Flash fejléc középre igazítása

Szerző
Üzenet
bojzi
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2010.05.12. Szerda 6:20
Hozzászólások: 57
Hozzászólás Elküldve: 2011.07.28. 10:19    Hozzászólás témája: Flash fejléc középre igazítása
Hozzászólás az előzmény idézésével
Helló!

Már több alkalommal írtam flash -el kapcsolatban, de most valahogy egyik megoldás sem működik tökéletesen. Készítettem egy flash fejlécet amit az alábbi módon beillesztettem:

overall_header -ben megkerestem ezt a sort:

Kód:

<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>


A {SITE_LOGO_IMG} helyére betettem a flash kódját:

Kód:

<object width="425" height="350"><embed src="http://richardtechno.com/logo.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="850" height="300"></embed></object>


Megjelenik, de annyiban hibádzik, hogy nincs középen. Más fileokban is kellene módosításokat végeznem?

Richárd.

Techno fórum
_________________
A Techno varázslat mely mosolyt fakaszt vagy könnyeket... Hunyd le a szemed, és érezd teljes erővel, ahogy magával ragad, ahogy meg szűnik az idő múlása... csak a Techno marad!
I ♥ TECHNO

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
syska
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.11.20. Kedd 14:52
Hozzászólások: 1484
Hozzászólás Elküldve: 2011.07.28. 14:15    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Az <a .... részt is töröld akkor. Flash-re így nem lehet linket tenni. :)

Középre igazítás:
<div align="center">flashkod</div>
Esetleg css-el a megfelelő elemnek text-align: center értéket adsz.
_________________
Vízipipa Fórum - Az ország első és legnagyobb vízipipás fóruma! Folyamatosan moderált és mindig találhatsz érdekes témát! :)
Vízipipa - Az ország első és legnagyobb vízipipás közössége. Legtöbb infó a vízipipáról, legnagyobb fórummal és a legtöbb cikkel!
Vízipipa Blog - Egy blog, melynek fő témaköre a vízipipázás! Minden információ: tippek, hírek a hazai és külföldi fronton, dohány tesztek és miegymás!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bojzi
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2010.05.12. Szerda 6:20
Hozzászólások: 57
Hozzászólás Elküldve: 2011.07.28. 14:45    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Átírtam, de nem jó továbbra sem.

R.
_________________
A Techno varázslat mely mosolyt fakaszt vagy könnyeket... Hunyd le a szemed, és érezd teljes erővel, ahogy magával ragad, ahogy meg szűnik az idő múlása... csak a Techno marad!
I ♥ TECHNO

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
syska
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.11.20. Kedd 14:52
Hozzászólások: 1484
Hozzászólás Elküldve: 2011.07.28. 16:29    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hát, elég béna megjelenés, ha a kódot nézem. (Nem a kinézete rossz.)

Innen:

Kód:

<div id="page-header">

A flash-ig, minden elemnek vedd le a paddig én margin értéket. Továbbá az üres részeket ki is lehet venni. Üres span, h1 tag stb..
_________________
Vízipipa Fórum - Az ország első és legnagyobb vízipipás fóruma! Folyamatosan moderált és mindig találhatsz érdekes témát! :)
Vízipipa - Az ország első és legnagyobb vízipipás közössége. Legtöbb infó a vízipipáról, legnagyobb fórummal és a legtöbb cikkel!
Vízipipa Blog - Egy blog, melynek fő témaköre a vízipipázás! Minden információ: tippek, hírek a hazai és külföldi fronton, dohány tesztek és miegymás!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
k959
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.14. Péntek 17:08
Hozzászólások: 1128
Hozzászólás Elküldve: 2011.07.28. 16:42    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Igy középre kerül.

Kód:

<div align="center">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="820" height="270">
  <param name="movie" value="logo.swf" />
  <param name="quality" value="high" />
  <param name="wmode" value="transparent">
  <embed src="logo.swf"
      quality="high"
      type="application/x-shockwave-flash"
      WMODE="transparent"
      width="820"
      height="270"
      pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</div>


Kép
_________________
Ne kérd, hogy vegyelek fel MSN-re, mert nem használom!
Használj helyette te is inkább ooVoo-t!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KillBill
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.03.26. Hétfő 5:42
Hozzászólások: 2237
Hozzászólás Elküldve: 2011.07.28. 17:41    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
A

k959 írta:

Kód:

<div align="center"></div>
xhtml error +1

line 96 column 26 - Hiba: there is no attribute "align"

align attribute a subsliver2 típusú sablonokban használható.

ui: mondjuk ahogy nézem Bojzi oldalát +1 hiba már nem számít.
_________________
phpBB my addons: phpBB Arcade, [MODDB] phpBB Delete my registration, [RC] phpBB Invite
phpBB my Extensions: [RC] phpBB Arcade, [CDB] phpBB Delete my registration

Játék-világ - KillBill

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés