Domain-név változás

Szerző
Üzenet
mpopovics
Regisztrált tag
Regisztrált tag
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.12. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Elküldve: 2006.06.09. 11:01    Hozzászólás témája: Domain-név változás
Hozzászólás az előzmény idézésével
Az lenne a kérdésem, hogy mit kell állítani a fórumon, ha beregisztrálom a domain-nevet.
Most egy ingyenes szolgáltatónál van (szerintem a helye is ott marad, csak felrakjuk a rendes domain alá)
Mit kell tennem? Kell-e valamit csinálnom a fórummal?
Nem tudom, érthető-e a kérdés.
Előre is köszönöm.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.06.09. 14:57    Hozzászólás témája: Re: Domain-név változás
Hozzászólás az előzmény idézésével

mpopovics írta:

Az lenne a kérdésem, hogy mit kell állítani a fórumon, ha beregisztrálom a domain-nevet.
Most egy ingyenes szolgáltatónál van (szerintem a helye is ott marad, csak felrakjuk a rendes domain alá)
Mit kell tennem? Kell-e valamit csinálnom a fórummal?
Nem tudom, érthető-e a kérdés.
Előre is köszönöm.
A domaint, és a script elérési útvonalat kell átírnod az újra.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kika
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2006.06.10. Szombat 1:00
Hozzászólások: 16
Hozzászólás Elküldve: 2006.06.12. 14:07    Hozzászólás témája: Re: Domain-név változás
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

mpopovics írta:

Az lenne a kérdésem, hogy mit kell állítani a fórumon, ha beregisztrálom a domain-nevet.
Most egy ingyenes szolgáltatónál van (szerintem a helye is ott marad, csak felrakjuk a rendes domain alá)
Mit kell tennem? Kell-e valamit csinálnom a fórummal?
Nem tudom, érthető-e a kérdés.
Előre is köszönöm.
A domaint, és a script elérési útvonalat kell átírnod az újra.
Szerintem jobban jarsz, ha feltelepited az "Allow multiple domain names" modot, s igy akar mindket cimen elerheto lesz a forumod:

Kód:

#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
common.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
while ( $row = $db->sql_fetchrow($result) )
{
   $board_config[$row['config_name']] = $row['config_value'];
}

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
if (!empty($HTTP_SERVER_VARS['SERVER_NAME']) || !empty($HTTP_ENV_VARS['SERVER_NAME']))
{
   $server_name = (!empty($HTTP_SERVER_VARS['SERVER_NAME'])) ? $HTTP_SERVER_VARS['SERVER_NAME'] : $HTTP_ENV_VARS['SERVER_NAME'];
}
else if (!empty($HTTP_SERVER_VARS['HTTP_HOST']) || !empty($HTTP_ENV_VARS['HTTP_HOST']))
{
   $server_name = (!empty($HTTP_SERVER_VARS['HTTP_HOST'])) ? $HTTP_SERVER_VARS['HTTP_HOST'] : $HTTP_ENV_VARS['HTTP_HOST'];
}
else
{
   $server_name = '';
}
if (empty($board_config['server_name']) && !empty($server_name))
{
   $board_config['server_name'] = $server_name;
   if (empty($board_config['cookie_domain'])) {
      $board_config['cookie_domain'] = $board_config['server_name'];
   }
}
if (empty($board_config['script_path'])) {
   $board_config['script_path'] = str_replace('admin/', '', dirname($HTTP_SERVER_VARS['PHP_SELF']) . '/');
   if (empty($board_config['cookie_path'])) {
      $board_config['cookie_path'] = $board_config['script_path'];
   }
}

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
# EoM

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés