Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Kezdőoldalon napi látogatók?

Szerző
Üzenet
dvdx
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 65
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.03. 14:19    Hozzászólás témája: Kezdőoldalon napi látogatók?
Hozzászólás az előzmény idézésével
Azt szeretném kérdezni, hogy a phpBB-s fórumom szeretném feltüntetni a kezdőoldalon, hogy kik és mikor voltak jelen a fórumon/csak a napi látszódjon/? Azt tudom, hogy a index.php, és a index_body.tpl-ben kell valamit mahinálni. De sajnos azt nem tudom, hogy mit?
Nagyon köszönöm, ha valaki tudna segíteni!
http://dvdx.hu/forum/index.php



A hozzászólás legutóbb dvdx által 2008.01.17. 20:58-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.03. 16:59    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
http://mods.db9.dk/viewforum.php?f=1
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
dvdx
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 65
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.03. 17:57    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszönöm gyors válaszod, ki fogom próbálni!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Blueberry
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2005.08.07. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 90
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.03. 18:35    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Kód:

            FORUM INDEX MÓDOSÍTÁSA
            index.php
-----------------------------------------------------------------------
### Kerés ez után:
init_userprefs($userdata);
### ez alá beszúrni: (szinte báhova lehet))
/*----------Ki volt ma itt----------*/
$user_today_text['count_user'] = 'Ma eddig <b>{COUNT_USER_TODAY}</b> regisztrált tag volt itt.';
$user_today_text['zuletzt_um'] = 'utoljára';
$user_today_text['no_user'] = 'Ma eddig nem volt regisztrált tag itt.';

$mitternacht = mktime(0,0,0,date('m'),date('d'),date('Y'));
$result = $db->sql_query('Select `user_id`, `username`, `user_session_time`, `user_level` FROM '.USERS_TABLE." WHERE `user_session_time` > $mitternacht ORDER BY `user_session_time` DESC");
while( $row = $db->sql_fetchrow($result))
   {
   $user_today .= ($count_user_today > 0) ? ', ' : '';
   $user_today .= '<a href="'.append_sid('profile.php?mode=viewprofile&u='.$row['user_id']).'"';
   $user_today .= ($row['user_level'] == 1) ? ' style="color: #'.$theme['fontcolor3'].'"><b>'.$row['username'].'</b></a>' : '';
   $user_today .= ($row['user_level'] == 2) ? ' style="color: #'.$theme['fontcolor2'].'"><b>'.$row['username'].'</b></a>' : '';
   $user_today .= ($row['user_level'] != 1 && $row['user_level'] != 2) ? '">'.$row['username'].'</a>' : '';
   $user_today .= ' ('.$user_today_text['zuletzt_um'].' '.create_date('H:i', $row['user_session_time'], $board_config['board_timezone']).')';
   $count_user_today++;
   }
$user_today_text['count_user'] = ($count_user_today > 0) ? str_replace('{COUNT_USER_TODAY}', $count_user_today, $user_today_text['count_user']) : $user_today_text['no_user'];
$db->sql_freeresult($result);
/*----------Ki volt ma itt----------*/

### Keresés ez után:
'TOTAL_POSTS' => sprintf($l_total_post_s, $total_posts),
'TOTAL_USERS' => sprintf($l_total_user_s, $total_users),
'NEWEST_USER' => sprintf($lang['Newest_user'], '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;" . POST_USERS_URL . "=$newest_uid") . '">', $newest_user, '</a>'),
### alá beszúrni:
'COUNT_USER_TODAY' => $user_today_text['count_user'],
'USER_TODAY' => $user_today,

########################################################################
            TEMPLATE MÓDOSÍTÁSA
            Beispiel: templates/subSilver/index_body.tpl
-----------------------------------------------------------------------
### Keresés ez után:
<td class="row1" align="center" valign="middle" rowspan="2"><img src="templates/subSilver/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
### Ezzel kicserélni:
<td class="row1" align="center" valign="middle" rowspan="3"><img src="templates/subSilver/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>

### Keresés ez után:
  <tr>
   <td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE}   [ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ]   [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]<br />{RECORD_USERS}<br />{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
  </tr>
### Az mögé ezt bemásolni:
  <tr><td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{COUNT_USER_TODAY}<br />{USER_TODAY}</span></td> </tr>

Nem néztem meg a másikat, de ez biztos műxik, kipróbáltam!Csak annyi hogy 1 órával kevesebbet mutat! :oops: Az mé' van?Különben télleg pazar! :D

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dvdx
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 65
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.06. 11:55    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Amit írtál fberci http://mods.db9.dk/viewforum.php?f=1
Nem értem, hogy kell befűzni és hová?

A másik amit Blueberry írt nekem nem mükszik.
Tudok segíteni? Az utobbinál nekem más értékek vannak az index_body-tpl-ben. Fi Subgreen van beállítva a sablonban. Ha tudtok segíteni megköszönném.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.06. 16:21    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

dvdx írta:

Amit írtál fberci http://mods.db9.dk/viewforum.php?f=1
Nem értem, hogy kell befűzni és hová?
Le kell tölteni a modot, és utána a mod telepítési útmutatóban leírtak szerint kell cselekedni.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
dvdx
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 65
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.07. 09:56    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszönöm, akkor majd megpróbálom valahogy. 8O

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Blueberry
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2005.08.07. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 90
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.07. 20:12    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Én sem a szubszilvert módosítottam, hanem csak egyszerűen megnéztem hogy melyik szöveghez hasonlít a legjobban és kész, már ment is! :D

Ugyanakkor azt szeretném kérdezni, hogy miért mutat egy órával kevesebbet az utolsó látogatás időpontja, mint ami a valós?A fórum idő meg a személyes is pontos, de ez meg nem.. :(

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dvdx
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 65
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.08. 12:28    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Én ezeket modosítottam: phpBB2/index.php és phpBB2/templates/fisubgreen/index_body.tpl
Amit leírtál megcsináltam evvel a két file-val, és semmmit nem változtatott a forumom arculatán. Ha tudsz segíteni megköszönném.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.08. 15:31    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

dvdx írta:

Én ezeket modosítottam: phpBB2/index.php és phpBB2/templates/fisubgreen/index_body.tpl
Amit leírtál megcsináltam evvel a két file-val, és semmmit nem változtatott a forumom arculatán. Ha tudsz segíteni megköszönném.
A fisubgreen sablont használod? És ugye feltöltötted a fájlokat, stb.?
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Blueberry
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2005.08.07. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 90
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.08. 15:48    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Amennyiben az index.php-t jól megcsináltad, akkor ennek is jónak kell lenni!
(f1subgreen/index_body.tpl)Az ezek közötti: <!-- END catrow --> és a <!-- BEGIN switch_user_logged_out --> szöveget cseréld ki ezzel:

Kód:

<!-- END catrow -->
</table>
<br />
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<td class="cat" colspan="2"><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" rowspan="4"><img src="templates/fisubgreen/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" width="25" height="25" class="imgfolder" title="{L_WHO_IS_ONLINE}" />
</td>
<td class="row1" width="100%"><span class="gensmall">{TOTAL_POSTS}<br />
{TOTAL_USERS}<br />
{NEWEST_USER}</span></td>
</tr>
<tr><td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{COUNT_USER_TODAY}<br />{USER_TODAY}</span></td> </tr>
<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE}   [ <strong>{L_WHOSONLINE_ADMIN}</strong>
]   [ <strong>{L_WHOSONLINE_MOD}</strong> ]<br />
{RECORD_USERS}<br />
{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
</tr>
<tr>
<td height="20" class="row1"><span class="gensmall">{L_ONLINE_EXPLAIN}</span></td>
</tr>
</table>
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->


Remélem érthető voltam... :lol:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dvdx
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 65
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.13. 09:36    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, de nekem a fisubgreen sablonban tejes máshogy van kialakítva mint a subsilver és nem biztos, hogy jó helyre szúrtam bea kódokat. :?:
Természetesen fel töltöttem a file-kat.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kopasz
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.02. Csütörtök 1:00
Hozzászólások: 44
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.13. 20:01    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Blueberry írta:

[code] FORUM INDEX MÓDOSÍTÁSA
index.php
-----------------------------------------------------------------------
### Kerés ez után:
init_userprefs($userdata);
### ez alá beszúrni: (szinte báhova lehet))
/*----------Ki volt ma itt----------*/
Tökéletesen működik csak a szinek hiányoznak azzal lehetne valamit csinálni?
Köszönöm

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dvdx
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 65
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.15. 10:18    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszönöm a segítséget, Blueberry megoldotta nekem. :lol: :D :P

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kopasz
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.02. Csütörtök 1:00
Hozzászólások: 44
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.19. 12:03    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
telepítem ezt a módot,vagyis csak telepíteném!!!

Idézet:

Last visit
## MOD Author: Niels < ncr##kukac##db9.dk > (Niels Chr. R&oslash;d) http://mods.db9.dk
## MOD Description: This mod will register when the user last
## logged in, allong with the info about how
## many users have visited the board.
## MOD Version: 1.2.9
mert a seisson.php-ban két dolgot nem találok!
Megnéztem az eredeti fájlt is és ott sincsenek benne:

Kód:

WHERE session_time < ' . (time() - (int) $board_config['session_length']) . "

Kód:

session_clean($userdata['session_id']);

ilyenkor mivan?
Kössz!!!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés