hogy lehet online játékot csinálni? (olyat mind pld:metin2)
Szerző
Üzenet
helosztok segitene valaki elmaygarázni hogy kelL?
Szia.
Valamit nagyon benéztél, ez a fórum nem foglalkozik ilyesmivel!
Egy kis olvasni való:
http://phpbb.hu/ismerteto
http://phpbb.hu/ismerteto
Anélkül elég gáz lesz a játékoldal is...
Hagyjátok már, hisz még csak 12 éves. Az más kérdés, hogy én ilyen korban nem kérdeztem baromságokat, max tudatlan voltam. Jó, nem tévedtem el ennyire...
Na szóval mivel ide írtad, gondolom fórum alapú játékra gondolsz. Vagy a játék már készen van, csak a fórumát kéne v.hogy összeröttyinteni?
Fórumhoz fent vannak menük, ott keress ismertetőket, vagy ha konkrét problémád van, keress rá, vagy hozz létre neki egy új témát ha nincs.
A fórum logikai rendezéseben segítek, csak írd le mit szeretnél.
Harmadik eset hogy rossz fórumon kérdeztél. Nos, ha még a játék sincs kész és nem fórumos lesz, akkor először tanuld meg a mysql és a php használatát, utána meg már tudni fogod
sok sikert!
ui.: igen, a helyesírást is nagyon gyakorold, az is nagyon kell.
A fórum logikai rendezéseben segítek, csak írd le mit szeretnél.
Harmadik eset hogy rossz fórumon kérdeztél. Nos, ha még a játék sincs kész és nem fórumos lesz, akkor először tanuld meg a mysql és a php használatát, utána meg már tudni fogod
ui.: igen, a helyesírást is nagyon gyakorold, az is nagyon kell.
Csináltam már muonline szervert,tehát tudom mi kell a metin-hez is
1.Kell hozzá adatbázis kezelés ismeret.
2.Programozási ismeretek
3.Fix IP Cím
4.Egy középkategóriás szerver! (ajánlom hogy inkább bérelj,mert gondolom anyukád nem igazán örülne a villanyszámlának+a szerver gép ára.)
5.php,mysql (ugye az oldal elkészítéséhez)
6.Maga a Metin2 szerver fájlok
7.Maga a Metin2 Kliens (amit letöltenek a játékosok)
8.Jogi engedélyek beszerzése!
9.Jogok megvásárlása!
10.sok,sok pénz (a játék tovább fejlesztéséhez,szerver üzemeltetéséhez,stb)
Kb ennyi,de lehet hogy kihagytam valamit:D
Segítek picit:D
Csináltam már muonline szervert,tehát tudom mi kell a metin-hez is
2.Programozási ismeretek
3.Fix IP Cím
4.Egy középkategóriás szerver! (ajánlom hogy inkább bérelj,mert gondolom anyukád nem igazán örülne a villanyszámlának+a szerver gép ára.)
9.Jogok megvásárlása!
BVLIST írta:
Szia
Segítek picit:D
Csináltam már muonline szervert,tehát tudom mi kell a metin-hez is![]()
2.Programozási ismeretek
3.Fix IP Cím
9.Jogok megvásárlása!
Nem kell ezt túlbonyolítani emberek... Fogsz egy multiplayerös játékot, host módban kiteszed netre oszt jóvan.
Thomas RC írta:
Nem kell ezt túlbonyolítani emberek... Fogsz egy multiplayerös játékot, host módban kiteszed netre oszt jóvan.
Szia ide figyelj én 15éves vagyok nagyon vágom a számitogépeket sokatt foglalkozok és igen énis szerver készitésel foglalkozom nem kell hozá nagy tudomány nekem is van metin be szerverem nem is egy és tökéletesen müdödik
és nagyábol 0 összegböl csináltam segitség nélkül
nos segitek nem kell hozá más mint egy jo gép ez lene a házi szerver
le töltöd a metin szerver filesét majd vbox al (virtual box) al
meg nyitodd de vigyáz hogy amikor meg nyittotad 1gb ram az ajálot anyi legyen
nos belépsz a konfiguréba és ott hálozat magy bridge kártyára állitod az az hamachi network interface nos amikor el inditod a szerver kijön egy fekete doboz az a szervered amikor kijön hogy login: root password : mcncc.com
majd amikor kijön még 1 oda pedig szinstall-t irj be syistall fogsz látni vagy ilyesmi na ott installálni kell a szervert na nagyábol enyi ez lene a hamachi alapu szerver de root ot is tudsz csinálni az se nehezebb én már csak tom van saját registrácios oldalam nos rendelkezem egy kis html tapasztalatal de oda nem kell html tapasztalat ha reg et is akkarsz meg egy normális szerver files amugy a kod meg ilyenek a szerver filétöl füg nos ha kell segitég akkor
bodowski2##kukac##freemail.hu tudsz elérni szivesen segitek és a mysql is be kell álitani szoval irj rám segitek:D
és nagyábol 0 összegböl csináltam segitség nélkül
nos segitek nem kell hozá más mint egy jo gép ez lene a házi szerver
le töltöd a metin szerver filesét majd vbox al (virtual box) al
meg nyitodd de vigyáz hogy amikor meg nyittotad 1gb ram az ajálot anyi legyen
nos belépsz a konfiguréba és ott hálozat magy bridge kártyára állitod az az hamachi network interface nos amikor el inditod a szerver kijön egy fekete doboz az a szervered amikor kijön hogy login: root password : mcncc.com
majd amikor kijön még 1 oda pedig szinstall-t irj be syistall fogsz látni vagy ilyesmi na ott installálni kell a szervert na nagyábol enyi ez lene a hamachi alapu szerver de root ot is tudsz csinálni az se nehezebb én már csak tom van saját registrácios oldalam nos rendelkezem egy kis html tapasztalatal de oda nem kell html tapasztalat ha reg et is akkarsz meg egy normális szerver files amugy a kod meg ilyenek a szerver filétöl füg nos ha kell segitég akkor
bodowski2##kukac##freemail.hu tudsz elérni szivesen segitek és a mysql is be kell álitani szoval irj rám segitek:D
Azért máskor előbb ezt nézd meg!
Elküldve: 2010.04.24. 13:08
Valószínűleg azóta vagy megoldotta v. feladta.
Ámbár ha erre kóborol lehet még most is megörül az írásodnak.
Elküldve: 2010.04.24. 13:08
Valószínűleg azóta vagy megoldotta v. feladta.
Ámbár ha erre kóborol lehet még most is megörül az írásodnak.
k959 írta:
Tulajdonképpen itt mi az ajánlat?
[RC] phpBB Arcade
Játék-világ - KillBill
Idézet:
Syska írta: Helyesírásban is segítsünk?
Anélkül elég gáz lesz a játékoldal is...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.