forumx.hu már napok óta nem működik
Szerző
Üzenet
Üdv!
A forumx.hu már napok óta nem működik, tud-e az okáról valaki valamit?
Mi a gondjuk, mikorra hozzák rendbe? Keressenek-e a forumx-et használók más fórum futtatási lehetőséget vagy várjanak türelemmel?
A forumx.hu már napok óta nem működik, tud-e az okáról valaki valamit?
Mi a gondjuk, mikorra hozzák rendbe? Keressenek-e a forumx-et használók más fórum futtatási lehetőséget vagy várjanak türelemmel?
Mivel mi semmilyen kapcsolatban nem állunk a forumx.hu-val, ezért náluk kellene érdeklődnöd.
Ha a költözés mellett döntenél, akkor is fel kell venned velük a kapcsolatot, ugyanis a fórumod adatbázisának mentését csak ők tudják odaadni, te azt nem tudod saját magadtól lementeni.
Kérlek, privát üzenetben ne kérj segítséget olyan kérdéssel kapcsolatban, aminek a fórumon a helye!
Köszönöm a gyors reagálást és az áthelyezést is.
Tisztában vagyok azzal amiket írtál, de próba szerencse, hátha valaki itt informált a dolgok állásáról, mert a forumx-esektől semmilyen válasz nem érkezik, másrészt meg sehol máshol nem találtam a forumx.hu-val foglalkozó témát csak itt a phpBB-n.
Tisztában vagyok azzal amiket írtál, de próba szerencse, hátha valaki itt informált a dolgok állásáról, mert a forumx-esektől semmilyen válasz nem érkezik, másrészt meg sehol máshol nem találtam a forumx.hu-val foglalkozó témát csak itt a phpBB-n.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.