Új téma létrehozása (nem a kinézet, vagy sablonra gondolok)

Szerző
Üzenet
budnas
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Hozzászólás Elküldve: 2012.02.02. 20:12    Hozzászólás témája: Új téma létrehozása (nem a kinézet, vagy sablonra gondolok)
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok, hogyan tudok új témát létrehozni egy fórumon belül (ahogy itt is tettem)? Nem jelenekik meg az új téma gomb. A válasz gomb se látszik. Hogy tudok ilyeneket létrehozni. Természetesen adminként vagyok bent a saját fórumomon.

A válaszotokat előre is köszönöm.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dadalia
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s

Hozzászólás Elküldve: 2012.02.02. 22:10    Hozzászólás témája:
Feltételezem hogy feltoltatok rá egy "jó kinézetű" megjelenést, de nincs hozzá magyar gombokat tartalmazó hu mappa.
Itt a fórumon már sok helyen meg lett oldva ez a probléma, ha rákeresnél ezt találnád!

A megjelenésed/imageset mappában hozz létre egy hu nevű mappát, és másold bele az en mappa tartalmát.

http://www.viragzokert.extra.hu/forum/

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
budnas
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Hozzászólás Elküldve: 2012.02.03. 10:58    Hozzászólás témája: Köszi

dadalia írta:

Feltételezem hogy feltoltatok rá egy "jó kinézetű" megjelenést, de nincs hozzá magyar gombokat tartalmazó hu mappa.
Itt a fórumon már sok helyen meg lett oldva ez a probléma, ha rákeresnél ezt találnád!

A megjelenésed/imageset mappában hozz létre egy hu nevű mappát, és másold bele az en mappa tartalmát.
Köszi a választ, pont ez volt a problémám, megoldódott! Kerestem, csak nem jó kulcsszóval, mindig a sablonokhoz jutottam!
Jó az oldalad! :mrgreen:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés