Dragonia probléma
Szerző
Üzenet
Sziasztok!
Elég dizájnos kis skin és gondoltam, tesztelgetem az új oldalamhoz, de több problémába is ütköztem. Az egyik ez lenne:
KÉP linkje
A kérdésem az volna, hogy a pirossal kiemelt rész melyik módosításnak a maradványa, illetve hogy tudom ezt eltüntetni. A furcsasága az, hogy adminként nem jelentkezik a probléma, csak ha sima felhasználóként jelentkezek be, akkor látszik.
Maga a skin prosilver alapú egyébként...
Elég dizájnos kis skin és gondoltam, tesztelgetem az új oldalamhoz, de több problémába is ütköztem. Az egyik ez lenne:
KÉP linkje
A kérdésem az volna, hogy a pirossal kiemelt rész melyik módosításnak a maradványa, illetve hogy tudom ezt eltüntetni. A furcsasága az, hogy adminként nem jelentkezik a probléma, csak ha sima felhasználóként jelentkezek be, akkor látszik.
Maga a skin prosilver alapú egyébként...
A hozzászólás legutóbb yanosh által 2011.06.13. 13:30-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Szia.
Amennyire a képről kivehető a "Welcome back username version 1.0.0" MOD maradványa látható.
Vagyis a magyar nyelvi fájlt hiányolja onnan.
Mivel ez a MOD 3 fájl módosításából áll, igy könnyen, megtalálod.
Máskor jobb lenne ha a kis képet linkelnéd, hogy nagyítható legyen!
Vagyis a magyar nyelvi fájlt hiányolja onnan.
Mivel ez a MOD 3 fájl módosításából áll, igy könnyen, megtalálod.
Máskor jobb lenne ha a kis képet linkelnéd, hogy nagyítható legyen!
Ez így van, egy magyar nyelvi fájlt hiányol, csak azt nem tudom, honnan. Amit írtál MOD, az biztos, hogy nem volt telepítve, ráadásul nem is ismerem azt a MOD-ot.
Ja, a képet módosítottam linkre.
Ez így van, egy magyar nyelvi fájlt hiányol, csak azt nem tudom, honnan. Amit írtál MOD, az biztos, hogy nem volt telepítve, ráadásul nem is ismerem azt a MOD-ot.

Ja, a képet módosítottam linkre.
Te valóban nem telepítetted, de a megjelenés készítője szépen bele rakta a MOD kódját. (ajándék)
Nyisd meg a Dragonia/template/index_body.html-t.
keresd és töröld:
Remélhetőleg, több meglepetést nem adott hozzá.
keresd és töröld:
Kód:
<!-- ELSEIF S_USER_LOGGED_IN --><p>{L_HELLO} {MY_NAME}, {L_WELCOME_BACK}, {CURRENT_TIME}</p><!-- ENDIF -->
Remélhetőleg, több meglepetést nem adott hozzá.

Köszi szépen a segítséget, kivettem belőle. Viszont az eredmény "syntax error".
Jól megcsinálta a készítője, hogy véletlenül se lehessen módosítani.
Remélem, azért nem lesz benne több meglepi. Még MOD-okat sem tettem fel és máris jön a probléma...

Köszi szépen a segítséget, kivettem belőle. Viszont az eredmény "syntax error".

Remélem, azért nem lesz benne több meglepi. Még MOD-okat sem tettem fel és máris jön a probléma...

Akkor kisérletezz vele.
pl:
Csak ezt hagyd benne, igy jó lesz.
Kód:
<!-- ELSEIF S_USER_LOGGED_IN --><p>{CURRENT_TIME}</p><!-- ENDIF -->
Csak ezt hagyd benne, igy jó lesz.

A következő problémám az lenne, hogy nem tudok avatart feltölteni számítógépről. Azért ide írom, mert idáig nem volt ilyen gondom, csak ennél a megjelenésnél. Persze lehet, hogy csak én nem jól csinálok valamit. Elméletileg AVP-ben is beállítottam mindent, engedélyezve van a feltöltés. Mégis ez az üzenet fogad, ha fel akarom tölteni a képet: Temporary folder could not be found. Please check your PHP installation. Milyen ideiglenes mappát hiányol?

A következő problémám az lenne, hogy nem tudok avatart feltölteni számítógépről. Azért ide írom, mert idáig nem volt ilyen gondom, csak ennél a megjelenésnél. Persze lehet, hogy csak én nem jól csinálok valamit. Elméletileg AVP-ben is beállítottam mindent, engedélyezve van a feltöltés. Mégis ez az üzenet fogad, ha fel akarom tölteni a képet: Temporary folder could not be found. Please check your PHP installation. Milyen ideiglenes mappát hiányol?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.