Kép beszúrása imageset-ből

Szerző
Üzenet
Matthiew78
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2012.10.31. Szerda 12:31
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Elküldve: 2012.10.31. 12:35    Hozzászólás témája: Kép beszúrása imageset-ből
Hozzászólás az előzmény idézésével
Üdv mindenkinek!
Egy olyan problémám lenne, hogy a Copyright alá szeretnék középre beszúrni egy képet, de az imageset mappából (amit már bemásoltam oda) (tehát nem URL segítségével). Esetleg valakinek ötlet?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Ragadozo
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2008.05.08. Csütörtök 18:26
Hozzászólások: 629
Hozzászólás Elküldve: 2012.10.31. 15:05    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Szia!

Nekem több stíluslap van fenn, és nem mindegyiknél használom ugyanazokat a képeket.
Ezért én a stíluslap/theme/images mappába szoktam az ilyen képeket tenni.

Stíluslap/template/overall_footer.html

Keresd ezt:

Kód:

</div> <!-- end copyright -->

Beillesztés elé:

Kód:

<br /><img src="{T_THEME_PATH}/images/akármi.jpg">


Viszont az nem mindegy, hogy milyen stíluslapot használsz.
Van olyan egyedi stíluslap (például a Camelot, stb, stb), amelyiknél külön footer-blokk van egyedi háttérrel, és sok esetben itt meg van határozva a vastagsága is!
Ilyenkor nem biztos, hogy be fog oda férni alája még egy kép is.
Illetve a css-ben át lehet írni, de akkor meg nem valószínű, hogy a háttérkép jól fog mutatni.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Matthiew78
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2012.10.31. Szerda 12:31
Hozzászólások: 4
Hozzászólás Elküldve: 2012.11.05. 14:47    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Ragadozo írta:

Szia!

Nekem több stíluslap van fenn, és nem mindegyiknél használom ugyanazokat a képeket.
Ezért én a stíluslap/theme/images mappába szoktam az ilyen képeket tenni.

Stíluslap/template/overall_footer.html

Keresd ezt:

Kód:

</div> <!-- end copyright -->

Beillesztés elé:

Kód:

<br /><img src="{T_THEME_PATH}/images/akármi.jpg">


Viszont az nem mindegy, hogy milyen stíluslapot használsz.
Van olyan egyedi stíluslap (például a Camelot, stb, stb), amelyiknél külön footer-blokk van egyedi háttérrel, és sok esetben itt meg van határozva a vastagsága is!
Ilyenkor nem biztos, hogy be fog oda férni alája még egy kép is.
Illetve a css-ben át lehet írni, de akkor meg nem valószínű, hogy a háttérkép jól fog mutatni.
Köszönöm!!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés