Kép beillesztés hozzászólásba
Szerző
Üzenet
Sajnos tegnap óta nem tudok képet beilleszteni a hozzászólásokba, mert mindig "Nem sikerült meghatározni a kép méretét." hibaüzenetet kapok. Eddig nem volt ilyen gondom.
Tudna valaki segíteni, mi a baj?
Előre is köszönöm: Fuko
Tudna valaki segíteni, mi a baj?
Előre is köszönöm: Fuko
Az AVP Általános fülön a Hozzászólás beállítások utolsó két opciója (Maximum képszélesség egy hozzászólásban és Maximum képmagasság egy hozzászólásban) értékét állítsd 0-ra.
Élet, üdv, egészség! - HoremWeb
KEMET = Az Ókori Egyiptom
Kedves HoremWeb!
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!
Üdv.: Fuko
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!
Üdv.: Fuko
nekem is csak úgy müködik ha 0-ra van állítva az admin oldalon a kép beszúrás. Viszont, azt szeretném hogy valóban csak max 500-as képet lehessen. Rémlik valami megoldás, ahol az img tag után beírtuk a max méretet, és igy csak kis képet mutatott, és ha a képre nyomtunk akkor adta ki a teljes méretben.
Ebben kérném a segítségeteket. Létezik BBcode, vagy mód vagy valami, hogy ezt megvalósítsam? Hiába keresek ilyesmit, sehol nem találom.
köszönöm.
Ebben kérném a segítségeteket. Létezik BBcode, vagy mód vagy valami, hogy ezt megvalósítsam? Hiába keresek ilyesmit, sehol nem találom.
köszönöm.
Mivel a fórumomnak tagja vagy talán nézz körbe a kép kódoknál, van több lehetőség erre a problémára.
Köszönöm.. a végén csak meg találtam a bbcode között.. pedig mennyit kerestem.
Nekem is hasonló problémám van, és ez a jelenség egyszer csak úgy jött magától.
Ha az AVP/Hozzászólás beállítások-Maximum képszélesség-képmagasság egy hozzászólásban: a képméret 0-ra van belőve be tudom illeszteni a képet, és meg is jelenik. (viszont így széthúzza a forumot) de ha fix méreteket adok meg (pl 450x300, vagy bármi) akkor nem hajlandó megjeleníteni a beszúrt képet. Kérem segítsen valaki ! Talán az sql adatbázisba szállt el valami ?
Ha az AVP/Hozzászólás beállítások-Maximum képszélesség-képmagasság egy hozzászólásban: a képméret 0-ra van belőve be tudom illeszteni a képet, és meg is jelenik. (viszont így széthúzza a forumot) de ha fix méreteket adok meg (pl 450x300, vagy bármi) akkor nem hajlandó megjeleníteni a beszúrt képet. Kérem segítsen valaki ! Talán az sql adatbázisba szállt el valami ?
Neked is hasonló bbkódot kellene alkalmazni a kép beszúrásra.
A beállított értékek megfelelően működnek, mivel nagyobb képet szeretnél beszúrni mint ami be van állítva igy érthető, hogy nem engedi.
0 beállításnál nincs korlát igy a nagyképet rakja be helyesen, de ez lesz belőle amit írtál.
k959 írta:
A beállított értékek megfelelően működnek, mivel nagyobb képet szeretnél beszúrni mint ami be van állítva igy érthető, hogy nem engedi.
Be lett állítva egy adot méret, egy képet is pontosan ugyan arra a méretre méreteztem és úgy sem működik !
Szóval a rendszterben van a hiba, csak hol ! Ez a nagy kérdés !
Egy megoldás lehet, ami legjobb, de végül is megfelel:
Css-ben add meg a max magasságot vagy szélességet és így akkorában fog megjelenni. (Bár a teljes, nagy méretű képet fogja betölteni a böngésző, de legalább a megjelenést nem barmolják szét a bazinagy képek.)
Css ami kell: max-height: 00px; vagy max-width: 00px;
Css-ben add meg a max magasságot vagy szélességet és így akkorában fog megjelenni. (Bár a teljes, nagy méretű képet fogja betölteni a böngésző, de legalább a megjelenést nem barmolják szét a bazinagy képek.)
Css ami kell: max-height: 00px; vagy max-width: 00px;
syska írta:
Css ami kell
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.