Adminisztrátor
Szerző
Üzenet
Sziasztok!
Ez az egész Adminisztrátor egyre jobban tetszik. :D
El ismerésem aki csinálta ezt az oldalt az nagyon profi. ;)
Ez az egész Adminisztrátor egyre jobban tetszik. :D
El ismerésem aki csinálta ezt az oldalt az nagyon profi. ;)
Te miről beszélsz?
Ez mi?
Miért kell hülyének lenni?
Modit kérem törölje.
Miért kell hülyének lenni?
Modit kérem törölje.
syska
Mint minden fórumon itt is megjelent az első h....!
Hiába, ahol nincs moderálva a fórum előbb-utóbb ez lesz.
Olyan összevisszaság lett a fórumon az elmúlt 1 év alatt, hogy öröm nézni.
Nem is szívesen irkálok mostanság ide pont ezért.
Olyan összevisszaság lett a fórumon az elmúlt 1 év alatt, hogy öröm nézni.
Nem is szívesen irkálok mostanság ide pont ezért.
[RC] phpBB Arcade
Játék-világ - KillBill
Nem nagyon látom a privát üzeneteket, amiben felhívnátok a figyelmünket a problémás hozzászólásokra, témákra. Senki sem akadályozza meg, hogy írjatok.
Ceriak írta:
Nem nagyon látom a privát üzeneteket, amiben felhívnátok a figyelmünket a problémás hozzászólásokra, témákra. Senki sem akadályozza meg, hogy írjatok.
Más különben, ha valaki így is tenne akkor lenne vagy 1000 privát üzid.
[RC] phpBB Arcade
Játék-világ - KillBill
Én ezzel kapcsolatban kérdeznék: ugye kitaláltuk, hogy ha új problémája van valakinek, az nyisson neki új témát, ne legyenek Kérdések meg hasonló nevű 1500 oldalas témák 1230,7 különféle kérdéssel. Ezt szépen ki is írtuk az új hozzászólás fölé, nem foglalkoztak vele, erre kiemeltük pirossal. Nem volt elég ez se, megírtam az útmutató javaslatok dobozt, hogy legalább azok a kérdések ne ismétlődjenek, amikre már van útmutató. Direkt beraktuk felülre, hogy fel-le tologassa a hozzászólás dobozt úgy, hogy az már zavaró legyen. Semmi. Erre bővítettem, hogy akinek kevesebb, mint 10 hozzászólása van, annak pirossal megjelenjen az Elküld gomb felett fél centivel, hogy nézze meg, ott van-e a kérdésére a válasz. Le se sz... izé, nem foglalkoznak vele.
Mit lehet csinálni azzal, aki nem képes elolvasni és értelmezni 4-5 sornyi szöveget, és ezek után feltesz egy "útmutatós" kérdést olyan megfogalmazással, hogy legszívesebben lefejelném a falat? Töröljük egyből a kérdését és a törlés értesítőjébe rakjuk bele a válasz linkjét? Csak dobjunk oda egy linket? Helyezzük át a kérdését a kapcsolódó témába? Egy megadott idő után töröljük az ilyen témákat, esetleg helyezzük át egyből egy külön erre a célra üzemeltetett fórumba, ahonnan automatikusan törlődik? Csapdossuk a csupasz talpát fagyott lazaccal, amíg meg nem ígéri, hogy többet ilyet nem tesz? Végeztessünk szövegértési tesztet regisztrációkor? Vagy regisztráció után ne lehessen hozzászólást küldeni fél-egy napig (vagy csak engedélyezéshez kötötten), és ezzel kényszerítsük rá a kereső használatára?
Úgy gondolom, hogy az oldal elért arra szintre, hogy igazán új, üzemeltetéssel kapcsolatos kérdések már ritkábban vannak, a MOD és különféle hibák megoldásán kívül előtérbe kerültek az ismétlődő, már megválaszolt kérdések. Persze sokan ebben sem találják meg a már létező témákat, mert vagy nem tudják a mellékelt leírás alapján használni a keresőt, vagy nem is akarják. A később érkezők meg még nehezebben találják meg a válaszaikat az előzőek által termelt témák között, és így tovább, és így tovább.
Szerintetek megoldaná a káoszt a fórumok átszervezése? Ha igen, mi lenne a jó fórum felépítés? Legyen szétbontva mondjuk: telepítés-frissítés-konvertálás, általános üzemeltetési kérdések, megjelenések telepítése/módosítása, apró kis módosítások az alap phpBB-ben, MOD keresése adott feladatra, MOD üzemeltetésével és átírásával kapcsolatos kérdések? És szigorúan mindegyik téma a neki megfelelő helyre bepasszírozva? Mi legyen azokkal, amikbe belecsúszik egy másik, már más kategóriába illő kérdés? Válasz után egyből zárolni a témát? Már eleve csak jóváhagyással lehessen első pár alkalommal hozzászólni?
Vagy már ez se segítene, és kőkeményen kellene moderálni? Rossz helyre nyitott téma miatt egyből figyelmeztetés, többszöri ismétlődés esetén kitiltás? Visszajönne más névvel?
Esetleg vezessünk be olyan moderátori szerepet, amivel egy téma áthelyezhető máshova és osztogassunk ilyen jogokat? Vagy oldjuk meg magunk és ne akarjuk ezt a felhasználókra rálőcsölni? Egyáltalán vállalna bárki is ilyet?
Vagy az egész dologhoz teljesen másképpen kellene közelíteni?
Mit lehet csinálni azzal, aki nem képes elolvasni és értelmezni 4-5 sornyi szöveget, és ezek után feltesz egy "útmutatós" kérdést olyan megfogalmazással, hogy legszívesebben lefejelném a falat? Töröljük egyből a kérdését és a törlés értesítőjébe rakjuk bele a válasz linkjét? Csak dobjunk oda egy linket? Helyezzük át a kérdését a kapcsolódó témába? Egy megadott idő után töröljük az ilyen témákat, esetleg helyezzük át egyből egy külön erre a célra üzemeltetett fórumba, ahonnan automatikusan törlődik? Csapdossuk a csupasz talpát fagyott lazaccal, amíg meg nem ígéri, hogy többet ilyet nem tesz? Végeztessünk szövegértési tesztet regisztrációkor? Vagy regisztráció után ne lehessen hozzászólást küldeni fél-egy napig (vagy csak engedélyezéshez kötötten), és ezzel kényszerítsük rá a kereső használatára?
Úgy gondolom, hogy az oldal elért arra szintre, hogy igazán új, üzemeltetéssel kapcsolatos kérdések már ritkábban vannak, a MOD és különféle hibák megoldásán kívül előtérbe kerültek az ismétlődő, már megválaszolt kérdések. Persze sokan ebben sem találják meg a már létező témákat, mert vagy nem tudják a mellékelt leírás alapján használni a keresőt, vagy nem is akarják. A később érkezők meg még nehezebben találják meg a válaszaikat az előzőek által termelt témák között, és így tovább, és így tovább.
Szerintetek megoldaná a káoszt a fórumok átszervezése? Ha igen, mi lenne a jó fórum felépítés? Legyen szétbontva mondjuk: telepítés-frissítés-konvertálás, általános üzemeltetési kérdések, megjelenések telepítése/módosítása, apró kis módosítások az alap phpBB-ben, MOD keresése adott feladatra, MOD üzemeltetésével és átírásával kapcsolatos kérdések? És szigorúan mindegyik téma a neki megfelelő helyre bepasszírozva? Mi legyen azokkal, amikbe belecsúszik egy másik, már más kategóriába illő kérdés? Válasz után egyből zárolni a témát? Már eleve csak jóváhagyással lehessen első pár alkalommal hozzászólni?
Vagy már ez se segítene, és kőkeményen kellene moderálni? Rossz helyre nyitott téma miatt egyből figyelmeztetés, többszöri ismétlődés esetén kitiltás? Visszajönne más névvel?
Esetleg vezessünk be olyan moderátori szerepet, amivel egy téma áthelyezhető máshova és osztogassunk ilyen jogokat? Vagy oldjuk meg magunk és ne akarjuk ezt a felhasználókra rálőcsölni? Egyáltalán vállalna bárki is ilyet?
Vagy az egész dologhoz teljesen másképpen kellene közelíteni?
azonnal átrakni a helyére.
És még arra kéne nagyon oda figyelni, hogy egy kérdésre ne legyen 20 új topik nyitva, ha meg már lett akkor összevonni az értelmes hozzászólásait a többit törölni.
A kőkemény moderálás találó szó mert az most ráférne az oldalra.
ezeket muszáj moderálni ill. figyelmeztetni, hogy ne szaporodjanak el az e-fajta suta hsz-ek..
Ha ezek se segítenek akkor lehet jobb lenne az 1-3 hsz jóváhagyásra állítani.
Én nagyon szívesen segítenék, de amiért nem ajánlottam pl fel annak az az oka, hogy se helyesírásból nem vagyok kiváló, se fogalmazásból.
Tehát leírásokat tuti nem vállalnék, de pl a modok topik rendezésében szívesen segítek.
akkor egy javaslat, pl a modok topikba, ha valaki új témát nyit akkor figyelmeztesse egy doboz, hogy a szóban forgó mod letöltési ill. elérhetőségi linkjét be kell illeszteni az első hszbe.
röviden ennyire telt tőlem áááá 2 napja nem aludtam na lépek is pá.
[RC] phpBB Arcade
Játék-világ - KillBill
Idézet:
Szerintetek megoldaná a káoszt a fórumok átszervezése? Ha igen, mi lenne a jó fórum felépítés? Legyen szétbontva mondjuk: telepítés-frissítés-konvertálás, általános üzemeltetési kérdések, megjelenések telepítése/módosítása, apró kis módosítások az alap phpBB-ben, MOD keresése adott feladatra, MOD üzemeltetésével és átírásával kapcsolatos kérdések? És szigorúan mindegyik téma a neki megfelelő helyre bepasszírozva?
Idézet:
Mi legyen azokkal, amikbe belecsúszik egy másik, már más kategóriába illő kérdés?
És még arra kéne nagyon oda figyelni, hogy egy kérdésre ne legyen 20 új topik nyitva, ha meg már lett akkor összevonni az értelmes hozzászólásait a többit törölni.
Idézet:
Vagy már ez se segítene, és kőkeményen kellene moderálni?
Idézet:
Mit lehet csinálni azzal, aki nem képes elolvasni és értelmezni 4-5 sornyi szöveget,
Ha ezek se segítenek akkor lehet jobb lenne az 1-3 hsz jóváhagyásra állítani.
Idézet:
Egyáltalán vállalna bárki is ilyet?
Tehát leírásokat tuti nem vállalnék, de pl a modok topik rendezésében szívesen segítek.
akkor egy javaslat, pl a modok topikba, ha valaki új témát nyit akkor figyelmeztesse egy doboz, hogy a szóban forgó mod letöltési ill. elérhetőségi linkjét be kell illeszteni az első hszbe.
röviden ennyire telt tőlem áááá 2 napja nem aludtam na lépek is pá.
[RC] phpBB Arcade
Játék-világ - KillBill
Amit itt ketten összegyűjtöttetek az jó. De alapból minek van 6000 felhasználó, ha abból 4000 még egyszer sem írt sehova? link
Egyébként moderálni én is szivesen segítenék, de nem értek sem html-hez, sem sql-hez, sem php-hoz, sem css-hez, sem egyéb kódos izékhez.
Egyébként moderálni én is szivesen segítenék, de nem értek sem html-hez, sem sql-hez, sem php-hoz, sem css-hez, sem egyéb kódos izékhez.
Marcee írta:
Csapdossuk a csupasz talpát fagyott lazaccal, amíg meg nem ígéri, hogy többet ilyet nem tesz
Az átkategorizálást ekkora méretekben nem támogatom, csak bonyolulttá tenné a fórumot. Néhány fórumomnál beleestem abba a hiába, hogy már a legelején úgy készítettem el a kategóriákat/fórumokat/alfórumokat, hogy minden apróbb dolognak legyen külön helye, aztán a végén az lett belőle, hogy egy csomó fórum alig volt megtöltve témával, a legtöbben pedig még téma sem volt. Ha naponta lenne itt mittudomén 100-150 hozzászólás jelentős mennyiségű témanyitással, akkor azt mondom van értelme, de így...
A szigorú moderációval sosem értettem egyet, egyedül a P.Club kaliberű fórumoknál van értelme, ahol még 15+ moderátor is megéri napi szinten karban tartani a fórumokat.
Persze a véleményemtől függetlenül meg lehet próbálkozni az említett dolgokkal, aztán amelyik beválik azt úgy kell hagyni.
A szigorú moderációval sosem értettem egyet, egyedül a P.Club kaliberű fórumoknál van értelme, ahol még 15+ moderátor is megéri napi szinten karban tartani a fórumokat.
Persze a véleményemtől függetlenül meg lehet próbálkozni az említett dolgokkal, aztán amelyik beválik azt úgy kell hagyni.
Én valami ilyesmire gondoltam.
1., 3.0.x Általános kérdések és válaszok (A többszörös azonos kérdéseket összevonni)
kiemelt témák
1., fórum telepítése
2., fórum frissítése / automatikus frissítő
3., mod telepítése manuálisan / Automoddal
4., új nyelv hozzáadása
A konvertálást nem vettem bele mert már talán arra nincs annyira szükség.
Ha lenne olyan amire nagyon sok azonos kérdés jönne akkor azt is kiemelni pl:Jogosultságok beállítása / másolása.
2., 3.0.x MOD-ok (A többszörös azonos modokat összevonni)
kiemelés (mod telepítése manuálisan / Automoddal)
3., 3.0.x Megjelenések
1., Innen beszerezhető jó pár phpBB3 style
(csak letöltési linkeket lehessen betenni, a többi hsz-t én eltávolítanám.)
4., 3.0.x Bbcode
1., alfórum, csak szépen leírt működő kódok
2., alfórum, Kérdések és válaszok
és javasolnék egy új fórum nyitását mert egyre többen próbálják meg maguk piszkálni, fejleszteni a fórumot.
5., Magán fejlesztések
1., alfórum, Php kérdések
2., alfórum, Html kérdések
3., alfórum, lang kérdések
4., alfórum, Css kérdések
Ezt most gyorsba írtam, de ha menet közben lesz valami jó ötlet arra reagálok úgy is.
Mondjuk lehet törlés helyet jobb lenne egy lomtár féle
[RC] phpBB Arcade
Játék-világ - KillBill
1., 3.0.x Általános kérdések és válaszok (A többszörös azonos kérdéseket összevonni)
kiemelt témák
1., fórum telepítése
2., fórum frissítése / automatikus frissítő
3., mod telepítése manuálisan / Automoddal
4., új nyelv hozzáadása
A konvertálást nem vettem bele mert már talán arra nincs annyira szükség.
Ha lenne olyan amire nagyon sok azonos kérdés jönne akkor azt is kiemelni pl:Jogosultságok beállítása / másolása.
2., 3.0.x MOD-ok (A többszörös azonos modokat összevonni)
kiemelés (mod telepítése manuálisan / Automoddal)
3., 3.0.x Megjelenések
1., Innen beszerezhető jó pár phpBB3 style
(csak letöltési linkeket lehessen betenni, a többi hsz-t én eltávolítanám.)
4., 3.0.x Bbcode
1., alfórum, csak szépen leírt működő kódok
2., alfórum, Kérdések és válaszok
és javasolnék egy új fórum nyitását mert egyre többen próbálják meg maguk piszkálni, fejleszteni a fórumot.
5., Magán fejlesztések
1., alfórum, Php kérdések
2., alfórum, Html kérdések
3., alfórum, lang kérdések
4., alfórum, Css kérdések
Ezt most gyorsba írtam, de ha menet közben lesz valami jó ötlet arra reagálok úgy is.
Mondjuk lehet törlés helyet jobb lenne egy lomtár féle
[RC] phpBB Arcade
Játék-világ - KillBill
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.