Alfórumok oszlopban megjelenítve

Szerző
Üzenet
Hagalex
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2008.02.09. Szombat 16:56
Hozzászólások: 42
Hozzászólás Elküldve: 2010.08.01. 19:28    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sajna a Pspad editor keresője sem találta... :(

Valahogy pedig nagyon jó lenne megoldani... :?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hagalex
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2008.02.09. Szombat 16:56
Hozzászólások: 42
Hozzászólás Elküldve: 2010.08.02. 19:47    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nos...

Nagy nehezen megtaláltam syska a keresett részletet a functions_display -ben! :D
Kicseréltem a kódrészletet, tulajdonképpen működne is, de valamiért elég jó széttolja az oldalt.

Tudnál segíteni?

Itt az oldal címe, direkt úgy hagytam széttolva. :roll: :wink:

LINK


Így néz ki a php fájlomban a részlet, remélem jól illesztettem be!

Kód:


      // Output moderator listing ... if applicable
      $l_moderator = $moderators_list = '';
      if ($display_moderators && !empty($forum_moderators[$forum_id]))
      {
         $l_moderator = (sizeof($forum_moderators[$forum_id]) == 1) ? $user->lang['MODERATOR'] : $user->lang['MODERATORS'];
         $moderators_list = implode(', ', $forum_moderators[$forum_id]);
      }

      $l_post_click_count = ($row['forum_type'] == FORUM_LINK) ? 'CLICKS' : 'POSTS';
      $post_click_count = ($row['forum_type'] != FORUM_LINK || $row['forum_flags'] & FORUM_FLAG_LINK_TRACK) ? $row['forum_posts'] : '';

    //$s_subforums_list = array();
          $satir = 2; // satir sayisi
          $say = 0;
         $catless = '';
          $s_subforums_list = '<table><tr colspan="2">';
          foreach ($subforums_list as $subforum)
          {
             $s_subforums_list .= '<td><a href="' . $subforum['link'] . '" class="subforum ' . (($subforum['unread']) ? 'unread' : 'read') . '">' . $subforum['name'] . '</a> &nbsp;</td>';

             $say++;
             if($say % $satir == 0)
             {
                $s_subforums_list .= '</tr><tr>';
             }
          }

      if ($row['forum_type'] != FORUM_LINK)
      {
         $u_viewforum = append_sid("{$phpbb_root_path}viewforum.$phpEx", 'f=' . $row['forum_id']);
      }
      else
      {


Nagyon jó lenne valamiképp Subsilverre megoldani ezt a két oszlopos alfórum felsorolást, mert esztétikailag, és használhatóságban is egyaránt sokat dobna az oldalon.
Bárki más segítségét is örömmel veszem. 8)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
syska
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.11.20. Kedd 14:52
Hozzászólások: 1484
Hozzászólás Elküldve: 2010.08.02. 21:04    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
A beillesztés jó, a tartalma már nem.

A td és tr elemeket töröld és nézd meg úgy. Azonban szerintem a teljes <table>-t is törölheted.
_________________
Vízipipa Fórum - Az ország első és legnagyobb vízipipás fóruma! Folyamatosan moderált és mindig találhatsz érdekes témát! :)
Vízipipa - Az ország első és legnagyobb vízipipás közössége. Legtöbb infó a vízipipáról, legnagyobb fórummal és a legtöbb cikkel!
Vízipipa Blog - Egy blog, melynek fő témaköre a vízipipázás! Minden információ: tippek, hírek a hazai és külföldi fronton, dohány tesztek és miegymás!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hagalex
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2008.02.09. Szombat 16:56
Hozzászólások: 42
Hozzászólás Elküldve: 2010.08.02. 21:47    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Most itt tartok, de ez így nem 2 oszlop.

Kód:

 //$s_subforums_list = array();
          $satir = 2; // satir sayisi
          $say = 0;
          $catless = '';
          $s_subforums_list = '';
          foreach ($subforums_list as $subforum)
          {
             $s_subforums_list .= '<a href="' . $subforum['link'] . '" class="subforum ' . (($subforum['unread']) ? 'unread' : 'read') . '">' . $subforum['name'] . '</a> &nbsp;';

             $say++;
             if($say % $satir == 0)
             {
                $s_subforums_list .= '';
             }
          }


Tekintettel arra, hogy php analfabéta vagyok, leírhatnád, hogy hogyan gondolod. ..esetleg... :oops: 8)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
syska
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.11.20. Kedd 14:52
Hozzászólások: 1484
Hozzászólás Elküldve: 2010.08.02. 21:56    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Viszont nem esik darabokra az oldalad. :)
Csináld azt, hogy beteszed egy div-be és adsz neki max szélességet, ha az zavar, hogy beérnek jobbra.
_________________
Vízipipa Fórum - Az ország első és legnagyobb vízipipás fóruma! Folyamatosan moderált és mindig találhatsz érdekes témát! :)
Vízipipa - Az ország első és legnagyobb vízipipás közössége. Legtöbb infó a vízipipáról, legnagyobb fórummal és a legtöbb cikkel!
Vízipipa Blog - Egy blog, melynek fő témaköre a vízipipázás! Minden információ: tippek, hírek a hazai és külföldi fronton, dohány tesztek és miegymás!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hagalex
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2008.02.09. Szombat 16:56
Hozzászólások: 42
Hozzászólás Elküldve: 2010.08.02. 22:04    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hát én bármibe hajlandó vagyok beletenni, csak írd le szájbarágósan, hogy mit mibe...
Én ugyanis nem vagyok gyakorlott php-s, de még csak gyakorlott "kopizd ki, illeszd be" sem! Kép

Szóval mibe is rakjam bele?
Tulajdonképpen ha a 2 oszlop nem megy az is jó lenne, azzal is elégedett lennék, ha kicsit nagyobb térközök lennének, ha nem folyna így egybe. :shock:
Aztán később majd csak jön valaki "nagyguru" aki csinál subsilver alá egy használható 2 oszlopost

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
syska
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.11.20. Kedd 14:52
Hozzászólások: 1484
Hozzászólás Elküldve: 2010.08.02. 22:13    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nem php, sima html. :)

Amúgy megvan mi a hiba oka. Nincs a table lezárva. Látsz </table> -t? Én nem. :) Még is csak rosszul másoltad az eredetit.
_________________
Vízipipa Fórum - Az ország első és legnagyobb vízipipás fóruma! Folyamatosan moderált és mindig találhatsz érdekes témát! :)
Vízipipa - Az ország első és legnagyobb vízipipás közössége. Legtöbb infó a vízipipáról, legnagyobb fórummal és a legtöbb cikkel!
Vízipipa Blog - Egy blog, melynek fő témaköre a vízipipázás! Minden információ: tippek, hírek a hazai és külföldi fronton, dohány tesztek és miegymás!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hagalex
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s


Csatlakozott: 2008.02.09. Szombat 16:56
Hozzászólások: 42
Hozzászólás Elküldve: 2010.08.02. 22:37    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
úúú*meg! tényleg.... :shock:


Megyek molyolok...

asszem ilyenlor szokják mondani még 'szt is, hogy fakk. :lol: 8)



UPDATE:

Teljesen jól működik a módosítás, bőszen használhatja bárki akinek subsilver stílusa van!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és elnézést kívánok, hogy lúzer voltam....
:oops:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés