Hozzászólássokkal link aktiválás
Szerző
Üzenet
Sziasztok,
van e olyan mod, amivel el lehetne érni azt, hogy ha hozzászólok akkor mondjuk akkor aktív legyen a a link a topicban.
Van ilyen?
Köszi,
Pufee
van e olyan mod, amivel el lehetne érni azt, hogy ha hozzászólok akkor mondjuk akkor aktív legyen a a link a topicban.
Van ilyen?
Köszi,
Pufee
Nem elég egyértelmű, mit is akarsz, de azért keress rá a "Thank MOD'-ra.
Arra gondoltam, hogy mondjuk van egy hozzászólás és abban egy link. Az a link csak akkor lenne aktív ha hozzászólnak a topichoz amiben a hozzászólás van.
Akkor bizony neked az kell, amit mondtam. Keresd meg! Nem lesz túl bonyolult
köszi.
Megkerestem, de mindenhol abba futottam bele, hogy nem működik tökéletesen. 3.0.6-os PHPBB-t használok. Esetleg tudsz egy erre való stabil, működő verziót ajánlani?
Nem igazán a thanks mod kellene neked, hiszen ezzel továbbra sem kell hozzászólni, elég ha ráböknek a köszi gombra.
Amennyiben hozzászóláshoz szeretnéd rendelni a rejtést, akkor a Simple Hide BBcode 0.4.0-el jobban jársz.
Nem tudom jelenleg hol tart ennek a modnak a fejlesztése, (3.0.6) alatt jól működik-e, de innen letöltheted az egyik változatát.
Simple Hide
Amennyiben hozzászóláshoz szeretnéd rendelni a rejtést, akkor a Simple Hide BBcode 0.4.0-el jobban jársz.
Nem tudom jelenleg hol tart ennek a modnak a fejlesztése, (3.0.6) alatt jól működik-e, de innen letöltheted az egyik változatát.
Simple Hide
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.