Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Bejegyzések sorszámozása

Szerző
Üzenet
certee
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.20. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 47
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.02. 13:25    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

MyR írta:

MrPrise írta:

Miért kellene külön sorszámozni? Minden hozzászólásnak van egyedi azonosítója, amit alapban is meg lehet nézni (rá kell vinni az egeret a kis ikonra a subj előtt), azt persze ki lehetne írni, hogy ne kelljen egerészni.
Ez igaz. Miért nem azt iratod ki?
Hogy hova kell vinni az egeret? Mert én nem találom.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2807
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.03. 17:30    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Idézet, Szerkeszt gomb, stb. a linkben ott lesz a hsz kódja is.

Esetleg próbáld meg ezt (viewopic_body.tpl 30. sor körül):

Kód:

<td width="100%"><a href="{postrow.U_MINI_POST}"><img src="{postrow.MINI_POST_IMG}" width="12" height="9" alt="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" title="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" border="0" /></a><span class="postdetails">{L_POSTED}: {postrow.POST_DATE}<span class="gen"> </span>   {L_POST_SUBJECT}: {postrow.POST_SUBJECT}</span></td>

erre:

Kód:

<td width="100%"><a href="{postrow.U_MINI_POST}"><img src="{postrow.MINI_POST_IMG}" width="12" height="9" alt="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" title="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" border="0" /></a><span class="postdetails">#{postrow.U_POST_ID} - {L_POSTED}: {postrow.POST_DATE}<span class="gen"> </span>   {L_POST_SUBJECT}: {postrow.POST_SUBJECT}</span></td>

A tárhelyeden lévő forum könyvtár nem túl egészséges megoldás
_________________
Kérlek, privát üzenetben ne kérj segítséget olyan kérdéssel kapcsolatban, aminek a fórumon a helye!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
certee
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.20. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 47
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.04. 09:01    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Marcee írta:

Esetleg próbáld meg ezt (viewopic_body.tpl 30. sor körül):
És ez mire is jó? Mert ez azt írja ki, hogy a fórumon hanyadik hozzászólás. Nem azt, hogy a topikban hanyadik.

Marcee írta:

A tárhelyeden lévő forum könyvtár nem túl egészséges megoldás
Köszi, hogy szóltál. El is felejtettem. Nem ott használom a fórumot oda csak feltettem valamiért.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2807
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.04. 11:45    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Tudom, feljebb arról volt szó, hogy hogyan lehet a hsz egyedi azonosítóját kííratni, arra írtam a példakódot. Úgy látszik félreértettük egymást.
_________________
Kérlek, privát üzenetben ne kérj segítséget olyan kérdéssel kapcsolatban, aminek a fórumon a helye!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
certee
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.20. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 47
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.04. 12:04    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Marcee írta:

Tudom, feljebb arról volt szó, hogy hogyan lehet a hsz egyedi azonosítóját kííratni, arra írtam a példakódot. Úgy látszik félreértettük egymást.
Ok és akkor az eredeti kérdésemre nem tudod a választ? Konkrétan a sorszámozásra.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
haniboy
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s


Csatlakozott: 2006.02.16. Csütörtök 1:00
Hozzászólások: 143
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.20. 11:26    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hát én már szétkerestem magam, de nem találtam infót.

Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet megoldani, hogy linkelni tudjak egy hozzászólást. Azaz, ha valakinek utalni akarok egy régi hozzászólására be tudjam tenni anak a hozzászólásnak a számát link-ként.

Köszi előre is

haniboy

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.20. 14:12    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

haniboy írta:

Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet megoldani, hogy linkelni tudjak egy hozzászólást. Azaz, ha valakinek utalni akarok egy régi hozzászólására be tudjam tenni anak a hozzászólásnak a számát link-ként.
Hát ez egyáltalán nem ide kapcsolódik...
De a hozzászólás fejlécében az elküldve mellet van egy kis képecske. Az egy link az adott hozzászólásra.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
certee
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.20. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 47
Hozzászólás Elküldve: 2006.09.19. 21:35    Hozzászólás témája: Re: MOD Módosítása...
Hozzászólás az előzmény idézésével

certee írta:

fberci írta:

Esetleg így, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, főleg hogy nem látom a környezetét, és hogy mi mire vonatkozik igazából:
$post_number = $i+$start;
$post_number = $post_number-1;
$post_id = $postrow[$i]['post_id'];
Nézd meg, hogy mit produkál, azután majd ennek függvényében lehet rajta változtatni (próbálkozni kell...).
Erre kell kicserélni ha a legújabb hsz-ek vannak elöl:

Kód:

$post_number = $i+$start;
$post_number = $total_posts-$post_number;
$post_id = $postrow[$i]['post_id'];
Sikerült megoldanom, hogy a valós topikon belüli sorszámát írja ki a hsz-eknek ha az újak vannak elöl.
Hátha valakinek még jól jön. Ez a helyes csere:

Kód:

$post_number = $i+$start;
$post_number = $total_replies - $post_number;
$post_id =  $postrow[$i]['post_id'];
$poster_id = $postrow[$i]['user_id'];

_________________
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad...

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
atomjani
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2007.10.14. Vasárnap 10:35
Hozzászólások: 399
Hozzászólás Elküldve: 2007.11.08. 21:08    Hozzászólás témája: Re: MOD Módosítása...
Hozzászólás az előzmény idézésével

Kód:


$post_number = $i+$start;
$post_number = $post_number+1;
$post_id = $postrow[$i]['post_id'];

Ez pontosan hol található?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés