phpBB 3-ra frissítettem, azóta nem érem el az admin panelt

Szerző
Üzenet
Damon
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2007.10.17. Szerda 20:55
Hozzászólások: 11
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 16:08    Hozzászólás témája: phpBB 3-ra frissítettem, azóta nem érem el az admin panelt
Hozzászólás az előzmény idézésével
Feltettem a 3-as verziót, konvertáltam a régi fórumot, minden oké, de azóta nem tudok az admin panelra belépni. Jelszót elfogadja, de a belépéshez ugrik vissza.
Azért lehet, mert megváltoztattam a tábla előtag nevét? phpbb_ -ről phpbb_3 -ra.
Erre is van valami lefuttatandó SQL parancs, vagy mi a megoldás? köszi!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 16:13    Hozzászólás témája: Nem érthető
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nem egyértelműen fogalmaztál. Melyik verzióba nem tudsz beléni? Melyik verziónak mi volt és mire változtattad a tábla előtagját?
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Damon
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2007.10.17. Szerda 20:55
Hozzászólások: 11
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 16:18    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Régi fórum 2-es volt, phpBB_ előtaggal, az új 3-ac, RC7, phpbb_3 előtaggal.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 16:22    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
És melyik fórummal van a baj, melyikbe nem tudsz belépni?
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Damon
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2007.10.17. Szerda 20:55
Hozzászólások: 11
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 16:25    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Bocs ha nem egyértelmű!
Az újjal van baj, a régit lementettem, de már az újat használnánk. Tehát 3-as, RC7.
Amikor az admin felületre szeretnék belépni, újra kéri a jelszót ahogy kell, elfogadja, kiírja ezt:

Információ
Sikeresen azonosításra kerültél, most továbbirányításra kerülsz az adminisztrátori vezérlőpultba.

Tovább az AVP-hoz


majd visszaugrik az admin jelszó kérésére.

Köszönöm ha foglalkozol a gondommal!

Update: Hátha ezen is múlik, a régi jelszavam csak 4 karakter volt, a 3-as fórum minimum 6-ot ír elő, így meg kellett változtatnom.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 16:50    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Elég fura helyzet.

Pontosan milyen url-re irányít a belépés után (mi jelenik meg a böngésző címsorában)?

Szerk.: Van egy ötletem. Lehet, hogy ez a PHP újabb verzióban megváltozott viselkedés okozta hiba.
Nyisd meg a functions.php-t, és keresd meg a következő kódrészletet (683. sor):

Kód:

       // Put the slashes back to the native operating systems slashes
       $resolved = str_replace('/', DIRECTORY_SEPARATOR, $resolved);

majd ezután szúrd be a következőt:

Kód:

      // Check for DIRECTORY_SEPARATOR at the end (and remove it!)
      if (substr($resolved, -1) == DIRECTORY_SEPARATOR)
      {
         return substr($resolved, 0, -1);
      }

Keresd meg ezt a kódrészletet (701. sor):

Kód:


    function phpbb_realpath($path)
    {
      return realpath($path);
    }

és helyettesítsd ezzel:

Kód:

    function phpbb_realpath($path)
    {
      $path = realpath($path);

      // Check for DIRECTORY_SEPARATOR at the end (and remove it!)
      if (substr($path, -1) == DIRECTORY_SEPARATOR)
      {
         return substr($path, 0, -1);
      }

      return $path;
    }

_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!



A hozzászólás legutóbb fberci által 2007.10.20. 16:55-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Damon
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2007.10.17. Szerda 20:55
Hozzászólások: 11
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 16:55    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Mikor szeretnék belépni az admin panelre és kéri a jelszót:

/forum/adm/index.php?sid=0870aa15e4f4a7308b20ba76a5aa9ec6

Miután beírom a jelszót:

/forum/adm/index.php?sid=baeb06e641c0b8ef41ecabe90592481b

Majd ide ugrik vissza automatikusan:

/forum/adm/index.php?sid=0870aa15e4f4a7308b20ba76a5aa9ec6

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 16:56    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Az előző hozzászólásomat kiegészítettem az előbb. Próbáld meg azt megcsinálni.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Damon
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2007.10.17. Szerda 20:55
Hozzászólások: 11
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 17:04    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

Az előző hozzászólásomat kiegészítettem az előbb. Próbáld meg azt megcsinálni.
Kipróbáltam, ugyanaz a helyzet...

Ezekkel az URL-ekkel:

/forum/adm/index.php?sid=7c9873d757c26a6fa5e267a988d67e70

majd

/forum/adm/index.php?sid=cc04cfcbf03551d7b2c96cbd4989f2e3

És erre ugrik vissza:

/forum/adm/index.php?sid=337b0a37d6284f9da8e7b5d17500a391

Amúgy többször megcsináltam, mindig más az URL vége.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Damon
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2007.10.17. Szerda 20:55
Hozzászólások: 11
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.20. 17:22    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Megoldódott a dolog... Opera böngészővel működik! Explorerrel nem.

Btw. köszönöm a segítséget :!:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Damon
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2007.10.17. Szerda 20:55
Hozzászólások: 11
Hozzászólás Elküldve: 2007.10.21. 11:07    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Oda fajult a dolog, hogy csak Opera böngészővel lehet belépni a fórumra, Explorerrel nem.
Belépnél, név, jelszó be, majd visszaugrik a belépéshez. (Alul meg ott vagy az online tagok közt...)

Operával működik remekül. Na ez mitől lehet??? Mindjárt kipróbálom egy másik gépen is 6-os IE-vel, 7-essel nem megy Vista alatt.


Update: Csak akkor nem engedi be a usereket, ha nincs bepipálva az automatikus bejelentkezés. Ha az be van, akkor beenged. Viszont, soha többé nem enged kilépni... Nagyon gáz.

Update2: IE6, Win XP, minden super. Szóval úgy tűnik IE7-tel nem megy egyelőre rendesen.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés