Hozzászólás közvetlenül fórumba, téma létrehozása nélkül

Szerző
Üzenet
kovmat86
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Hozzászólás Elküldve: 2010.03.09. 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás közvetlenül fórumba, téma létrehozása nélkül
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Hogyan tudom elérni, hogy egy fórumba közvetlenül írhassunk hozzászólást, anélkül, hogy új témát hoztunk volna létre. Az oldalunkon vannak olyan fórumok, melyekbe előre láthatóan csak egy téma fog kerülni, emiatt viszont a téma kiválasztása felesleges, és léphetnénk a fórumról közvetlenül a benne található hozzászólásokra.

üdv:
Máté

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Elküldve: 2010.03.10. 11:56    Hozzászólás témája:
Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy az összes ilyen témát egy fix fórumba rakom, azt elrejtem (a láthatja a fórumot jogosultság megvonásával), és a főoldalon csinálok egy új link tipusú fórumot, ahol megadom a téma linkjét. Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, például, hogy nem látszik van-e új hozzászólás (arra esetleg használható az aktív témák funkció). Az is igaz, hogy ezt a módszert nem szívesen alkalmazom, csak ha nagyon kell.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kovmat86
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Hozzászólás Elküldve: 2010.03.10. 12:06    Hozzászólás témája:
Értem szóval nincs beépített megoldás rá. A fórum linkre én is gondoltam, de tényleg lehetnek hátrányai. Amíg valami jobbat ki nem találok, addig marad a fórumon belül az egy szem téma.
Kösz a visszajelzést!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés