Kurzor egyéni beállítás ucp-ből

Szerző
Üzenet
treko
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.23. Péntek 9:35
Hozzászólások: 80
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.23. 15:48    Hozzászólás témája: Kurzor egyéni beállítás ucp-ből
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Gyerekeknek szánt oldalt készítek, és a megjelenésnél felvetődött, hogy nem-e lehetne az avatarok mintájára egyéni kurzort beállítani a felhasználóknak. Tudtok-e esetleg hasonlóról, vagy esetleg segíteni egy ilyen létrehozásában?

Segítségeteket előre is köszönöm!
_________________
treko.hu

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pstvfan
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.30. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 1538
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.23. 20:31    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hogy gondolod? Mindegyik lurkó bveállíthat magának egy kurzort, amilyet szeretne, és mindenhol ilyen lesz? Vagy több féle kúrzort állíthatbe magának? vagy van ami állandó, és van ami állítható.
A kurzort a CSS cursor parancsával állíthatod be. itt találsz néhány példát a kurzorok módosításához.
_________________
<M>

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
treko
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.23. Péntek 9:35
Hozzászólások: 80
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.24. 10:22    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Teljesen az avatar mintájára gondoltam. UCP-ből választható galériába megadottak, feltöltöttek (bár a feltöltés nem tudom jelent-e kockázatot?) közül, és onnantól kezdve mindenki egyedi kurzorral alakíthatja mégtovább saját ízlése szerint az oldalt.
_________________
treko.hu

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
syska
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.11.20. Kedd 14:52
Hozzászólások: 1484
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.24. 13:08    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Felejtsd el. :)

Megoldható, viszont ahhoz elég kemény programozót kell keresned és fizetni neki....

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pstvfan
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.30. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 1538
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.24. 14:10    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Ellentétben syska-val szerintem a helyzet megoldható, csak mint lentebb írtam, több információ szükséges, tehát, mondhuk ha az egérrel link fölé áll akkor, marad az első beállított kurzor, vagy a hagyományos "kéz" jön elő, és stb?

Nem kis munka de szerintem megoldható...

Szerintem ez a téma inkább MOD...
_________________
<M>

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
syska
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.11.20. Kedd 14:52
Hozzászólások: 1484
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.24. 16:11    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

syska írta:

........
Megoldható .........
:) Csupán tippeltem, hogy nem akar fizetni érte sokat.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pstvfan
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.30. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 1538
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.24. 16:25    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Én meg azt mondom, hogy nem is kell érte sokat fizetnie. :)
Persze, ha szeretne, nekem mindig fizethet... :twisted:
_________________
<M>

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
treko
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.23. Péntek 9:35
Hozzászólások: 80
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.24. 18:22    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
A tesztoldalon egyenlőre be van állítva egy kurzor, de azt csak a kód beillesztésével adtam hozzá az oldalhoz. A kérdésedre válaszolva a kezes megoldás jónak tűnik. de sajna csak hálás köszönetet illetve természetesen a szerzői jogod feltüntetését tudom felajánlani, fizetségül. Persze a mosolyon kívül én sem kérek mást a gyerekektől, és gyermek lelkű felnöttektől :lol:
_________________
treko.hu

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pstvfan
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.30. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 1538
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.24. 20:04    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nekem bőven elég fizetség az új kihívás... Viszont el kell hogy keserítselek, Firefoxban nincs változás, csak IE-ben.
_________________
<M>

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
treko
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.23. Péntek 9:35
Hozzászólások: 80
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.24. 20:30    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Igen, ezt észrevettem (sőt sajna a fejléc flash sem jelenik meg fire alatt), de valószínűleg egy másik kóddal megy majd, csak még nem volt időm a megfelelőt megkeresni.

A kihívásokat én is szeretem.
Persze nekem már az is nagy szó, hogy nulla ezirányú képzettséggel, és sok fórumos segítséggel idáig el tudtam jutni vele.
Ezúton is köszönet mindenkinek aki segített! :wink: :lol:
_________________
treko.hu

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
HoremWeb
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.06.18. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 2396
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.24. 23:45    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nemrég homályosítottak fel, hogy FF alá is be lehet csalogatni az egyéni kurzorokat, csak még kötöttebb a CSS szintaxisa, és nem lehet .ani a kurzorfájl. Míg az IE meg csak .cur és .ani fájlokat hajlandó használni, addig az FF a képformátumokat szereti. Ha érdekel valakit, megkeresem a leírást, és belinkelem.
_________________
Élet, üdv, egészség! - HoremWeb

Kép KEMET = Az Ókori Egyiptom

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
_zso2
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.25. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2029
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.25. 08:20    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Szerintem egy kicsit tuningolt egyedi profilmezővel meg lehet oldani a dolgot ;)
_________________
Tapasztalást pénzért venni vagy hagyományképpen kapni nem lehet - fizetni kell azért mindég és mindegyiknek.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
treko
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.23. Péntek 9:35
Hozzászólások: 80
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.25. 11:53    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

HoremWeb írta:

Nemrég homályosítottak fel, hogy FF alá is be lehet csalogatni az egyéni kurzorokat, csak még kötöttebb a CSS szintaxisa, és nem lehet .ani a kurzorfájl. Míg az IE meg csak .cur és .ani fájlokat hajlandó használni, addig az FF a képformátumokat szereti. Ha érdekel valakit, megkeresem a leírást, és belinkelem.
Jöhet minden info, úgy látom van itt egy-két lelkes ember rá! :lol:
_________________
treko.hu

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
_zso2
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.25. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2029
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.25. 17:27    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Definiálsz egy új egyéni profilmezőt.
Ennek a típusát "legördülő lista"-ra állítod, majd a lista elemeinek megszabod a kurzorfile-ok neveit.
Ezek után, már csak azt kell elérned, hogy az Egyéni profilmező elérhető legyen az overall_header.html számára, ahol a kurzor beállítását tudod állítani:

Idézet:

<style type="text/css">
body {cursor:EGYEDI_PROFIL_MEZO_AZONOSÍTO}
</style>
... vagy valami ehhez hasonló.
_________________
Tapasztalást pénzért venni vagy hagyományképpen kapni nem lehet - fizetni kell azért mindég és mindegyiknek.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.25. 21:43    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
PHP-ban miután meghívtad a $user->get_profile_fields() függvényt, azután a $user->profile_fields['mezoazonosito']-ként el lehet érni a mező értékét.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!



A hozzászólás legutóbb fberci által 2008.11.26. 18:56-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés