Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

subsilver2 átszabása

Szerző
Üzenet
Thomas RC
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 1:00
Hozzászólások: 4377
Hozzászólás Elküldve: 2009.01.03. 14:54    Hozzászólás témája: subsilver2 átszabása
Hozzászólás az előzmény idézésével
A subsilver2-nél alapból egybe vannak a kategóriák. Én viszont azt szeretném, ha minden kategória között lenne egy kis üres hely.

Ha jól emlékszem, akkor régebben már volt egy ilyen próbálkozásom a fórumon, de azt a témát nem találja a Google (lehet, hogy törölve lett?) :?.

Na mindegy, szóval bárhova illesztem be a <br />-t, vagy az egész táblázat elején vagy a táblázat alján lesz az üres hely, én pedig nem ezt akarom. Akkor hogyan is kell?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2009.01.03. 15:09    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Alapvetően én CSS-t használnék sortörés helyett, de ezt később is át lehet írni.

A sablonokban vannak beépített változók, így például egy ismétlésen (loop) belül rendelkezésre áll az S_FIRST_ROW és az S_LAST_ROW változó. Ezek használatával könnyen megoldhatod, hogy mindenhol legyen sortörés, de az utolsó kategóriánál ne. Például:

Kód:

<!-- IF forumrow.S_IS_CAT AND not forumrow.S_FIRST_ROW -->
<br />
<!-- ENDIF -->

_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Thomas RC
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 1:00
Hozzászólások: 4377
Hozzászólás Elküldve: 2009.01.03. 15:17    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Ez nem akar működni.
Először:
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /includes/template.php(614) : eval()'d code on line 73

Frissítés után:
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /cache/tpl_subsilver-dev_forumlist_body.html.php on line 73

CSS-sel hogyan is lehetne megoldani ezt?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2009.01.03. 15:26    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Igen, tényleg, a kettő együtt valamiért nem működik. Bocsánat, nem teszteltem le. Viszont külön-külön, ha egymásba ágyazod őket, akkor működnek (pl. abba a részbe, ahol megjeleníti kategóriákat, oda elég csak az S_FIRST_ROW-os feltételt beszúrni).

A CSS-sel úgy gondoltam, hogy a sablonban csak egy osztályenevet adsz a kategóriák táblázatsorainak (az elsőnek vagy az utolsónak természetesen létrehozol egy külön osztályt), és ezek segítségével a táblázat soraira felső vagy alsó margót állítasz be.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés