2felhasználó összevonása!
Szerző
Üzenet
Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy a gyerekek létrehoztak két felhasználót a gépen (windows xp )szerintetek lehet-e ezt a kettőt egyesíteni,összevonni valahogy?Mert állandóan a másodikon játszanak de nem szeretném ha az elsőről eltűnnének a dolgok.Sőt közben az internet is megváltozott (betárcsázós lett) és csak az elsőn állították be a másodikon nem működik(vagyis nem találja a netet) .(mondjuk még nem volt időm belemélyülni,hogy megpróbáljam beállítani de ha sikerülne összevonni a kettőt nem is lenne rá szükség.
Olyan gondom lenne,hogy a gyerekek létrehoztak két felhasználót a gépen (windows xp )szerintetek lehet-e ezt a kettőt egyesíteni,összevonni valahogy?Mert állandóan a másodikon játszanak de nem szeretném ha az elsőről eltűnnének a dolgok.Sőt közben az internet is megváltozott (betárcsázós lett) és csak az elsőn állították be a másodikon nem működik(vagyis nem találja a netet) .(mondjuk még nem volt időm belemélyülni,hogy megpróbáljam beállítani de ha sikerülne összevonni a kettőt nem is lenne rá szükség.
Ennek mi köze a phpbb-hez?
Kicsit eltévedtél szerintem....
BVLIST írta:
Ennek mi köze a phpbb-hez?
Nem véletlenül lett írva a megjegyzés, hiszen eredetileg nem itt volt!
Mivel ritkán jössz, ezért maradtál le róla.
Nem véletlenül lett írva a megjegyzés, hiszen eredetileg nem itt volt!
Mivel ritkán jössz, ezért maradtál le róla.
Tényleg rossz helyen tettem fel a kérdést!Azért köszönöm,hogy elgondolkoztatok rajta !
Különösen k959.nek. Annyira nem értek hozzá, hogy kitörölni sem sikerült a nem ide vonatkozó kérdésem.Megyek máshová.
Nektek pedig további sok phpbb szakértőt kívánok !
Sziasztok
Különösen k959.nek. Annyira nem értek hozzá, hogy kitörölni sem sikerült a nem ide vonatkozó kérdésem.Megyek máshová.
Nektek pedig további sok phpbb szakértőt kívánok !
Sziasztok
Nem én jövök ritkán, az idő telik túl gyorsan...
Élet, üdv, egészség! - HoremWeb
KEMET = Az Ókori Egyiptom
Sziasztok!
Én nemrég regisztráltam! MA!
Én nemrég regisztráltam! MA!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.