Figyelmeztetés gomb hiánya, illetve egyéb jogosultságok.
Szerző
Üzenet
Post script: Végre megoldottam a problémát. Ez a leírás segített: klikk
Egy nagy Köszönöm a cikk írójának!
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni a problémámban.
phpBB 3.0.9 fórumot telepítettem, mindent szépen be is állítottam, tegnap éjjelig jó is volt, míg nem kezdtem el a jogosultságokat beállítani.
Egyedül vagyok adminisztrátor, és ketten vagyunk globális moderátorok.
Az állítgatásaim előtt még meg volt minden gomb: "szerkeszt, töröl, jelentés, figyelmeztetés, infó, idézet"
Mostanra hiányzik a figyelmeztetés gomb, ami nagyon fontos lenne.
Illetve ha rámegyek a: Jogosultságok/Globális moderátori jogosultságok megtekintése/Saját nickem, akkor minden ide tartozó jogosultság "SOHA"-ra van állítva. Itt ugye nem lehet áttálítani, csak megnézni, hogy mizu.
Kérdésem: mi lenne a teendőm, hogy működjön minden jogosultságom, mint admin és moderátornak?
Nagyon szépen köszönöm, ha valaki segít!
Egy nagy Köszönöm a cikk írójának!
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni a problémámban.
phpBB 3.0.9 fórumot telepítettem, mindent szépen be is állítottam, tegnap éjjelig jó is volt, míg nem kezdtem el a jogosultságokat beállítani.
Egyedül vagyok adminisztrátor, és ketten vagyunk globális moderátorok.
Az állítgatásaim előtt még meg volt minden gomb: "szerkeszt, töröl, jelentés, figyelmeztetés, infó, idézet"
Mostanra hiányzik a figyelmeztetés gomb, ami nagyon fontos lenne.
Illetve ha rámegyek a: Jogosultságok/Globális moderátori jogosultságok megtekintése/Saját nickem, akkor minden ide tartozó jogosultság "SOHA"-ra van állítva. Itt ugye nem lehet áttálítani, csak megnézni, hogy mizu.
Kérdésem: mi lenne a teendőm, hogy működjön minden jogosultságom, mint admin és moderátornak?
Nagyon szépen köszönöm, ha valaki segít!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.