Kurzor egyéni beállítás ucp-ből

Szerző
Üzenet
HoremWeb
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.06.18. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 2396
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.25. 23:33    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Kurzorok a Gekko motoros böngészőkhöz (Mozilla, Firefox): CSS3 leírás
_________________
Élet, üdv, egészség! - HoremWeb

Kép KEMET = Az Ókori Egyiptom

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
treko
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.23. Péntek 9:35
Hozzászólások: 80
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.26. 12:16    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hűha kapkodom a fejem! :lol: A végén mg összejön!

Csak vegyétek figyelembe, hogy egy amatőrnek magyaráztok, tehát ha lehet egy kicsit gyereknek mesélős stílusban össze tudnánk-e foglalni?
_________________
treko.hu

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
treko
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.02.23. Péntek 9:35
Hozzászólások: 80
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.26. 13:02    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Tehát az egyedi mező kész, megadtam 4 kurzorfájl nevet. Szépen látszik az ucp-ben. A mezőnek a roppant találó "kurzor" nevet adtam.
Az overal header-be pontosan hova szúrjam be (a fenti név alapján pontosan milyen szövegű?) hivatkozást? (melyik rész után, elé vagy mire figyeljek?)

Egy jó bográcsosra meg tudlak hívni, (egyszer nem is ártana összehozni egy fórum találkozót) de a "PHP-ben meghívod", az nekem magas sajnios. Lehet úgy, hogy xy.phpt megnyitom és ez után, elé, mellé beszúrom ezt a sort?

Ja és nem utolsó sorban magukat a fájlokat hova is töltsem fel, hogy azt kezelje is a fórum?
_________________
treko.hu

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pstvfan
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.30. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 1538
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.26. 17:02    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Szerintem valami ilyesmit kéne:

Kód:


<style type="text/css">
body {
<!-- PHP -->
$user->get_profile_fields();
print ('cursor: ' . $user->profile_fields['kurzor']);
<!-- ENDPHP -->
Nem biztos hogy működik, de én arra tippelek, hogy ez így jó...
_________________
<M>

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.27. 15:46    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hát, nem egy szép megoldás, de valóban megoldható így is a dolog, viszont előtte még globalizálni kell a $user változót, mivel a kód egy osztályon belül fut le. Tehát a <!-- PHP --> után még be kell rakni egy global $user; sort.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pstvfan
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.30. Vasárnap 1:00
Hozzászólások: 1538
Hozzászólás Elküldve: 2008.11.27. 17:18    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Szerintem se szép, de gyors... Én a magam részéről a PHP-t és a sablont is módosítanám. De elsőre ez talán egy működőképes kód, aztán még bőven lehet tovább csiszolni.
_________________
<M>

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés