Mchat telepítése utáni működési problémák
Szerző
Üzenet
hali nekem lenne egy olyan kérdésem hogy felraktam egy mchat progit midi-chat lenne a verziója egy 1.3.7-es és ahogy felrakom lezabál mindent a fórumról azaz nem tudok emotikonokat küldeni szívnt választani és nem engedi a cimzett írást a chaten belül pedig jólenne meg minden mert megy az oldalon csak ezeet letiltotta. Nem tudja valaki hogy mi a teendőm? nagyon jólenne ha segítene valaki mert nem tudom hogy lehet megcsinálni jóra
Én honnan lehet letölteni ezt a bizonyos midi-chatet?
Bocsi ma addig csináltam míg jónem lett minden klappol rajta jól működik meg minden bocsi
Örülök, hogy sikerült, de kérlek írd le a chat letöltési helyét és azt, hogy mi volt a probléma, hátha lesz később olyan, aki hasznát venné az információidnak.
Igenis írom hogy mivolt a hiba. Mchat 1.2.17 letölthető itt:http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=69&t=1870815
új témát használóknak szól ez az üzenet ha ezt a mchatet használod jóljársz csak figyelj oda a telepítésnél de ha új témát használsz akkor oda is bemásolod a bemásolandót lagunage hu ha nincs az en fájljából bemásolod úgy ahogy azt kell. ám a módosításnál a
styles/új telepített témád/template/editor.js fájlt ne módosítsátok
styles/új telepített témád/template/overall_header.html-be meg a következőt ne módosítsátok:
<li class="icon-faq"><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a></li> ez a fájl után kéne rakni egy új fájlt az írottak szerint de ne másoljátok oda. hogy miért?
ha az editor fájlt szerkesztitek úgy ahogy levan írva akkor a chat smilik; chat bbcode.stb nem működik csak írhatsz a chaten semmi extra ha nem módosítod akkor van smili meg minden.
ha a overall_header.html-t módosítjátok a hozzászólásból a üzenetekből eltünik a smili használat az hogy szinesen írj hozzászólást vagy esetleg üzenetet.
Figyelem A saját témánal is ugyan úgy kell csinálni mert akkot a prosilvert blokkolja ha valaki azt akarja használni
új témát használóknak szól ez az üzenet ha ezt a mchatet használod jóljársz csak figyelj oda a telepítésnél de ha új témát használsz akkor oda is bemásolod a bemásolandót lagunage hu ha nincs az en fájljából bemásolod úgy ahogy azt kell. ám a módosításnál a
styles/új telepített témád/template/editor.js fájlt ne módosítsátok
styles/új telepített témád/template/overall_header.html-be meg a következőt ne módosítsátok:
<li class="icon-faq"><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a></li> ez a fájl után kéne rakni egy új fájlt az írottak szerint de ne másoljátok oda. hogy miért?
ha az editor fájlt szerkesztitek úgy ahogy levan írva akkor a chat smilik; chat bbcode.stb nem működik csak írhatsz a chaten semmi extra ha nem módosítod akkor van smili meg minden.
ha a overall_header.html-t módosítjátok a hozzászólásból a üzenetekből eltünik a smili használat az hogy szinesen írj hozzászólást vagy esetleg üzenetet.
Figyelem A saját témánal is ugyan úgy kell csinálni mert akkot a prosilvert blokkolja ha valaki azt akarja használni
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.