Banner berakása a Fejléc és a témák közé

Szerző
Üzenet
Wolfman017
Regisztrált tag
Regisztrált tag
Avatar

Csatlakozott: 2006.04.11. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.13. 15:44    Hozzászólás témája: Banner berakása a Fejléc és a témák közé
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hy!
Nekem az lenne a problémám hogy ha a lang_maiin-ba beillesztem egy bizonyos helyre a szöveget, mindig hibát ír ki. :( Nem tudom hogy oldjam meg!
Ezt szeretnépm beilleszteni:

Kód:

<a href='http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=21402&banner=6' title='csajozás' target=_blank><img border='0' src='http://www.csajozasitanacsok.hu/banner_kirako.php?pid=21402&banner=6'></a>

De sehogy se megy!Kérlek segítsetek!
Példa erre hogyan szeretném:
Katt Ide!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
MyR
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 1:00
Hozzászólások: 315
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.13. 15:49    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
A lang_main-ba nem lehet html-t beilleszteni.
A lang_main fájlból a fórum csak az adott nyelv szavait, mondatait szedegeti ki...

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.13. 19:35    Hozzászólás témája: Re: Banner berakása a Fejléc és a témák közé
Hozzászólás az előzmény idézésével

Wolfman017 írta:

Példa erre hogyan szeretném:
Katt Ide!
Na, ez az amit nem szabad.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
adamhungary
Regisztrált tag
Regisztrált tag
Avatar

Csatlakozott: 2006.05.03. Szerda 1:00
Hozzászólások: 8
Hozzászólás Elküldve: 2006.05.04. 19:30    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet látogatottság számlálót (pl.:MyStat) berakni a fórum aljára. (A kódját hova kell beraknom,hogy működjön,látszódjon)?

Előre is köszi!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.05.04. 20:10    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

adamhungary írta:

Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet látogatottság számlálót (pl.:MyStat) berakni a fórum aljára. (A kódját hova kell beraknom,hogy működjön,látszódjon)?
templates/sablonod/overall_footer.tpl - ugyanúgy szerkeszted, mint a sima html kódot.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
adamhungary
Regisztrált tag
Regisztrált tag
Avatar

Csatlakozott: 2006.05.03. Szerda 1:00
Hozzászólások: 8
Hozzászólás Elküldve: 2006.05.05. 14:45    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

adamhungary írta:

Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet látogatottság számlálót (pl.:MyStat) berakni a fórum aljára. (A kódját hova kell beraknom,hogy működjön,látszódjon)?
templates/sablonod/overall_footer.tpl - ugyanúgy szerkeszted, mint a sima html kódot.
Köszi!
Működik!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés