phpBB 3.1???
Szerző
Üzenet
Nos, én a phpbb3 rc1-nél jöttem közétek, de ha jól olvastam vmelyik lapon, akkor a phpbb2-t már 2002-ben elkezdték újraírni, ami a mai phpbb3-at eredményezte, és arra gondoltam, hogy mi van, hamár a 3-at is elkezdték újraírni, és hamarosan küldik az infókat róla, hogy jön a 3.1
A phpBB 3.1, pontosabban a 3.2 jön, tervbe van véve, készülget, a 3.1 pedig már itt is van.
Az Opera a Linux kernel verziószámozási rendszerét használja, amelyben a második szám fejlesztési verzió esetén páratlan (tehát soha nem kerül hivatalosan kiadásra), rendes kiadási verzió esetén páros. Tehát a 3.2 fejlesztői verziója a 3.1, aminek már el is kezdődött a fejlesztése. Ennek a menete (legalábbis a már nyilvánosságra hozott része) mindenki által megtekinthető az SVN tárolóban, de jelenleg a tervekben sokkal több újdonsággal lehet találkozni.
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!
Elnézést, erről nem tudtam.
Csak valamelyik nap ezen elgondolkodtam, és gondoltam, leírom nektek
Csak valamelyik nap ezen elgondolkodtam, és gondoltam, leírom nektek
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.