Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Ultimate Point System

Szerző
Üzenet
Mykee
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 806
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 05:37    Hozzászólás témája: Ultimate Point System
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Használom ezt a modot és bár baromira összetett, csak ajánlani tudom!
Viszont: a memberlist.php-ben fel vannak véve a változók, viszont ha ezekből ki akarom tenni a pontszámokat a Taglistába, nem jelennek meg! :shock: Márpedig a taglista a memberlist_body.html... Külön fel kell vegyem ezeket az értékeket a functions.php-be is más névvel, vagy miért nem jelennek meg a pontértékek? :roll:
Azt szeretném, ha a Taglistában is lehetne látni kinek hány pontja van. Jelenleg csak a viewtopicban jelenik meg, illetve a profiladatlapon (memberlist_view.html), de egyenként kissé fárasztó megnézni.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
syska
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.11.20. Kedd 14:52
Hozzászólások: 1484
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 09:10    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Ez a fórumra telepíthető pontokat számolja vagy olyasmi mint a thanks mod?
_________________
Vízipipa Fórum - Az ország első és legnagyobb vízipipás fóruma! Folyamatosan moderált és mindig találhatsz érdekes témát! :)
Vízipipa - Az ország első és legnagyobb vízipipás közössége. Legtöbb infó a vízipipáról, legnagyobb fórummal és a legtöbb cikkel!
Vízipipa Blog - Egy blog, melynek fő témaköre a vízipipázás! Minden információ: tippek, hírek a hazai és külföldi fronton, dohány tesztek és miegymás!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Mykee
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 806
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 09:15    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Ez egy csomó mód által támogatott pontrendszer. Átalakítottam a fórumomat vele egy Gazdálkodj okosan társasjátékká, mert csomó helyen lehet költeni és kapni pontokat, pl. hozzászólásokért, csatolásokért, sudokuért, blogbejegyzésért és még sorolhatnám. Van benne bank, lottó modul, rabló, adomány, szóval nagyon tuti játék, de egy kis időmbe telt, mire kisakkoztam mi mennyibe kerüljön, hogy megérje játszani és azért ne is gazdagodjanak meg nagyon.
Csak pont azért lenne jó a pontkijelzés a Taglistában, hogy lássam, ki hogyan áll. Magyarul: kitől érdemes rabolni :twisted:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KillBill
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.26. Hétfő 5:42
Hozzászólások: 2237
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 10:54    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Én az Advanced Points System tovább modolt változatát használom

Az adminjába hoztam létre hasonlót

kép

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Mykee
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 806
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 11:02    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Ugyanerre lenne szükségem, csak épp a Taglistában és nem az adminban. :) A Módosít gombot meg úgyis csak a moderátorok és az adminok látnák.
Viszont az adminos ötlet is nagyon tetszik, hogy a bankot tudod állítani. :) Szóval máris két helyre lenne jó: ahogy nálad van és kint, hogy a tagok is láthassák kinek mennyi van. :D

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KillBill
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.26. Hétfő 5:42
Hozzászólások: 2237
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 11:49    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
A pont kezelés menü pontban meg a következők vannak

Globális pontküldés vagy levonás mindenkinek vagy csoportnak.

Globális pontküldés a bankba vagy levonás mindenkinek vagy csoportnak.

Felhasználók pontjainak törlése, full vagy csoportnak.

Felhasználók banki pontjainak törlése, full vagy csoportnak.

A kérésed nem nagy meló, de én jelenleg a kihívás mod következő verzióját írom így, most nem nézek én utána , de ezt neked már csuklóból meg kéne tudd írni egy két változtatás és kész is :lol:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Mykee
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 806
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 12:04    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
A problémám ott van, hogy hiába vannak a változók a memberlist.php-ben, a sablon rá se néz... Bezzeg a partner tulajdonságainál meg ott van...
Különben a csoportos pontküldés megvan az UPS-ben, meg a törlés is, egyedül a bank kezelés (reset és módosítás) nem megoldott, vagy megint én nem találtam meg... :roll:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KillBill
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.26. Hétfő 5:42
Hozzászólások: 2237
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 12:16    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Na utána néztem :lol:

Az ultimátban ez szerepel

memberlist.php

Kód:

'U_POINTS1'         => sprintf(number_format_points($data['user_points'])),


tehát a taglista html bővitsd ki a ponttal

meghívása meg a {U_POINTS1}


mondjuk a sprintf nem tudom mit tartalmaz mert nem láttok plusz értéket :shock: , ha nem jó akkor hozz létre új sort a memberlist.php - be és azt hivd meg a html-be

Kód:

'USER_POINTS'         => number_format_points($data['user_points']),


ez tuti csak a pont :wink:

Idézet:

Különben a csoportos pontküldés megvan az UPS-ben, meg a törlés is, egyedül a bank kezelés (reset és módosítás) nem megoldott,
akkor ez a mod egy kicsit fejlettebb mint az Advanced Points System



A hozzászólás legutóbb KillBill által 2009.08.28. 12:47-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Mykee
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 806
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 12:29    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Lehet, hogy a második kód hiányzik a php-ből, majd utánanézek, mert az elsőt, tehát ezt: {U_POINTS1} hiába adtam meg, egy deka pont nem látszódott sajnos. Ezért nem értettem...
Na otthon kipróbálom, és ha nem megy, max beteszem ide, milyen módosítások mennek bele a memberlist.php-be, hátha okosodunk valamit.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KillBill
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.26. Hétfő 5:42
Hozzászólások: 2237
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 12:36    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:

Lehet, hogy a második kód hiányzik a php-ből,
aj

Idézet:

ha nem jó akkor hozz létre új sort a memberlist.php - be és azt hivd meg a html-be

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Mykee
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 806
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 12:50    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Oké, értettem én elsőre is, de megnézem, hogy a mod már írt-e be egy ilyen sort vagy sem a php-be, és ha nem, akkor veszem fel. :)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KillBill
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.26. Hétfő 5:42
Hozzászólások: 2237
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 13:00    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hát ugyan az csak sprintf nélkül maga a pontot $data['user_points'] tárolja

a number_format_points funkció meg a tizedesekért felelne elméletileg

tehát ha a pontom pl 103.000 akkor nem ezt írná ki hanem 103 pontot

ha a pontom 103,120.210 akkor meg 103,120.21 pontot

én beraktam és kijelezte a pontot annyi különbséggel, hogy ebbe a modba más a tábla tag , de a működése egy és ugyan az

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Mykee
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 806
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 17:06    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
No a következő a gondom, de lehet, hogy csak rossz helyre írtam... Szóval a memberlist.php-be létrehoztam az adott sort, de a variációk alapján vagy nem jelenik meg a pontszám, vagy nulla, vagy a sajátomat látom mindenkinél.. :roll:
Tehát most így néz ki a memberlist.php alja, de ilyenkor ha meghívom a U_POINTS2-t, nem jelenik meg az érték:

Kód:

   // Start Ultimate Points
      'U_POINTS1'         => sprintf(number_format_points($data['user_points'])),
      'U_POINTS2'         => number_format_points($data['user_points']),
      // End Ultimate Points


Nomármost a function.php-ben meg ez van benne:

Kód:

      // Start Ultimate Points
      'U_POINTS'            => append_sid("{$phpbb_root_path}points.$phpEx"),
      'POINTS_LINK'         => $config['points_name'],
      'USER_POINTS'         => sprintf(number_format_points($user->data['user_points'])),
      'S_POINTS_ENABLE'      => $config['points_enable'],
      // End Ultimate Points


Ide is megpróbáltam betenni az előbbi módosítást vagy hivatkozni a USER_POINTS értékre, semmi hatás...


Update1: megvan a megoldás! :D Szokás szerint addig agyaltam, amíg rá nem jöttem... Ezt kell beszúrni a sablonba:

Kód:

{memberrow.U_POINTS1} {POINTS_LINK}

Na máris megyek garázdálkodni! :D

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KillBill
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.26. Hétfő 5:42
Hozzászólások: 2237
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 20:50    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Kihagytad a sablonból a memberrow. előtagot eddig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

legközelebb kapsz html leírást is :lol:


a funkciót amit linkeltél azzal nem sokra mész az csak link és a böngésző emberke saját pontszáma :wink:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Mykee
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 806
Hozzászólás Elküldve: 2009.08.28. 22:15    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Pedig ha hiszed, ha nem, már külön oszlopban mutatja a pontértékeket ez a két tag. Az egyik a fejléc, a másik a cellaérték. És megy. :)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés