Megjelent a phpBB 3.0.14 és 3.1.4

Szerző
Üzenet
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2921
Hozzászólás Elküldve: 2015.05.05. 22:18    Hozzászólás témája: Megjelent a phpBB 3.0.14 és 3.1.4
Hozzászólás az előzmény idézésével
A tegnapi nap folyamán megjelent a phpBB 3.0.14 "Securing the thermal exhaust port" és a 3.1.4 "May the fourth be with you" kódnevű verziója. Mindkettő egy biztonsági- és számos hibajavítást tartalmazó karbantartási kiadás. A 3.1.4 ezen felül új, a kiegészítések által használható event-eket is tartalmaz.

A fejlesztők megköszönik Mathias Karlsson-nak (avlidienbrunn), hogy felhívta a figyelmüket arra a biztonsági hibára, aminek a kihasználásával egy külső fél a Google Chrome böngészőt használó felhasználókat bejelentkezés után átirányíthatja egy külső címre.

A változtatások teljes listája megtalálható a csomagok docs könyvtárában, a főbb változtatások a phpBB.com wiki-jében: 3.0.14 és 3.1.4, a javított hibák pedig a phpBB.com hibakövető rendszerében: 3.0.14 és 3.1.4.

A teljes verzió és a nyelvi fájlok tőlünk: 3.1.4 és 3.0.14, a frissítő csomagok pedig a phpBB.com oldaláról tölthetőek le. Ez utóbbi helyről az automatikus frissítő csomagon (Automatic Update Package) kívül többféle frissítő csomag is elérhető. Ne felejtsétek el frissíteni a nyelvi fájlokat se!
A nyelvi fájlokkal kapcsolatos észrevételeiteket, javaslataitokat szívesen fogadjuk Fordítási hibabejelentőnkben!

Újdonságként, teszt jelleggel elérhető a a 3.1.3-3.1.4 automatikus frissítő csomag magyar fordításokat is tartalmazó változata. Írjátok meg az ezzel kapcsolatos véleményetek is!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés