mysql_num_rows($eredmeny);

// Ha nincs semmi
if ($sorok_szama == 0){
  echo '<p>Sajnálom, a keresés nem járt sikerrel.</p>';   
   mysql_close($kapcsolat);
   exit;
}


// Eredménylista
echo '<p>A keresés eredménye:</p>';
// A táblázat fejléce
echo '<table>
   <tr>
   <td>Név</td>
   <td>Nem</td>
   <td>Tartózkodási hely</td>
   <td>Kor</td>
   <td>Testmagasság</td>
   <td>Testsúly</td>
   </tr>';

// A táblázat sorai
while($talalat = mysql_fetch_assoc($eredmeny)){
   echo '<tr>
      <td><a href="http://vestaklub.hu/forum/profile.php?mode=viewprofile&u='.$talalat['user_id'].'">'.$talalat['username'].'</a></td>
      <td>'.$talalat['gender'].'</td>
      <td>'.$talalat['user_from'].'</td>
      <td>'.$talalat['info'].'</td>
      <td>'.$talalat['hei'].'</td>
      <td>'.$talalat['wei'].'</td>
      </tr>';
}

// Takarítás
mysql_free_result($eredmeny);
mysql_close($kapcsolat);
?>
</table>
</body>
</html>
A HTML fájl hatodik sorában majd változtasd meg a action tulajdonság értékét, ha más nevet adsz a PHP fájlnak, a PHP fájlban pedig a 3. sort, ha nem a fórum gyökerébe helyezed el a fájlokat (ugyanis annyit még belekontárkodtam, hogy a fórum adatait használja a kapcsolódáskor).
Az egyik lekérdezés rosszul volt "szétvágva" két sorba + volt benne egy felesleges idézőjel és ezek okozták a hibaüzenetet.
_________________
Kérlek, privát üzenetben ne kérj segítséget olyan kérdéssel kapcsolatban, aminek a fórumon a helye!



A hozzászólás legutóbb Marcee által 2007.09.22. 09:59-kor lett szerkesztve, összesen 5 alkalommal.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vesta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 22:29
Hozzászólások: 266
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.21. 10:19    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nagyon köszönöm, este le is tesztelem! :-)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Vesta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 22:29
Hozzászólások: 266
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.21. 19:36    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
hibaüzenet: "We dont seem to have a search parameter!"

valami el van írva...

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2807
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.21. 21:01    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Kijavítottam.
Mivel nem ismerem az adatbázis módosításaid, emiatt a kód pár helyen feltételezésekre épül. Ha jól vettem ki az eredeti kódodból, akkor a phpbb_users tábládban ezek a plusz mezők vannak: gender - nem, info - életkor, hei - magasság és wei - testsúly. Ezeket használja az én kódom is, a kereső nagy része újra lett írva, mert a vége felé őszintén szólva már nem tudtam követni, hogy mi mit csinál. Van még egy feltételezés: a gender érték férfiaknál 1, nőknél 2, ha nem így van, akkor a HTML fájl 20-21. sorában tudod megváltoztatni a value értékeknél. Az SQL lekérdezés úgy van összeállítva, hogy minél több értéket adsz meg, annál finomabb lesz a találati lista, ha csak rákattintasz a keresés gombra, akkor kilistázza az első 10 (a PHP elején változtathatod meg) hölgyet.
_________________
Kérlek, privát üzenetben ne kérj segítséget olyan kérdéssel kapcsolatban, aminek a fórumon a helye!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vesta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 22:29
Hozzászólások: 266
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.21. 21:56    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Alakul

$kapcsolat=mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpasswd)

helyett

$kapcsolat=mysql_connect('host', 'user', 'passwd') kellett

egyelőre az adatbázis elérhető... de még hiba van a keresésben... nézem

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2807
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.21. 22:41    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Vesta írta:

$kapcsolat=mysql_connect('host', 'user', 'passwd') kellett
Valószínűleg azért, mert rosszul volt beállítva a config.php elérési útja és nem kaptak a változók értéket.

Ha nagyon nem működik a dolog, akkor ideiglenesen javítsd át a 35. sort erre:

Kód:

$eredmeny=mysql_query($lekerdezes, $kapcsolat) or die($lekerdezes.'<br />'.mysql_error());
És akkor kiírja a lekérdezést és a hibaüzenetet is, amivel majd többra jutunk.
_________________
Kérlek, privát üzenetben ne kérj segítséget olyan kérdéssel kapcsolatban, aminek a fórumon a helye!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vesta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 22:29
Hozzászólások: 266
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.21. 23:46    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hibaüzenet:

Idézet:

SELECT * FROM phpbb_users WHERE gender = ORDER BY username LIMIT 10
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY username LIMIT 10' at line 1

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2807
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.22. 09:58    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
A HTML fájlod 21-22. sorában hiányoznak a value értékek,

Kód:

<option value="2">Nő</option>
<option value="1">Férfi</option>
helyett neked csak

Kód:

<option>Nő</option>
<option>Férfi</option>
van.
Ez amiatt van, mert elkövettem azt a hibát, hogy feltételeztem, hogy az a mező mindig kap valamilyen értéket ( mivel az a mező midnig ki van töltve a kereső űrlapon, ezért kapnia is kell). Megváltoztattam a PHP kódot, hogy erre is fel legyen készülve.
_________________
Kérlek, privát üzenetben ne kérj segítséget olyan kérdéssel kapcsolatban, aminek a fórumon a helye!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vesta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 22:29
Hozzászólások: 266
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.22. 12:19    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:

SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id!=-1 AND gender = 2 ORDER BY username LIMIT 10
Unknown column 'gender' in 'where clause'
a phpbb_users alatt user_gender táblám van... nem ez a gond?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2807
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.22. 19:21    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Igen, ez a gond. Változtasd meg a PHP fájlod

Kód:

$lekerdezes = 'SELECT * FROM '.$table_prefix.'users WHERE user_id!=-1 AND gender = '.$gender;
sorát erre:

Kód:

$lekerdezes = 'SELECT * FROM '.$table_prefix.'users WHERE user_id!=-1 AND user_gender = '.$gender;
.
_________________
Kérlek, privát üzenetben ne kérj segítséget olyan kérdéssel kapcsolatban, aminek a fórumon a helye!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vesta
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 22:29
Hozzászólások: 266
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.22. 20:53    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sajna a username és a gender kivételével akármire keresek, csak az első tízet dobja ki automatikusan, függetlenül a keresési paraméterektől. Tehát nem szűr. De a név és a gender már szuper! :-)

Átírtam, mert minden táblám a phpbb_users alatt van és a username kivételével, mindegyik úgy kezdődik, hogy user_*

Lehet, hogy nem kellett volna átírnom? Az alábbi tábláim vannak tehát a phpbb_users

username
user_gender
user_info
user_wei
user_hei

És a teljes php kódom:


Kód:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu">
<head>
</head>
<body>
<h1>Keresés</h1>
<?php
// Ha szükséges állítsd be az elérési útját
require_once('config.php');

// Maximum hány találat jelenjen meg a listában
$max_talalat=10;

// Kapcsolódás az adatbázishoz
$kapcsolat=mysql_connect('***', ****', '****') or die('<p>Nem sikerült csatlakoznom az adatbázis szerverhez.</p></body></html>'); //(host, username, password)
mysql_select_db('****', $kapcsolat) or die('<p>Nem sikerült kiválasztani az adatbázist.</p></body></html>'); //select which database we're using

// Értékek lekérdezése
$username = mysql_real_escape_string($_GET['username']); // Felhasználónév, eredeti phpBB mező
$user_gender = mysql_real_escape_string($_GET['user_gender']); // Nem
$user_from = mysql_real_escape_string($_GET['user_from']); // Lakóhely, eredeti phpBB mező
$user_info = mysql_real_escape_string($_GET['user_info']); // Életkor
$user_hei = mysql_real_escape_string($_GET['user_hei']); // Magasság
$user_wei = mysql_real_escape_string($_GET['user_wei']); // Testsúly
if (empty($gender)) $gender='1';

// Felépítjük a lekérdezést

$lekerdezes = 'SELECT * FROM '.$table_prefix.'users WHERE user_id!=-1 AND user_gender = '.$gender;

if (!empty($username)) $lekerdezes .= ' AND username LIKE "%'.$username.'%"';
if (!empty($user_from)) $lekerdezes .= ' AND user_from LIKE "%'.$user_from.'%"';
if (!empty($user_info)) $lekerdezes .= ' AND user_info LIKE "%'.$user_info.'%"';
if (!empty($user_hei)) $lekerdezes .= ' AND user_hei LIKE "%'.$user_hei.'%"';
if (!empty($user_wei)) $lekerdezes .= ' AND user_wei LIKE "%'.$user_wei.'%"';
$lekerdezes .= ' ORDER BY username LIMIT '.$max_talalat;

$eredmeny=mysql_query($lekerdezes, $kapcsolat) or die('<p>Hiba történt a keresés közben.</p></body></html>');
$sorok_szama=mysql_num_rows($eredmeny);

// Ha nincs semmi
if ($sorok_szama == 0){
  echo '<p>Sajnálom, a keresés nem járt sikerrel.</p>';   
   mysql_close($kapcsolat);
   exit;
}


// Eredménylista
echo '<p>A keresés eredménye:</p>';
// A táblázat fejléce
echo '<table>
   <tr>
   <td>Név</td>
   <td>Nem</td>
   <td>Tartózkodási hely</td>
   <td>Kor</td>
   <td>Testmagasság</td>
   <td>Testsúly</td>
   </tr>';

// A táblázat sorai
while($talalat = mysql_fetch_assoc($eredmeny)){
   echo '<tr>
      <td><a href="http://vestaklub.hu/forum/profile.php?mode=viewprofile&u='.$talalat['user_id'].'">'.$talalat['username'].'</a></td>
      <td>'.$talalat['user_gender'].'</td>
      <td>'.$talalat['user_from'].'</td>
      <td>'.$talalat['user_info'].'</td>
      <td>'.$talalat['user_hei'].'</td>
      <td>'.$talalat['user_wei'].'</td>
      </tr>';
}

// Takarítás
mysql_free_result($eredmeny);
mysql_close($kapcsolat);
?>
</table>
</body>
</html>
 

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2807
Hozzászólás Elküldve: 2007.09.22. 21:21    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
És itt szépen belefutottunk abba a problémába, amit már az elején meg lehetett volna jósolni: senki nem keres pont xx cm magas hölgyet vagy yy kg-os urat, tartományokat meg ugye nem lehet megadni :)
Hamarosan jelentkezem a javított kóddal.
_________________
Kérlek, privát üzenetben ne kérj segítséget olyan kérdéssel kapcsolatban, aminek a fórumon a helye!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés