Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Megjelenés probléma

Szerző
Üzenet
husiego
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2008.07.16. Szerda 6:39
Hozzászólások: 34
Hozzászólás Elküldve: 2010.05.11. 21:50    Hozzászólás témája: Megjelenés probléma
Hozzászólás az előzmény idézésével
Feltettem ma a 000webhost.com ingyenes tárhelyszolgáltató oldalára a 3.0.7-PL motort. A telepítés rendben ment, mindent be tudtam lőni, de amikor felrakok egy új megjelenést, az alábbit tapasztalom: http://kepfeltoltes.hu/100511/1158687732k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Több style-t is raktam fel, de mindegyiknél ez a gond.

Valaki tudna megoldást a problémára?
A két gyár megjelenés gond nélkül működik.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
omyy66
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2010.05.08. Szombat 22:10
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Elküldve: 2010.05.12. 11:52    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
1. Nézd meg a témákhoz melyik alap téma kell (subsilver2/prosilver) és azt is nézd meg, hogy ezeknek minden fájlja megvan-e.
2. Ha ez előbbi nem volt jó nézd meg AVP-ben, hogy a képkészlet valóban a témáé.(AVP/Megjelenés/a beállított téme neve mellett adatok és itt a képkészletet megnézed, kipróbálod az összessel.

Remélem segítettem.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
husiego
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2008.07.16. Szerda 6:39
Hozzászólások: 34
Hozzászólás Elküldve: 2010.05.12. 17:38    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszi a segítséget, de nem ez volt a gond.
Elég érdekes, de sikerült orvosolni.
A fájlokat ftp-n keresztül töltöttem fel, először total commanderrel, majd filezilla-val, de a probléma ugyanaz volt.
Aztán elmentem a c-panelre és megpróbáltam weben keresztül feltölteni a fájlokat és láss csodát működik.
Jó pár tárhelyen dolgoztam már phpbb-vel, de ilyen gond eddig soha nem volt.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
k959
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.14. Péntek 17:08
Hozzászólások: 1128
Hozzászólás Elküldve: 2010.05.12. 18:02    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:

Jó pár tárhelyen dolgoztam már phpbb-vel, de ilyen gond eddig soha nem volt.
Itt most viszont akadt némi gond!
Meg kellene máskor nézni mit hová írsz, mert ennek talán nem itt lenne a helye.

Ide jobban illik!
http://phpbb.hu/forum/18
:D
_________________
Ne kérd, hogy vegyelek fel MSN-re, mert nem használom!
Használj helyette te is inkább ooVoo-t!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
husiego
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2008.07.16. Szerda 6:39
Hozzászólások: 34
Hozzászólás Elküldve: 2010.05.12. 20:01    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Jogos, ott a pont. :wink:
Megkérnék egy illetékest, hogy helyezze át a megfelelő helyre.
Köszi!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
minmax
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2010.05.30. Vasárnap 16:41
Hozzászólások: 1
Hozzászólás Elküldve: 2010.05.30. 16:47    Hozzászólás témája: Semmilyen kép nem jelenik meg
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!
Feltelepítettem egy PhpBB3.0.7-PL1-et és nem jelenik meg semmi kép a sablonban csak a szokásos piros x illetve a szöveg. Megnéztem a képek elérési útvonalát és az ahol a valóságban is vannak, ezt bekopizva a böngészőbe meg is jelennek a képek. Sem ikonok, sem a sablonokhoz tartozó képek, háttérképek nem jelennek meg még az admin felületé sem. Amúgy a fórum rendben feltelepült, rendben működik, fizetős, jól bevált tárhelyen van. Próbáltam már az alap stílussal, angol nyelven is de úgy sem jelennek meg a képek. Ilyet még nem pipáltam.
Esetleg van amit figyelmen kívül hagytam? Volt-e már valakinek ilyen problémája?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Juanito
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2006.11.30. Csütörtök 15:31
Hozzászólások: 65
Hozzászólás Elküldve: 2010.06.03. 19:30    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
.htaccess-ben engedélyezve a hotlink tiltás? Sokszor minden egyes aldomainhez külön kell engedélyezni, hogy a képeket engedje megnyitni... csak egy tipp, nálam ez volt...

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés