Időzóna: (GMT +2 óra) RSS - hozzászólások

Bejegyzések sorszámozása

Szerző
Üzenet
Screw
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2005.08.18. Csütörtök 2:00
Hozzászólások: 84
Hozzászólás Elküldve: 2005.08.22. 11:44    Hozzászólás témája: Bejegyzések sorszámozása
Hozzászólás az előzmény idézésével
Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy esetleg egy mod-al lehetne-e sorszámozni a bejegyzéseket a könnyebb tájékozódás érdekében...

pl. #16

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 2:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2005.08.22. 12:04    Hozzászólás témája: Re: Bejegyzések sorszámozása
Hozzászólás az előzmény idézésével

Screw írta:

Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy esetleg egy mod-al lehetne-e sorszámozni a bejegyzéseket a könnyebb tájékozódás érdekében...

pl. #16
http://www.phpbbhacks.com/download/4606
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Screw
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2005.08.18. Csütörtök 2:00
Hozzászólások: 84
Hozzászólás Elküldve: 2005.09.04. 16:57    Hozzászólás témája: Re: Bejegyzések sorszámozása
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

http://www.phpbbhacks.com/download/4606
Hosszas szerkesztgetés után sem sikerült :(

Tehát pontosabban a kérésem az lenne, hogy minden hozzászólásnak legyen egy száma 1-től x-ig. Ezt a sorrendet a bejegyzések időrendje alakítsa.

A sorszám pedig a felhasználó rangja alatt legyen (pl.: #12481). Én valami ilyesmire gondoltam, ha van, vagy lehet készíteni.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 2:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2005.09.04. 17:09    Hozzászólás témája: Re: Bejegyzések sorszámozása
Hozzászólás az előzmény idézésével

Screw írta:

fberci írta:

http://www.phpbbhacks.com/download/4606
Hosszas szerkesztgetés után sem sikerült :(

Tehát pontosabban a kérésem az lenne, hogy minden hozzászólásnak legyen egy száma 1-től x-ig. Ezt a sorrendet a bejegyzések időrendje alakítsa.

A sorszám pedig a felhasználó rangja alatt legyen (pl.: #12481). Én valami ilyesmire gondoltam, ha van, vagy lehet készíteni.
Miért nem volt jó?

Egyébként itt van egy ilyen is: http://www.tutorial.hu/content/view/373/28/
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Screw
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2005.08.18. Csütörtök 2:00
Hozzászólások: 84
Hozzászólás Elküldve: 2005.09.04. 17:44    Hozzászólás témája: MOD Módosítása...
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

Miért nem volt jó?
Egyszerűen nem írt ki semmi változást, de lehet, hogy én szúrtam el valamit :oops:

De, ez már sikerült, még esetleg, ha tudnál annyit segíteni, hogy nekem a hozzászólások sorrendje módosítva van a fórumban (lefrissebb legelől), viszont ez a sorrend, még a legfrissebb hátul-hoz alkalmazkodik, ezért most elég érdekesen néz ki, hogy amit legutoljára írtam, #1-es a száma. Mit módosítsak, hogy ez a sorrend is megforduljon ?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 2:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2005.09.04. 18:01    Hozzászólás témája: Re: MOD Módosítása...
Hozzászólás az előzmény idézésével

Screw írta:

fberci írta:

Miért nem volt jó?
Egyszerűen nem írt ki semmi változást, de lehet, hogy én szúrtam el valamit :oops:

De, ez már sikerült, még esetleg, ha tudnál annyit segíteni, hogy nekem a hozzászólások sorrendje módosítva van a fórumban (lefrissebb legelől), viszont ez a sorrend, még a legfrissebb hátul-hoz alkalmazkodik, ezért most elég érdekesen néz ki, hogy amit legutoljára írtam, #1-es a száma. Mit módosítsak, hogy ez a sorrend is megforduljon ?
Az biztos, hogy ezt kell módosítani:

Kód:


$post_number = $i+$start;
$post_number = $post_number+1;
$post_id = $postrow[$i]['post_id'];

Esetleg így, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, főleg hogy nem látom a környezetét, és hogy mi mire vonatkozik igazából:
$post_number = $i+$start;
$post_number = $post_number-1;
$post_id = $postrow[$i]['post_id'];
[/code]
Nézd meg, hogy mit produkál, azután majd ennek függvényében lehet rajta változtatni (próbálkozni kell...).
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Screw
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2005.08.18. Csütörtök 2:00
Hozzászólások: 84
Hozzászólás Elküldve: 2005.09.04. 18:11    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
:D

Így most -1-ről kezdte számlálást, de a hiba maradt... :(

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 2:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2005.09.04. 18:27    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Screw írta:

:D

Így most -1-ről kezdte számlálást, de a hiba maradt... :(
Kérlek helyezd vissza a copyrightot a fórumodra! A phpBB teljesen ingyen csinálta az egészet neked, úgy hogy légy szíves hagyd is fönt a teljes szöveget. Csak ezt az egyet kérték, azért hogy te használhasd ezt a fórumot. És ott van a magyar fordítás is, azt teljesen levetted. Az ingyenes szoftverek copyrightjának eltüntetését a fejlesztők, és programozók nagyon nem szeretik, én is így vagyok ezzel... Ráaduásul az, hogy a sajátodat rakod oda...
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Screw
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s


Csatlakozott: 2005.08.18. Csütörtök 2:00
Hozzászólások: 84
Hozzászólás Elküldve: 2005.09.13. 22:39    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

Kérlek helyezd vissza a copyrightot a fórumodra! A phpBB teljesen ingyen csinálta az egészet neked, úgy hogy légy szíves hagyd is fönt a teljes szöveget. Csak ezt az egyet kérték, azért hogy te használhasd ezt a fórumot. És ott van a magyar fordítás is, azt teljesen levetted. Az ingyenes szoftverek copyrightjának eltüntetését a fejlesztők, és programozók nagyon nem szeretik, én is így vagyok ezzel... Ráaduásul az, hogy a sajátodat rakod oda...
ok, visszatettem

-----

Én nem találtam a beillesztendő kódokban olyat, amivel meg lehetne változtatni a sorrendet, hozzáteszem, kezdő vagyok.

Valaki tud segíteni ? Help Pls !

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
certee
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.20. Hétfő 2:00
Hozzászólások: 47
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.24. 16:13    Hozzászólás témája: Re: MOD Módosítása...
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

Esetleg így, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, főleg hogy nem látom a környezetét, és hogy mi mire vonatkozik igazából:
$post_number = $i+$start;
$post_number = $post_number-1;
$post_id = $postrow[$i]['post_id'];
Nézd meg, hogy mit produkál, azután majd ennek függvényében lehet rajta változtatni (próbálkozni kell...).
Erre kell kicserélni ha a legújabb hsz-ek vannak elöl:

Kód:

$post_number = $i+$start;
$post_number = $total_posts-$post_number;
$post_id = $postrow[$i]['post_id'];

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
certee
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.20. Hétfő 2:00
Hozzászólások: 47
Hozzászólás Elküldve: 2006.03.27. 09:10    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Nos mégsem jó a fenti kód csréje mert ha egy topik több lapból áll akkor felborul az egész. Csak az utolsó lapon lévő hozzászólásokat veszi figyelembe. Nálam egy lapra 50 hsz van beállítva. Így az utolsó hozzászólás mindíg az 50.-nek mutatja. Tudja esetleg valaki, hogyan kell úgy átalakítani, hogy az összes hsz-hez képest számolja? Tehát hogy jól működjön ez a mod akkor is ha az utolsó hsz van legelöl.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
certee
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.20. Hétfő 2:00
Hozzászólások: 47
Hozzászólás Elküldve: 2006.03.29. 14:46    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Tud valaki segíteni ebben?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
MyR
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 2:00
Hozzászólások: 315
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.01. 22:26    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Mi lenne, ha ott, ahol a mod írja, hogy keresd meg a

Kód:

for($i = 0; $i < $total_posts; $i++)

részt, és utána illeszd be a ..., ott a ciklusba is belenyúlnál, méghozzá úgy, hogy ne 0-ról menjen addig, ahány hsz van, hanem a hsz-ok számától csökkenjen 0-ig.
(Ez lehet, hogy lámaság, és felborítaná a fórumodat, de talán segítségedre lehet...) (Magához a PHP-hez nem igazán értek.)

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
MrPrise
Gyakorló phpBB-s
Gyakorló phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.12.21. Szerda 2:00
Hozzászólások: 54
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.01. 22:45    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Miért kellene külön sorszámozni? Minden hozzászólásnak van egyedi azonosítója, amit alapban is meg lehet nézni (rá kell vinni az egeret a kis ikonra a subj előtt), azt persze ki lehetne írni, hogy ne kelljen egerészni.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
MyR
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.03. Péntek 2:00
Hozzászólások: 315
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.02. 12:02    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

MrPrise írta:

Miért kellene külön sorszámozni? Minden hozzászólásnak van egyedi azonosítója, amit alapban is meg lehet nézni (rá kell vinni az egeret a kis ikonra a subj előtt), azt persze ki lehetne írni, hogy ne kelljen egerészni.
Ez igaz. Miért nem azt iratod ki?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +2 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés